Skip to navigation Skip to main content

Webcambeelden uit het Zwitserse Bellwald

Van prachtige webcambeelden wordt iedere wintersporter vrolijk! Vandaag nemen we het Zwitserse Bellwald onder de loep. In deze autovrije, authentieke bestemming is het vandaag een wisselvallige dag. Zoals je op de webcams kunt zien is de dag vrij zonnig gestart maar waarschijnlijk komt daar straks verandering in. Er is een kans dat er vandaag enkele centimeters verse sneeuw gaat vallen. Veel zal dit echter niet voorstellen waardoor er prima geskied kan worden! Wanneer we naar de komende dagen kijken zien we dat er zomaar nog 20 centimeter bij kan gaan vallen!

Veelzijdige wintersportbestemming voor jong en oud

Bellwald is een wintersportbestemming waar jong en oud zich thuis voelt. Door de authentieke bebouwing voelt het dorp sfeervol aan en er is een ruime keus aan accommodaties. In de diverse restaurants kun je je tegoed doen aan specialiteiten uit de lokale keuken. Het skigebied van Bellwald beschikt slechts over 4 liften die desondanks bijna 40 kilometer aan pistes ontsluiten. Het pisteaanbod is behoorlijk divers waardoor zowel beginnende als ervaren skiërs hier uit de voeten kunnen. Over de sneeuwzekerheid hoef je je geen zorgen te maken aangezien de pistes reiken tot 2560 meter. Wie zou er nu niet op de ski's in Bellwald willen staan wanneer je naar de onderstaande beelden kijkt?

Klik hier voor meer informatie over Bellwald >>

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.