Skip to navigation Skip to main content

Zijn uw ski's toe aan vervanging? Dan is dit uw kans! Samen met Onlineskioutlet.be en Völkl hebben we een toffe actie opgezet, waarbij een paar Völkl RTM 81 t.w.v. € 749,- te winnen zijn. Ook verloten we 3 Ski Atlassen onder de deelnemers. Hiervoor hoeft u slechts een simpele vraag te beantwoorden. Doe nu mee met onze prijsvraag en wellicht gaat u deze winter de piste af op nieuwe ski's.

Völkl RTM 81

Onlineskioutlet.be en Völkl stellen voor deze prijsvraag een topski ter beschikking. De RTM 81 (RTM staat voor 'Ride The Mountain') is een echte alleskunner. Het is een ski voor de wat meer geoefende skiër. Hij is stabiel op snelheid, maar toch zeer goed handelbaar en laat zich eenvoudig draaien. Carven of slippen? De RTM 81 doet het allemaal. En wilt u een keer buiten de piste de poeder verkennen, dan doet de RTM 81 graag mee. Met 81 mm onder de voet biedt de ski een behoorlijk drijfvermogen in de diepe sneeuw.

Kans maken op deze ski's of een Ski Atlas

Om kans te maken op deze ski's of een van de 3 Ski Atlassen dient u antwoord te geven op slechts een simpele vraag: 'Welk skimerk verkoopt onlineskioutlet.be niet?'. Het antwoord op deze vraag vindt u op de website van Onlineskioutlet.be. Hier kunt u 24/7 wintersportartikelen kopen voor een scherpe prijs. Onder de deelnemers met het goede antwoord verloten we de ski's en 3 Ski Atlassen 2014.

Doe mee en ga nu naar de prijsvraag >>

Prijsuitreiking op 13 december aanstaande

De gelukkige winnaar van de Völkl ski's krijgt op donderdag 11 december bericht van ons. Hij of zij kan de ski's zaterdag 13 december ophalen in de winkel van onlineskioutlet.be in Kapellen. Zo kan de winnaar het skiseizoen starten op een paar nieuwe ski's. Meedoen aan de prijsvraag kan tot en met woensdag 10 december. Alvast veel succes!

Doe mee en ga nu naar de prijsvraag >>

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.