6 maart 2013 door Joris in 'Aankondigingen'' | 1 Reactie(s)

Deep Purple Top of the Mountain concert Ischgl

Op dinsdag 30 april sluit de Britse rockband Deep Purple het winterseizoen in de lifestyle-bestemming Ischgl af met een openluchtconcert op de skipiste van de Idalp (2.300 meter). De legendarische band is heer en meester in de klassieke rock. In verschillende samenstellingen van de groep bracht Deep Purple in totaal maar liefst 18 studioalbums en 36 singles in Europa uit. In België is de single ‘Child In Time’ het hoogst geëindigd in de hitlijsten, maar ook de nummers ‘Woman From Tokyo’ en ‘Smoke On The Water’ zijn hits met hoge noteringen geworden.

Top of the Mountain concerten

Ischgl heeft inmiddels een grote naam opgebouwd met de Top of the Mountain concerten aan het begin en einde van het winterseizoen. Artiesten als Kylie Minogue, Elton John, Melanie C, Pink, Tina Turner, Alanis Morissette, Sugababes, Sting, Alicia Keys, The Killers, Scorpions en Mariah Carey gingen Deep Purple voor. Ischgl verwacht tijdens deze 18e editie van het Top of the Mountain Closing concert meer dan 20.000 muziek- en wintersportliefhebbers.

Een uniek concert op een unieke locatie

Op dinsdag 30 april om 13.00 uur geeft de Britse rockband Deep Purple het wintersportseizoen een passend einde. Ruil uw skistokken in voor een luchtgitaar wanneer gitarist Steve Morse de bekende akkoorden ten gehore brengt. Vervolgens zingt u uit volle borst mee met frontman Ian Gillan die de tekst van enkele legendarische rockhits laat weerklinken tussen de bergen. Ian Paice, het enige bandlid die aan alle 18 albums heeft meegewerkt, is op de drums nog altijd even goed als toen. Dit is uw kans om getuige te zijn van een uniek concert op een unieke locatie. Op vertoon van uw skipas heeft u gratis toegang.

Top of the Mountain Ischgl

Dé lifestyle bestemming van de Alpen

Ischgl wordt gezien als dé lifestyle bestemming van de Alpen. Ieder jaar bewijst Ischgl zich opnieuw door als eerste wintersportresort te openen met het legendarische concert waar wereldsterren de bühne betreden. En met sneeuwcondities die indruk maken op de meest ervaren wintersporters. Met meer dan 238 km piste behoort het wintersportgebied van Ischgl - Samnaun - Silvretta Arena/[IL:CHGRAU12] tot de grotere van de Alpen. Dankzij de hoge ligging, 90% van de pistes bevindt zich boven 2.000 m, hoeft u zich over de sneeuw geen zorgen te maken.

Reactie(s)

door Jelle op 25 maart

Een legendarische band op een legendarische locatieLaat een reactie achter

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen