Skip to navigation Skip to main content

Snowplaza wenst iedereen een fijne kerst!

Bij deze wil Snowplaza alle bezoekers een fijne kerst en alvast een voorspoedig 2013 toewensen. Hopelijk wordt het weer een prachtig jaar met veel sneeuw! Ook willen wij al onze bezoekers bedanken en wij hopen dat jullie ook in het nieuwe jaar Snowplaza.be blijven bezoeken. Voor het nieuwe jaar begint is het eerst tijd voor de kerst! Breng jij die door in de Alpen of zit je gewoon thuis onder de kerstboom? Om toch een beetje in de wintersportsfeer te komen kun je een bezoekje brengen aan de skibaan of je wintersportmenu in het teken zetten van de Franse of Oostenrijkse keuken!

Volop winter in de Alpen

Het zag er naar uit dat de wintersporters in de kerstvakantie het moesten doen met een minimale hoeveelheid sneeuw. De afgelopen weken heeft het echter flink gesneeuwd waardoor de pistes er fantastisch bij liggen. In alle skigebieden ligt meer dan voldoende sneeuw om heerlijk af te kunnen dalen. Ook laat de zon zich de komende week af en toe zien. Als dat geen geslaagde kerst wordt!

Hippe goggles of een nieuwe helmcam?

In België helaas geen witte kerst. Om toch een beetje in de wintersportstemming te komen kun je lekker door de Ski Atlas bladeren of het Snowplaza Magazine erbij pakken. Heb jij de cadeautjes onder de boom al uitgepakt? Misschien krijg je dit jaar die hippe skibril of stoere helmcam wel van de kerstman! Prachtige wintersportcadeaus! Ook het kerstmenu kun je in het teken zetten van de wintersport! Kies voor een van de berggerechten en haal de smaken van de Alpen in huis!

Snowplaza wenst je fijne kerstdagen!

112 - Winter - Joris

Over Joris

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.