15 oktober 2019 door Mandy in Aankondigingen

Het skiseizoen van 2019/2020 gaat binnenkort eindelijk weer van start! Dit moet natuurlijk gevierd worden! Dit keer hebben we in samenwerking met onze partner Sunweb een prijsvraag opgesteld. Wanneer je het juiste antwoord hebt geraden, maak je kans op een 5-daagse wintersport voor 2 personen naar het Vaya Resort in Galtür. De prijs is inclusief skipas. 

Wintersport naar Vaya Galtür

De appartementen van het Vaya Resort ****+ liggen op een prachtige locatie in Galtür. Het complex is pas gerenoveerd en beschikt over verschillende top faciliteiten. Gedurende het verblijf kan je gebruik maken van de prachtige wellness, het binnenzwembad en het restaurant. In Vaya Resort kun je rustig in luxe slapen, terwijl je daarnaast volop kunt genieten van het skigebied Galtür. Het skigebied bevindt zich op 2 km afstand en de skibus stopt vlak voor de deur.

Vaya Resort in Gultur

Wat kun je winnen?

De prijsvraag luidt: 'Met welke titel is Galtür in 1997 onderscheiden?' Het juiste antwoord kun je geven op deze pagina. Een tip vind je op deze pagina. Weet jij het juiste antwoord te geven, dan maak je kans op het volgende:

  • Een wintersport voor 2 personen
  • Overnachtingen in Vaya Resort Galtür
  • Verblijf op basis van logies en eigen vervoer
  • Inclusief 4-daagse skipas voor Silvapark Galtür
  • Vertrek in januari 2020

Wintersportbestemming Galtür

Het sfeervolle Galtür bevindt zich aan het einde van Paznaun. Terwijl vele mensen op wintersport gaan naar het naastgelegen dorp Ischgl, vindt je Galtür geen massatoerisme en drukte. Het gebied beschikt over ruim 40 km aan pistes waar je rustig kunt genieten van je wintersportvakantie. Wanneer je in de middag even wil bijkomen onder het genot van een hapje en een drankje, dan is er een voldoende keus aan berghutten. 

Uitzicht bij Galtur

Hoe doe je mee met deze prijsvraag?

Weet jij het antwoord en wil jij graag deze fantastische prijs naar Galtür winnen? Geef dan het juiste antwoord op de prijsvraag en maak kans! Je kunt deelnemen tot en met 7 november 2019. De winnaar wordt 8 november bekend gemaakt. 

Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door reisorganisatie Sunweb. De prijs zal verloot worden onder alle deelnemers met het juiste antwoord. 

Wij wensen jullie veel succes! Ga naar de prijsvraag en doe mee >> 

Mandy is sinds een jaar of 5 geleden hélemaal om. Waar ze voorheen een strandvakantie verkoos boven een wintersport, is dat inmiddels wel anders. Ze kan zich geen winter zonder ski's meer voorstellen.