Skip to navigation Skip to main content

Landal Bad Kleinkirchheim: vakantiepark aan de piste met wellness

52852 - Landal Bad Kleinkirchheim: vakantiepark aan de piste met wellness (2)
© Landal Ski Life

Wintersport op een vakantiepark is ontzettend fijn. En helemaal aangenaam wordt het wanneer je voor Landal Bad Kleinkirchheim kiest. Dit vakantiepark met comfortabele appartementen ligt direct aan de piste, kent een zonnige ligging, is familievriendelijk én biedt wellnessfaciliteiten in de directe omgeving. In dit weblog nemen we vakantiepark Landal Bad Kleinkirchheim onder de loep.

Sk-in en ski-out in Bad Kleinkirchheim

Landal Bad Kleinkirchheim ligt direct aan de pistes van het gelijknamige dorp. Vanaf je accommodatie stap je zo op de ski’s en ook na afloop van de wintersportdag is je appartement per ski’s bereikbaar. Er zijn vijf verschillende accommodatie types die plaats bieden aan maximaal 10 personen. Allen beschikken over faciliteiten als een houtkachel, vaatwasser en ruime zitkamer. Zowel gezinnen als grotere groepen voelen zich hier thuis. Een ander pluspunt van Landal Bad Kleinkirchheim is de ligging aan de zonnige zuidkant van de Alpen. Na afloop van de skidag kun je op je balkon of terras nog even heerlijk van de zon en het uitzicht genieten.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen & beschikbaarheid van Landal Bad Kleinkirchheim >

52852 -  (6)
(Foto: © Landal Ski Life)
52852 -  (7)
(Foto: © Landal Ski Life)

Familievriendelijk vakantiepark

Aan de kinderen is ook gedacht bij Landal Bad Kleinkirchheim. Zo ligt er naast het vakantiepark een kinderskiland waar ze kunnen leren skiën en spelen in de sneeuw. Zoals op ieder vakantiepark van Landal is er de Bollo Club, van mascotte Bollo de Beer. Hier kan worden geknutseld en worden gespeeld met leeftijdsgenootjes. Tijdens de schoolvakanties is er een uitgebreid fun & entertainmentprogramma. De wintersport is hier niet compleet zonder een duik te hebben genomen in het zwembad, met peuterbad en waterspeelgoed.

Wellness bij Landal Bad Kleinkirchheim

Tijd om even helemaal tot rust te komen. Daarvoor ben je in Bad Kleinkirchheim aan het juiste adres! De ideale locaties hiervoor zijn het Therme St. Kathrein (incl. Nockmed Health Centre) en het Römerbad, die zich op een steenworp aftand van het park bevinden. Gasten van Landal ontvangen 10% korting bij Nockmed op elke behandeling en ook is  er een speciaal ski- en wellnesscombiticket. Bad Kleinkirchheim is een uitgesproken wellnessbestemming.

Eten & drinken: van broodjesservice tot compleet diner

Al aan het begin van de dag kun je profiteren van de broodjesservice op Landal Bad Kleinkirchheim. Laat je liever het hele ontbijt verzorgen? Ook dat is mogelijk! ’s Middags kun je terecht bij één van de authentieke skihutten voor typisch Karinthische specialiteiten. ’s Avonds heb je, naast zelf koken, de keuze uit tal van restaurants in het dorp of een van de arrangementen op het park. Huur een gourmetstel of mini-pizza oven en geniet van een gezellige, smaakvolle avond in het appartement.

52852 -  (8)
(Foto: © Landal Ski Life)

Activiteiten voor na het skiën

Op ieder moment van de dag valt er wel iets te beleven op vakantiepark Landal Bad Kleinkirchheim. Zo kun je komende winter in de nieuw geopende Kaisberburg Bob stappen, de eerste rodelachtbaan van Karinthië. Ook traditioneel rodelen, schaatsen of een arrenslee tocht maken is mogelijk. Als het onverhoopt slecht weer is, biedt de amusementshal met biljart, sjoelbakken, tafeltennistafels, voetbaltafel en spellenverhuur uitkomst.

Flexibel boeken in coronatijd

Bij Landal Ski Life begrijpt men dat de huidige tijd veel onzekerheid met zich meebrengt. Om deze twijfels weg te nemen heeft men de annuleringsvoorwaarden versoepeld. Zo heb je bij een negatief reisadvies, gesloten grens of quarantaineplicht tot een dag voor aankomst de mogelijkheid om je verblijf om te boeken naar een andere periode of bestemming. Klik hier voor de annuleringsvoorwaarden van Landal Ski Life >

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.