Skip to navigation Skip to main content

Aftellen geblazen: nog heel eventjes te gaan en dan opent James Blunt het nieuwe wintersportseizoen in Ischgl. Net als zijn voorgangers, zal hij het dak eraf blazen tijdens een waanzinnig concert. Natuurlijk is Snowplaza aanwezig bij deze spectaculaire aangelegenheid, en u kunt met ons mee! Geniet van een compleet verzorgde reis, inclusief vliegtickets, transfer, mooi hotel en een skipas voor 4 dagen. Leef u uit op bijna 240 pistekilometers en ga voor drankjes en dansjes daarna de levendige après-ski in. Klinkt dit als uw droomreis? Doe dan snel mee met onze prijsvraag, en maak kans op deze geweldige reis naar Ischgl!

Met Snowplaza naar de seizoensopening

Per vliegtuig komt u aan in Oostenrijk, en meteen geniet u van deze volledig verzorgde reis. Een reis naar het wintersportwalhalla Ischgl houdt in dat u vier dagen lang niets anders zal doen dan skiën, feestvieren en ontspannen. Daar bovenop maakt u ook nog eens het fantastische concert van James Blunt mee! Een geweldige reis die u niet mag missen. Snowplaza mag in samenwerking met Ischgl en Transavia.com u en uw vriend(in) of partner meenemen en het volgende aanbieden:

  • › 2 retourtickets Amsterdam – Innsbruck
  • › Transfer van de luchthaven naar Ischgl
  • › 3 nachten hotel in Ischgl of directe omgeving, inclusief halfpension in een 2-persoonskamer
  • › 4-daagse skipas voor 2 personen
  • › Een ‘hoofdrol’ in onze (video)reportage


Wilt u samen met Snowplaza naar Ischgl? Doe mee >>

Kans maken op deze fantastische prijs

Bent u al met uw hoofd in de wolken en heeft u alvast donderdag 27 t/m zondag 30 november 2014 in uw agenda vrijgehouden? Waar wacht u dan nog op! Doe snel mee met onze prijsvraag, en wie weet zit u die dagen in Ischgl! Het enige dat u hoeft te doen, is antwoord geven op deze vraag: Wat is de naam van de nieuwe lift die dit wintersportseizoen geopend wordt in Ischgl? Om achter het antwoord te komen kunt u kijken op de website van Ischgl.com >>. Naast de reis naar Ischgl, worden er ook 10 Ski Atlassen 2014 verloot onder de juiste inzenders.

Speel een hoofdrol in onze (video)reportage

Van de trip naar Ischgl zal Snowplaza een reportage maken die op Snowplaza en Social Media gepubliceerd wordt. Bent u de gelukkige die mee mag naar Ischgl? Dan krijgt u naast de geweldige reis, samen met uw vriend/vriendin of partner ook een ‘hoofdrol’ in deze (video)reportage. Dit zullen we doen door uw reactie vast te leggen als u hoort dat u gewonnen heeft en zo nu en dan volgen we u op de piste en in de après-ski. Wees maar niet bang, want we lopen niet de hele dag achter u aan! Slechts een peer keer per dag zullen we bij elkaar komen om ervoor te zorgen dat er een te gek verslag komt van deze onvergetelijke trip. Ziet u dit wel zitten? Doe snel mee, en misschien zitten we binnenkort samen in de sneeuw!

Meedoen en winnen!

De actie loopt tot en met zondag 16 november. Maandag 17 november zullen we iemand heel gelukkig maken met een telefoontje... Staat u met ons op Schiphol 27 november?

Succes!

Wilt u samen met Snowplaza naar Ischgl? Doe mee >>

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.