Skip to navigation Skip to main content

Landal Rehrenberg: direct bij de Schmittenhöhe en het Skicircus

51259 - Landal Rehrenberg: direct bij de Schmittenhöhe en het Skicircus (2)
© Landal GreenParks B.V.

Landal Ski Life staat bekent om zijn gezellige en moderne accommodaties vlakbij de piste. Daarnaast is er een ruim aanbod aan ontspannings- en après-ski mogelijkheden. Landal Rehrenberg is geen uitzondering. Het park is gelegen bij het dalstation van de nieuwe ZellamseeXpress en langs blauwe piste nummer 168 die behoort tot het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

Landal Rehrenberg in Viehhofen

Landal Rehrenberg in Viehhofen heeft alles te bieden wat je nodig hebt voor een zorgeloze wintersport. Het park biedt moderne, maar sfeervolle appartementen aan voor 4 tot maximaal 10 personen. Zo heb je in iedere accommodatie een ruime keuken met vaatwasser en een houtkachel. Daarnaast heeft het appartement de beschikking over een terras of balkon waarop je kunt genieten van de heerlijke winterzon. Ook de ligging van het park is optimaal. De nieuwe ZellamseeXpress ligt namelijk direct bij het park, hierdoor sta je in een mum van tijd op de Schmittenhöhe. Daarnaast kun je ook de skibus pakken die je in enkele minuten naar de Schönleitenbahn in Vorderglemm brengt om zo het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn in te gaan. Vanaf dit jaar hebben het Skicircus, de Schmittenhöhe en Kitzsteinhorn-Maiskogel een gezamenlijke skipas, de Ski Alpin Card. Hierdoor heb je toegang tot meer dan 400 kilometer aan pistes.

51259 -  (6)
(Foto: © Landal GreenParks B.V.)

Landal Rehrenberg is bijzonder kindvriendelijk

Landal Rehrenberg is een uitstekend vakantiepark voor een wintersport met kinderen. De skischool Ski Dome Oberschneider ligt direct bij de receptie en beschikt over een eigen kinderland waar de kleintjes hun eerste bochtjes kunnen oefenen. Daarnaast is hier ook een ski- en snowboardverhuur en kun je er privélessen boeken. Zijn de kinderen nog te klein om te skiën of hebben ze nog geen zin om op de latten te staan, dan is er de Bollo Club (kinderopvang). Hier kunnen ze sneeuwpoppen maken, spelen en knutselen. Bollo is de mascotte van Landal GreenParks en de allergrootste kindervriend. Verder is er nog een fun & entertainmentprogramma en een amusementshal met o.a. airhockey, biljarttafel en flipperkast.

Faciliteiten Landal Rehrenberg: zwembad en sauna

Kun je na een dagje skiën wel wat ontspanning gebruiken? Dan ben je bij Landal Rehrenberg aan het goede adres. Het park beschikt namelijk over een zwembad waar je gratis gebruik van kunt maken. Geniet van het overdekte zwembad met peuterbad en verwarmd openluchtzwembad. Daarnaast is er ook een saunalandschap met diverse sauna's en baden (Turks stoombad, solarium en whirlpool).

51259 -  (8)
(Foto: © Landal GreenParks B.V.)

Après-ski en eten bij Landal Rehrenberg

Aan het einde van de skidag is het tijd voor de aprés-ski. Dit kan in een van de vele berghutten in het Skicircus of op de Schmitten. Echter kun je er ook voor kiezen om een gezellig drankje te doen in de bar van Landal Rehrenberg. Hier kun je ook terecht voor de maaltijd. In de minishop worden diverse lokale producten verkocht. Daarnaast kun je ook gebruik maken van het ontbijt in het restaurant, halfpension of de broodbezorgservice.

Praktische informatie Landal Rehrenberg

  • Afstand vanaf Utrecht: 962 km
  • Dichtstbijzijnde station: Zell am See (10 min)
  • Dichtstbijzijnde vliegveld: Salzburg (80 km)
  • Aankomst: dagelijks vanaf 15:00 uur
  • Huisdieren: welkom, toeslag € 5,50 p.n.
  • Skiverhuur: 10% online korting bij Ski Dome
  • Skiles: 5% korting bij Ski Dome
51259 -  (10)
(Foto: © Landal GreenParks B.V.)
1222 - Winter - Wendy

Over Wendy

Als klein meisje van 5 had Wendy niet kunnen denken hoe groot haar passie voor wintersport zou worden. Zodra de eerste sneeuw valt, slaat het wintersportvirus bij haar toe en telt ze af tot haar volgende wintersportvakantie.