10 december 2013 door Miranda in 'Nieuws'' | 1 Reactie(s)

Robbie Williams, Ischgl

Op zaterdag 3 mei 2014 sluit Robbie Williams samen met zijn Big Band het winterseizoen in de lifestyle-bestemming Ischgl (Tirol, Oostenrijk) af met een openluchtconcert op de skipiste van de Idalp (2.300 meter). ‘Robbie’ en zijn voltallige Big Band zullen tijdens het legendarische Top of the Mountain Concert nummers van zijn nieuwe nummer 1 album ‘Swings Both Ways’ ten gehore brengen. Zo kunnen wintersportfans meezingen met klassiekers als ‘Minnie The Moocher’, een nieuwe versie van ‘Supreme’ en zijn laatste hit ‘Go Gentle’.

De zoveelste topartiest

De charismatische zanger heeft 17 Brit-Awards op zijn naam staan, meer dan 70 miljoen albums verkocht en een vermelding in het Guinness Book of World Records verworven door de verkoop van 1,6 miljoen concertkaarten binnen een dag. Ischgl heeft inmiddels een grote naam opgebouwd met de gratis Top of the Mountain concerten aan het begin en einde van het winterseizoen. Artiesten als Elton John, Kylie Minogue, Melanie C, Pink, Tina Turner, Alanis Morissette, Sugababes, Sting, Alicia Keys, The Killers, Mariah Carey, Deep Purple en Nickelback gingen Robbie Williams voor. Ischgl verwacht tijdens deze Top of the Mountain Closing concert meer dan 20.000 muziek- en wintersportliefhebbers.

Skiën in de ochtend, openluchtconcert in de middag

Het concert begint om 13.00 uur op de skipiste van de Idalp. Entree is gratis voor iedereen met een geldige liftpas. Naast de weekpassen zijn er ook één-, twee- en driedaagse passen beschikbaar. De voorverkoop van dagpassen à € 115,- per persoon start op 7 april 2014 op basis van beschikbaarheid. Een twee- of driedaagse skipas is alleen te verkrijgen met de Paznaun-Ischgl Sammaun Guest Card en kosten € 125,- en € 135,- per persoon.

Dé lifestyle bestemming van de Alpen

Ischgl is zonder twijfel dé lifestyle bestemming van de Alpen, waaraan geen enkele bestemming zich kan meten. Ieder jaar bewijst Ischgl zich opnieuw door als eerste wintersportresort te openen en te sluiten met het legendarische concert waar wereldsterren de bühne betreden. En met sneeuwcondities die indruk maken op de meest ervaren wintersporters. Ischgl is niet te vergelijken met welke andere wintersportbestemming dan ook! Met meer dan 238 km piste van de Silvretta Arena, behoort het wintersportgebied van Ischgl - Samnaun - Silvretta Arena tot de beste van de Alpen. Dankzij de hoge ligging, 90% van de pistes bevindt zich boven 2.000 m, is de sneeuwzekerheid groot en kan er tot begin mei worden geskied.

Dé lifestyle bestemming van de Alpen

Reactie(s)

Laat een reactie achter

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen