17 februari 2020 door Wendy in Skigebieden onder de loep

Wie deze winter een bezoek brengt aan het Oostenrijkse Tirol kan meedoen met de Tiroler Ski Challenge. Hierbij ga je de uitdaging aan om vijf van de tien challenges te voltooien. Wanneer dit gelukt is, maak je kans op mooie prijzen. Snowplaza nam de proef op de som en ging één van de uitdagingen aan. Hiervoor gingen we Early Bird skiën in Fieberbrunn. Bekijk onze ervaring in de video en ga later deze winter zelf Early Bird skiën in het Skicircus. 

Skiën bij zonsopgang

Skiën bij zonsopkomst, wie wil dat nu niet?! Voor de Tiroler Ski Challenge kun je in Fieberbrunn gaan Early Bird skiën. Hierbij mag je pistes op voordat de liften geopend zijn. Kortom, jij draait de eerste bochten op de strak geprepareerde pistes. Je moet hier wel wat voor over hebben, want je moet wel erg vroeg je bed uit. In de onderstaande video nemen wij je mee naar het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn en laten we je zien wat je kunt verwachten.

Tiroler Ski Challenge

Deze winter kun je meedoen aan de Tiroler Ski Challenge die bestaat uit tien uitdagingen. Weet jij vijf van deze uitdagingen te volbrengen, dan maak je kans op mooie prijzen. Zo kan het zomaar gebeuren dat je ervandoor gaat met vijf overnachtingen voor twee personen in Osttirol of met tickets voor de Tirolberg bij de FIS WK alpineskiën. Andere challenges die je kunt voltooien zijn onder andere avondskiën, het proeven van een typisch Tiroler gerecht en het skiën van de langste dalafdaling van Oostenrijk.

Klik hier voor meer informatie over de Tiroler Ski Challenge >

Als klein meisje van 5 had Wendy niet kunnen denken hoe groot haar passie voor wintersport zou worden. Zodra de eerste sneeuw valt, slaat het wintersportvirus bij haar toe en telt ze af tot haar volgende wintersportvakantie.