Skip to navigation Skip to main content

Luxe hotels en exclusieve appartementen in Tirol

Een 600 jaar oude boerderij met achter glas een perfect uitzicht op de schapenstal. Spannende architectuur. Gezelligheid in combinatie met een adembenemend uitzicht. De perfecte mix van traditie en moderniteit: wie in Tirol op zoek is naar een bijzondere accommodatie, zal enthousiast zijn. Maak kennis met Alpenjuwel in Nauders, vakantiehuis Die Arche in Serfaus, chi-q in Kauns, het Brizerhaus in Ramsau, Gannerhof in Innervillgraten en het For Friends Hotel in Mösern bei Seefeld. Bovendien profiteert u momenteel van diverse aanbiedingen!

De mooiste vakantiehuizen van Tirol

Die Arche in Serfaus vervult alle vakantiedromen en biedt comfort op het hoogste niveau dankzij compleet ingerichte woon- en slaapvertrekken en een wellnessverdieping met stoombad, bubbelbad en infraroodcabine. De “Arche” kan naar keuze voor vier, zes of twaalf personen worden geboekt. Uitzonderlijk is ook het chi-q in Kauns: ingebed in het indrukwekkende landschap van het Kaunertal overtuigen de twee appartementen met hun imposante panorama-uitzicht, spannende design, moderne inrichting.

600 jaar oude boerderij is nieuw leven ingeblazen

Het fundament stamt uit de 12e eeuw, de Tiroolse boerderij zelf werd 600 jaar geleden gebouwd en staat op de monumentenlijst. Met veel liefde voor detail, tijd en energie werd het Alpenjuwel in Nauders opnieuw leven ingeblazen en ontstonden twee vakantieappartementen. De boerderij overtuigt met zijn historische houten lambriseringen, massieve houten vloeren, knapperende kachels en de oergezellige sfeer. Tegelijkertijd zorgen eigentijdse materialen voor een harmonieus contrast: leistenen vloeren, metalen balustrades, wit stucwerk, moderne armaturen en glas verenigen op vakkundige wijze traditie en moderniteit. Een bijzonder hoogtepunt is het kleine, maar fijne wellnessgedeelte in de kelder van het gebouw.

Accommodatie in Tirol boeken? Ga naar de aanbiedingen >>

Op weg naar de spa in de kelder kom je langs de stal.

Authenticiteit gecombineerd met een moderne stijl

Een geslaagde combinatie van de oorspronkelijke sfeer van een traditionele boerderijwoning met een moderne stijl biedt het Brizerhaus in het idyllische Ramsau. Met veel liefde voor detail werd de oude boerderij door de jonge eigenaren gerestaureerd: nu bieden hier appartementen voor tot wel veertien personen een gezellige huiselijke sfeer en optimaal comfort. Goed eten en slapen: met deze combinatie weet de boerderij Gannerhof in Innervillgraten in Oost-Tirol te overtuigen. Oergezellige woonunits in de stijl van typische Oost-Tiroolse boerderijen nodigen de gasten uit voor een wel heel speciale vakantie. De vakantieappartementen hebben geen eigen keuken – de Gannerhof is echter bekend om zijn uitstekende keuken en werd onlangs wederom met een Gault-Milau-koksmuts onderscheiden.

Opening “For Friends Hotel“ in Mösern

Op 5 juli 2014 wordt in Mösern bei Seefeld, op slechts 20 kilometer van Innsbruck, het nieuwe “For Friends Hotel” geopend. Hoog boven het Inndal, in een pittoresk landschap en op een van de meest spectaculaire locaties van Tirol, realiseert toerismevisionair Wolfgang Eder dit nieuwe hotel ver weg van de toeristische mainstream. Het For Friends Hotel beschikt over vier kamercategorieën tussen 35 en 118 vierkante meter. Vier elementen onderscheiden het nieuwe hotel van de massa: Energie & Beweging, Culinaire geneugten, Kunst & Cultuur en Natuur & Ontspanning.

Klik hier voor diverse accommodaties in Tirol >>

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.