Skip to navigation Skip to main content

Binnen enkele weken kleuren de skigebieden van Val Thorens weer oranje. Om het einde van de winterperiode te vieren sluit Val Thorens af met het Dutchweek Festival, een festival naar het hart van de fuivende skiliefhebbers. Maar ook de Apotheose Days zijn niet te missen dit jaar.

Val Thorens kleurt oranje

Na een topseizoen vol activiteiten, sluit Val Thorens op 12 mei de deuren. Maar niet voordat zij het skiseizoen afsluiten in schoonheid. Met hun 12de editie wordt het Dutchweek Festival stilaan een traditie. Val Thorens zal ook dit jaar tussen 27 april en 3 mei overspoeld worden door skiliefhebbers vanuit heel Nederland. Val Thorens, en meer specifiek Bar 360 en de Malaysia, zullen tijdens de Dutchweek het uitgangspunt zijn voor alle feestvierende skiliefhebbers.

Sunnery James & Ryan Marciano

Intussen is de line-up voor het Dutchweek Festival bekend en belooft het weer een topper te worden. Vorig jaar was het Afrojack die voor een onvergetelijke avond zorgde. Dit jaar is het de beurt aan DJ Rae, Sunnery James & Ryan Marciano, Franky Rizardo en nog veel meer talent. Zorg bovendien dat je de drie swingende clubavonden in Le Malaysia niet mist!

Reuzepicknicks en AC/DC

Van 1 tot en met 9 mei zorgen de Apotheose Days voor activiteiten voor alle leeftijden. Je mag opnieuw 9 dagen plezier vol verrassende activiteiten verwachten. Een reuzepicknick, de water slide, animatie, sportwedstrijden en vuurwerk zijn nog maar een deel van de pret. De live optredens beloven dit winterseizoen op onvergetelijke wijze af te sluiten met covermuziek van AC/DC en U2.

Sneeuwgarantie

De ski- en snowboardliefhebbers die zich zorgen maken over het blijven liggen van de sneeuw tot 12 mei kunnen op beide oren slapen. Met 99% van de berg die boven de 2.000 meter ligt, heeft Val Thorens één van de grootste sneeuwgaranties in Europa. Het wordt gegarandeerd een knallend afscheid van het skiseizoen.

Aanbieding 1 t/m 9 mei: 3 nachten incl. skipas vanaf € 102,- p.p. >>

112 - Winter - Joris

Over Joris

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.