Skip to navigation Skip to main content
52882 - Winnen: een wintersport naar VAYA Kaprun (2)
© Sunweb

We kunnen er niet meer om heen, komend winterseizoen gaat anders zijn dan we gewend zijn. Gelukkig doen de skigebieden er alles aan om iedereen toch van een veilige wintersport te laten genieten. Ook dit seizoen hebben we samen met Sunweb een te gekke winactie voor jullie opgezet. Geef het juiste antwoord in op de prijsvraag en maak kans op een 5-daagse wintersport voor twee personen naar VAYA Kaprun. Een 3-daagse Ski ALPIN CARD zit bij de prijs inbegrepen!

Vakantie in VAYA Kaprun

VAYA Kaprun is een luxe appartementencomplex aan de rand van Kaprun, op zo'n 300 m van het centrum en slechts 250 m van de piste. In de zomer van 2020 zijn de appartementen opnieuw ingericht, waardoor het je nu aan niets meer ontbreekt tijdens je verblijf. Alle appartementen zijn voorzien van een stijlvolle slaapkamer, luxe keuken en comfortabele woonkamer. Voor verse broodjes tijdens het ontbijt kun je terecht bij de receptie en na een dag op de pistes kun je even heerlijk ontspannen in de sauna van het complex.

52882 -  (4)
Foto: © Sunweb

Wat kun je winnen?

Voor iedereen die nu heel graag een paar nachten in VAYA Kaprun zou willen verblijven, hebben we goed nieuws. Dat is namelijk precies de prijs die je kunt winnen! Ga naar de prijsvraag en geef het juiste antwoord op de vraag 'Welke lift heeft de Kitzsteinhorn met de Maiskogel verbonden?'. Op die manier maak je kans op een verblijf in VAYA Kaprun. We geven je vast een kleine tip: op deze pagina vind je het juiste antwoord. Hieronder vind je alle details van de prijs op een rijtje:

  • Een wintersport voor twee personen
  • 4 nachten verblijf in VAYA Kaprun, op basis van logies en eigen vervoer
  • Inclusief 3-daagse Ski Alpin Card, waarmee je toegang hebt tot de pistes van Zell am See - Kaprun én het Skicircus
  • Geldig voor vertrek tussen 17 en 31 januari of april 2021*

* Mocht de reis vanwege de huidige coronasituatie niet door kunnen gaan, wordt er gekeken naar een alternatief.

Het skigebied Zell am See - Kaprun

Zell am See - Kaprun is één van de bekendste skigebieden in Oostenrijk. Het skigebied telt ruim 135 km aan pistes die reiken tot een hoogte van 3029 m. De aanwezigheid van de Kitzsteinhorn gletsjer, zorgt er niet alleen voor dat het een zeer sneeuwzeker skigebied is, maar dat je hier ook bijna het hele jaar door kunt skiën. Tot vorig jaar waren de Maiskogel en het gletsjerskigebied nog niet met elkaar verbonden en moest je met de auto of skibus naar de gletsjer toe. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen. Sinds de winter van 2019/2020 zijn de twee gebieden via een lift met elkaar verbonden. Behalve heerlijk skiën en snowboarden, kun je hier nog veel meer activiteiten ondernemen. Zo zijn er voor langlaufers en wandelaars tal van prachtige routes. En na een actieve dag is er natuurlijk nog een tijd voor een gezellig hapje en drankje in één van de vele restaurants in het dorp.

52882 -  (5)

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel simpel. Geef het juiste antwoord op de prijsvraag, laat je gegevens achter en wie weet zit jij in januari 2021 wel in één van deze luxe appartementen! Je kunt tot 23 december 2020 meedoen, op 24 december 2020 maken we de winnaar bekend.

De prijs wordt mede mogelijk gemaakt door reisorganisatie Sunweb. Onder alle deelnemers die het juiste antwoord hebben gegeven wordt één prijs verloot.

Heel veel succes! Ga naar de prijsvraag en doe mee >

215 - Winter - Jahna

Over Jahna

Jahna staat al vanaf jongs af aan op de ski's en daarvan heeft ze bijna 10 jaar wedstrijden geskied. Ze is verslaafd aan wintersport en in de wintermaanden is ze bijna alleen maar in de sneeuw te vinden. Niet alleen om te skiën, maar ook om te assisteren bij verschillende wintersportevenementen.