Skip to navigation Skip to main content

Ontwerp en win je eigen skihelm!

Een helm is tegenwoordig gemeengoed op de piste. Bovendien kan hij veel leed voorkomen en is hij ook nog eens heel erg hip! Helemaal wanneer je je eigen skihelm hebt ontworpen! Met de actie van het Oostenrijks Toeristenburo kan je je eigen helmdesign ontwerpen en ook nog eens winnen. Zo ben je optimaal beschermd en ski of board je ook nog eens met een unieke helm die niemand anders heeft! Wat voor helm stel jij samen? Wordt het er een met vlammen of kies je voor een helm in kerstsferen? Genoeg mogelijkheden om de helm samen te stellen die helemaal bij jou past!

Ontwerp, deel en win!

De skihelm… Je ziet ze steeds vaker op de piste! De skihelm is hip, handig en zorgt voor extra veiligheid. Je kunt ze huren of lenen van vrienden, maar een eigen helm waarvan je het design ook nog eens helemaal zelf ontworpen hebt is natuurlijk nog veel leuker!

Tot en met 31 december 2013 kan iedereen in 5 stappen zijn of haar eigen Atomic Troop skihelm ontwerpen op www.austria.info/skihelm. Het ontwerp kan met vrienden op Facebook gedeeld worden waarbij minimaal 5 likes verzameld moeten worden om voor de prijs in aanmerking te komen.

5 winnende ontwerpen

Het Oostenrijks Toeristenburo geeft 5 helmen weg. De 5 winnende ontwerpen worden door dezelfde professional op de helm gespoten als die van de Oostenrijkse skiheld met Nederlandse achtergrond Marcel Hirscher. Een onafhankelijke jury zal de 5 beste ontwerpen kiezen. Deze 5 winnaars maken ook nog eens kans op een wintersportvakantie voor 2 personen incl. skipassen.

Klik hier om je eigen skihelm te ontwerpen >>

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.