Skip to navigation Skip to main content

Ski & Snow Fiesta Villars-Gryon/Les Diablerets

Profiteer van veel voordeel tijdens de Ski & Snow Fiesta in de drie Zwitserse skidorpen Villars-sur-Ollon, Gryon en Les Diablerets. Gratis skipas en korting op accommodaties, skiles en materiaalhuur! Kom deze lente skiën in Zwitserland! Waar wacht je nog op? De Ski & Snow Fiesta vindt plaats van 29 maart tot 21 met live muziek en dj’s op de piste, verschillende activiteiten, de gezelligste après-ski en… hoge kortingen! De pistes van het skigebied reiken bovendien tot maar liefst 3000 meter waardoor je hier tot ver in het voorjaar nog prima kunt skiën.

Wat is de Ski & Snow Fiesta eigenlijk?

Wie wel eens op wintersport is geweest in de lente kan de regel bevestigen – in de ochtend is de sneeuw perfect maar ’s middags kun je beter een andere activiteit ondernemen. Geniet van de zon met een verkoelend drankje op een van de 20 terrassen in de skigebieden van Les Diablerets & Villars-sur-Ollon. Verwen jezelf in een luie ligstoel met lokale specialiteiten en luister naar livemuziek van diverse bands en dj’s. Zodra je tot rust bent gekomen is het tijd om deel te nemen aan een van de knotsgekke of sportieve activiteiten die worden georganiseerd op de pistes van Villars, Gryon en Les Diablerets. De Ski & Snow Fiesta gaat ’s avonds gewoon door in de après-ski bars en restaurants van de drie dorpen en vervolgens, wanneer je nog energie over hebt, kun je tot in de kleine uurtjes in de nachtclubs dansen.

Tijdens de Ski & Snow Fiesta veel top aanbiedingen

Profiteer van diverse top aanbiedingen tijdens de Ski & Snow Fiesta in de drie skidorpen Villars, Gryon en Les Diablerets. Van 29 maart tot 21 april ontvang je bij 2 of meer overnachtingen je skipas gratis, 30% korting op je appartement, 30% korting op skiles en 30% korting op ski- en snowboardhuur! Niet alleen volwassenen profiteren van dit aanbod – families met kinderen onder de 9 jaar die op wintersport gaan naar Villars, Gryon of Les Diablerets skiën tijdens de Ski & Snow Fiesta geheel gratis!

Klik hier voor meer informatie over Ski & Snow Fiesta>>

112 - Winter - Joris

Over Joris

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.