Skip to navigation Skip to main content

De winnaar van de wintersport naar VAYA Kaprun is bekend

52999 - De winnaar van de wintersport naar VAYA Kaprun is bekend (2)
© Sunweb

Eindelijk is het zover! De kerstdagen komen eraan en iedereen is al bezig met de voorbereiding van een bijzondere kerst. Dit is de perfecte gelegenheid om bekend te maken wie van jullie het extra kerstcadeautje wint dit jaar. Vandaag wordt bekend gemaakt wie de wintersport naar Kaprun heeft gewonnen! Om kans te maken op de prijs kon je meedoen aan de prijsvraag die we samen met Sunweb hebben bedacht voor jullie. Door het juiste antwoord te geven op de vraag: ‘Welke lift heeft de Kitzsteinhorn met de Maiskogel verbonden?’ maakte je automatisch kans om een verblijf in VAYA Kaprun, inclusief skipas, te winnen.

Wintersport in Kaprun

Zell am See - Kaprun is onder veel wintersportliefhebbers een populair skigebied. In dit skigebied heb je toegang tot ruim 135 km aan pistes, verspreid over diverse deelgebieden en gletsjers. De wintersportgebieden bieden genoeg variatie voor iedereen en je kunt er heerlijke tochten maken. De pistes reiken hier tot 3029 meter dankzij de aanwezigheid van de Kitzsteinhorn gletsjer. Dit maakt het skigebied sneeuwzeker en bijna het hele jaar toegankelijk voor wintersport. Verder zijn er nog veel meer activiteiten te doen, naast alle ski- en snowboardmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan wandelroutes en langlaufloipes. En aan het eind van de dag kun je  natuurlijk terecht in het gezellige dorpscentrum om je dag af te sluiten.

VAYA Kaprun

VAYA Kaprun is een luxe appartementencomplex aan de rand van het centrum in Kaprun. Het is een heerlijk verblijf voor tijdens je wintersport en het ligt op slechts 250 meter van de piste. Afgelopen zomer zijn de appartementen volledig opnieuw ingericht en zijn de kamers van alle gemakken voorzien. De comfortabele woonkamer, stijlvolle slaapkamer en luxe keuken zorgen ervoor dat er aan je verblijf niets ontbreekt. Voor een overheerlijk ontbijt kun je verse broodjes bestellen bij de receptie en mocht je heerlijk willen ontspannen na een lange dag op de piste dan kan dat in de sauna van het complex. Aan plezier en ontspanning geen gebrek!

52999 -  (2)
Foto: © Sunweb

En de winnaar is...

Dan is het moment nu daar, want wie heeft de reis naar VAYA Kaprun gewonnen? Het juiste antwoord op de vraag: 'Welke lift heeft de Kitzsteinhorn met de maiskogel verbonden?' is de 3K K-onnection. Van alle correcte inzendingen is uiteindelijk éé winnaar getrokken! Gefeliciteerd Luca Kikken! Jij hebt een verblijf in VAYA Kaprun gewonnen! Je zal een e-mail ontvangen op het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Wij wensen je alvast ontzettend veel plezier! Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door Sunweb.

Over Maurits

Bij Maurits is de passie voor de bergen en wintersport al op jonge leeftijd ontstaan. Hij komt van jongs af aan regelmatig in de Pyreneeën en hij kent de skigebieden hier inmiddels op z'n duimpje.