17 september 2019 door Wendy in Evenementen

De eerste sneeuw is gevallen en de eerste skigebieden zijn alweer open. Dat betekent dat er weer een hoop leuke openings events aankomen! Wij hebben dit jaar de eer om de seizoensopening in Gurgl te organiseren tijdens de Snowplaza Ski Opening Gurgl. Gedurende dit event kun je 4 dagen lang skiën, het nieuwste materiaal testen, feesten en deelnemen aan gratis activiteiten. Boek nu het arrangement en win de gehele reissom terug.

Snowplaza Ski Opening Gurgl

Dit jaar organiseert Snowplaza voor het eerst de Snowplaza Ski Opening Gurgl. Hierdoor kunnen we de start van het wintersportseizoen samen met jullie aftrappen en hoeven we jullie niet jaloers te maken met vette foto's en video's uit de sneeuw. Je kunt dit event in het Oostenrijkse Gurgl bijwonen van 21 t/m 24 november 2019 en dit belooft een groot feest te worden. 

Gurgl vanuit de lucht


Wintersport in Gurgl

Gurgl is gelegen aan het einde van het Ötztal, net wat verder dan Sölden. Het pisteaanbod van ruim 110 km is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër. Dit komt doordat er naast voldoende eenvoudige brede pistes, ook genoeg uitdaging te vinden is op de Hohe Mut. Verder reikt het skigebied tot een hoogte van 3080 meter, waardoor deze bestemming over het algemeen bijzonder sneeuwzeker is. 

Skien in Gurgl


Een compleet arrangement vanaf € 240,- 

In samenwerking met Gurgl hebben we arrangementen samengesteld. Deze pakketten bevatten:

  • 2 of 3 overnachtingen in een pension, appartement of hotel
  • Skipas voor 2 of 3 dagen
  • Toegang tot de feesten op de berg
  • Gratis deelname aan diverse activiteiten

Boekt nu één van de arrangementen >

Boek nu en win je aankoopbedrag terug

Om het feest nog groter te maken kun je het aankoopbedrag terugwinnen als je bij de eerste 400 boeking hoort. Onder deze mensen worden namelijk maar liefst 10 volledige arrangementen weggegeven. Hierop maak je automatisch kans wanneer je de boeking maakt. Twee weken voordat het evenement plaatsvindt, zullen wij de winnaars bekend maken en zullen zij hun aankoopbedrag terugkrijgen.

Nederlandse top artiesten

Om het feestje in Gurgl compleet te maken, nemen we dj's en bands mee vanuit Nederland. Hierin zul je de misschien de line-up van de Dutchweek Events herkennen. Zo zul je onder andere de namen Legends en Rayal Beat tegen komen. Zij zullen je zowel overdag als in de avond voorzien van de beste muziek. Kortom dat wordt dansen tot in de late uurtjes!

Feest op de berg


Gratis activiteiten

Tijdens de opening kun je deelnemen aan diverse gave activiteiten. Zo is er een pistenbully party, kun je het skigebied verkennen met een gids en de nieuwste ski's en snowboards testen. Super leuk en het goede nieuws is, het is gratis! Wees er wel snel bij, want voor sommige activiteiten geldt een maximaal aantal deelnemers. Voor deze activiteiten kun je ter plaatse een reservering maken.

Wil je meer informatie, het programma bekijken of reserveren? Kijk dan hier.

Als klein meisje van 5 had Wendy niet kunnen denken hoe groot haar passie voor wintersport zou worden. Zodra de eerste sneeuw valt, slaat het wintersportvirus bij haar toe en telt ze af tot haar volgende wintersportvakantie.