Skip to navigation Skip to main content

Wie houdt van luxe en comfort tijdens de wintersport, is in Tirol aan het juiste adres. Deze winter ervaar je ultieme luxe in de nieuwe duplex panorama suites van de Kirstalhütte met een privé spa. Het skigebied van Hochzillertal-Hochfügen bereik je uiteraard in stijl met een rit in de BMW-gondel, waarvoor je dit winterseizoen het ‘Premium Early Bird’ pakket kunt boeken. Dit arrangement is inclusief champagne ontvangst, vertrek voor de reguliere liften open gaan en een brunch in de Kristallhütte. Zo wordt je wintersport in Skigebied Hochfügen-Hochzillertal wel heel bijzonder!

Meest exclusieve berghut van de Alpen

De Kirstalhütte, de meest exclusieve berghut van de Alpen, viert haar 10-jarig jubileum met vier nieuwe design suites. De Alpine suites deluxe zijn 50m2 groot en strekken zich uit over twee verdiepingen. Met een trendy inrichting, infraroodcabine, flat screen TV, openhaard en balkon of terras, is een ontspannen verblijf gegarandeerd. De suites zijn op 15 december 2013 gereed. Voor culinaire verwennerij bezoek je het restaurant met lokale specialiteiten en internationale creaties op hoog niveau. De Kirstalhütte is al meerdere malen uitgeroepen tot beste berghut van Europa.

Met de BMW de piste op

Ontvangen worden met een glas champagne en als eerste de pistes betreden. Dat kan met het ‘Premium Early Bird’ pakket. Dagelijks vertrekt de luxueuze gondel om 8.00 uur en 8.30 uur naar het skigebied Hochzillertal. Deze gondel is door BMW Individual ontwikkeld voor liftfabrikant Leitner en is voorzien van lederen stoelen met massagefunctie en het multimediasysteem van de BMW 7 serie limousine.

Skigebied Hochfügen-Hochzillertal

De Kirstalhütte ligt aan de buitenzijde van het skigebied Hochzillertal-Hochfügen dat beschikt over meer dan 200 kilometer aan pistes. Over de sneeuw hoef je je geen zorgen te maken aangezien de pistes reiken tot een hoogte van 2500 meter. Het fijne aan dit skigebied is dat het over moderne, snelle liften beschikt waardoor je nauwelijks hoeft te wachten. Zowel beginnende als gevorderde wintersporters vinden hier uitdagingen van niveau. Zwarte pistes zijn er echter niet heel veel, maar de enkele die er zijn, zijn dan wel diepzwart.

Voordelige aanbiedingen voor een wintersport in Tirol >>

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.