13 januari 2020 door Wendy in Evenementen

Het grote skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn heeft deze winter weer een goed gevulde evenementenkalender. Het seizoen begon dit jaar wederom met het BERGFESTival, gevolgd door de Rave on Snow-feesten en de pre-nieuwjaarsparty in Fieberbrunn. Ook de rest van het seizoen is er genoeg te beleven tijdens je skivakantie. In dit blog vind je een overzicht van de verschillende evenementen!

3 Days Jazz in Saalfelden Leogang

Ben jij een liefhebber van jazzmuziek? Dan mag je dit jazzconcert zeker niet missen. Sinds 2016 wordt dit populaire jazzconcert in Saalfelden Leogang georganiseerd. Van 17 tot 19 januari 2020 kun je drie dagen lang genieten van nieuwe en bekende jazzartiesten op verschillende locaties. De locaties zijn: Kunsthaus Nexus in Saalfelden, de Stöckalm in Leogang en het Bergbau- en Gotikmuseum in Leogang. Let op: de prijzen van de concerten variëren. 

Freeride World Tour in Fieberbrunn

Van 7 tot 13 maart 2020 vindt voor de twaalfde keer het Freeride World Tour evenement in Fieberbrunn plaats. Op de Wildseeloder zullen de beste freeriders ter wereld met elkaar de strijd aangaan in de diepe poedersneeuw. Op dit moment staat de wedstrijd voor zaterdag 7 maart gepland, maar dit kan veranderen vanwege het weer. Om deze reden zijn er alvast een paar extra dagen gereserveerd.

White Pearl Mountain Days

Ook eind maart staat er een evenement op de planning. Dan staat het Skicircus in het teken van de White Pearl Mountain Days. Dit evenement staat bekend om lekker weer, goede muziek, heerlijk eten, verschillende activiteiten en uitstekende pistecondities. Je geniet van dit alles tussen 20 maart en 5 april 2020.Als klein meisje van 5 had Wendy niet kunnen denken hoe groot haar passie voor wintersport zou worden. Zodra de eerste sneeuw valt, slaat het wintersportvirus bij haar toe en telt ze af tot haar volgende wintersportvakantie.