Skip to navigation Skip to main content

Het skigebied Hochzillertal-Hochfügen is de perfecte plek voor een wintervakantie voor het hele gezin. Ten eerste vanwege de 89 km pistes en ten tweede door de goede kinderopvang in het skigebied zoals de Zwergerl-Club bij het bergstation van de bergbahn Hochzillertal, het grote beginnersterrein en de kinderskischool. Daarbij komen nog de aantrekkelijke prijzen. De kleintjes tot 6 jaar skiën gratis, voor oudere kinderen en tieners tot 15 jaar geldt een korting van 50%. Ook is er een speciaal recept voor de anders vaak dure pauzes.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Restaurant Marendalm heeft speciale familie-menu‘s en biedt gratis drinkwater uit de bergen. Ook brengt het Hochzillertal het hele gezin zonder omwegen en wachttijden naar de pistes. Van de gratis parkeerplaats in Kaltenbach (Kaltenbach) bereiken zij, zonder wachttijden, via roltrappen de Zubringer gondelliften. Ook het aanbod op de bergen is indrukwekkend en is al vele malen onderscheiden voor de prijs- en kwaliteitsverhouding, voor gezinsvriendelijkheid, sneeuwzekerheid en service.

Kinderen voelen zich hier volkomen thuis

Bij het bergstation van de Bergbahn Hochzillertal biedt de Zwergerl-Club halve of hele dagen opvang voor 0 tot 4 jaar aan. Professionele skiles wordt gegeven op het beginnersterrein en in de kinderskischool van 4 tot 12 jaar. Tijdens de pauzes worden de kinderen in de Kidsworld opgevangen. De junior workshops staan ervoor garant dat ouders de hele dag kunnen skiën en de kinderen zich geen moment zullen vervelen. Dagelijks zijn de 38 liften van 07.30 tot 16.00 uur geopend. Van de 89 km pistes zijn er veel geschikt voor gezinnen (rood en blauw).

Bretterpark Hochzillertal

De snowboardgeneratie ontmoet elkaar in het Bretterpark Hochzillertal met zijn 14 verschillende afsprongen. De 100 meter lange en vijf meter hoge superpipe en vlakbij het bergstation van de 8-persoons gondellift Hochzillertal II worden dagelijks geprepareerd. Aan het einde van de dag kan men ski’s, schoenen en boards in het skidepot van Sport Stock en Hochzillertal direct bij het berg- of dalstation achterlaten. In de diverse dorpen zijn er gezellige gezinsaccommodaties voor ieder budget te vinden.

Klik hier voor meer informatie over skigebied Hochfügen-Hochzillertal >>

112 - Winter - Joris

Over Joris

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.