Skip to navigation Skip to main content

Snowplaza wenst iedereen fijne kerstdagen!

Via deze weg wil Snowplaza alle bezoekers een fijne kerst en alvast een voorspoedig 2014 toewensen. Hopelijk kunnen we in het komende jaar allemaal weer genieten van prachtige skivakanties met veel sneeuw. Wij willen alle bezoekers bedanken en hopen dat jullie ook in het nieuwe jaar ons blijven bezoeken. Wie geluk heeft brengt de kerstdagen door in de Alpen maar je kan ook de wintersportsfeer in eigen huis halen. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de skibaan, maak een wintersportdiner of verras iemand met een nieuwe goggle!

Witte kerst in de Alpen

De afgelopen weken viel er weinig goed nieuws te melden uit de Alpen. Het was warm en de zon scheen volop! Vorige week kwam daar eindelijk verandering in toen er weer wat verse sneeuw uit de hemel viel. Tijdens de kerstdagen gaat het helemaal los in de Alpen. Met name aan de zuidflank van de Alpen kunnen grote hoeveelheden verse sneeuw vallen. Als er op sommige plekken meer dan 50 centimeter valt dan hoeven we daar helemaal niet raar van op te kijken. Tijdens de kerstvakantie zijn de sneeuwcondities hierdoor optimaal!

Wintersportsfeer tijdens kerst

In België dit jaar helaas geen witte kerst. Maar je kunt de wintersportsfeer ook gewoon in huis halen! Blader door de Ski Atlas of lees over je hobby in het Snowplaza Magazine. Misschien ligt er dit jaar onder de boom wel een nieuwe skibril of helmcamera! Ook kun je je kerstmenu in het teken stellen van de wintersport, er zijn tal van berggerechten die het prima doen in een kerstmenu. Wie tijdens de kerst echt niet zonder skiën kan, zoekt lekker een skibaan op om tijdens de feestdagen toch nog enkele bochten te kunnen draaien.

Snowplaza wenst je fijne kerstdagen!

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.