Skip to navigation Skip to main content

Landal Brandnertal: familievriendelijk & direct aan de piste

51352 - Landal Brandnertal: familievriendelijk & direct aan de piste (2)
© Landal GreenParks B.V.

Wanneer je verblijft in het familievriendelijke Landal Brandnertal word je iedere ochtend wakker naast de piste. Hierdoor kun je net wat langer in bed blijven en kun je tussen het skiën door gemakkelijk nog even naar de accommodatie. Daarnaast beschikt het park ook nog over tal van andere faciliteiten. In dit blog nemen we je mee naar Landal Brandnertal.

Appartementen middenin het skigebied

Vakantiepark Landal Brandnertal is gelegen op een hoogte van 1170 meter boven Bürserberg op het zonnige Tschengla-Hochplateau. Ondanks dat het park behoorlijk hoog ligt, kun je het gewoon met de auto bereiken; bij flinke sneeuwval zullen hier wel sneeuwkettingen aan te pas moeten komen. Het park ligt direct aan de piste, waardoor je vanuit vanuit je appartement direct de piste op kunt en niet met je materiaal hoeft te slepen. Daarnaast ligt het park bij het middenstation van de Einhorn lift.

51352 -  (6)
(Foto: © Landal GreenParks B.V.)

Modern en sfeervol ingericht

Landal Brandnertal heeft de beschikking over 91 appartementen. In het totaal heb je 7 type appartementen voor 4 tot maximaal 10 personen. Deze zijn verdeeld over het hoofdgebouw en 11 chalets. Ieder appartement beschikt over moderne voorzieningen als een volledig ingerichte keuken, een comfortabele badkamer, een houtkachel/bio-ethanol kachel en een terras of balkon. Wanneer je voor een luxe appartement kiest kun je ook nog genieten van je eigen (infrarood)sauna.

Ontspannen na het skiën

Na afloop van je skidag kun je in Landal Brandertal gebruik maken van verschillende faciliteiten. Zo is er een overdekt zwembad met peuterbad waar je heerlijk kunt zwemmen. Daarnaast kun je opwarmen en ontspanning zoeken in de Finse sauna. De kleur-/biosauna, infraroodcabine, whirlpool en relaxruimte met panoramisch uitzicht maken het beauty en wellness aanbod compleet.

51352 -  (8)
(Foto: © Landal GreenParks B.V.)

Familievriendelijk vakantiepark

De hele familie geniet tijdens het verblijf bij Landal Brandnertal. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen terecht in de Bollo Club waar het knutselen en spelen geblazen is. Wanneer de kinderen oud en sterk genoeg zijn is het tijd om te gaan skiën in het kinderland naast het park. Hier is onder andere een lopende band voor de eerste meters op de ski's. Mochten de kids na een dag op de ski's nog energie over hebben, dan is er een fun & entertainmentprogramma. Maak een avontuurlijke sneeuwschoenwandeling of ga rodelen!

Eten & drinken op Landal Brandnertal

Heb je na een lange skidag geen zin meer om te koken? Dan kun je terecht in diverse restaurants in de buurt van Landal Brandnertal. Wie liever gaat après-skiën kan terecht in Brand. Daarnaast kun je gebruik maken van de broodjesservice en de minishop in het park.

51352 -  (10)
(Foto: © Landal GreenParks B.V.)

Praktische informatie Landal Brandnertal

  • Afstand vanaf Utrecht: 847 km
  • Dichtstbijzijnde station: Bludenz (15 min)
  • Dichtstbijzijnde vliegveld: Innsbruck (145 km)
  • Aankomst: dagelijks vanaf 15:00 uur
  • Huisdieren: welkom, toeslag € 5,50 p.n.
  • Skiverhuur: 5% korting bij R-Sport
  • Skiles: Skischule Brandnertal (geen korting)
1222 - Winter - Wendy

Over Wendy

Als klein meisje van 5 had Wendy niet kunnen denken hoe groot haar passie voor wintersport zou worden. Zodra de eerste sneeuw valt, slaat het wintersportvirus bij haar toe en telt ze af tot haar volgende wintersportvakantie.