5 december 2012 door Sarah in 'Live vanuit de sneeuw'' | 1 Reactie(s)

The Scorpions

Ik was erbij, samen met de 13.000 andere fans, op het openingsconcert van Ischgl. Naar goede gewoonte en natuurlijk om hun eigen imago te kunnen blijven waarmaken, nodigde Golf City Ischgl de Duitse rockgroep The Scorpions uit om hier hun stempel op te drukken! Met dit onvergetelijke evenement is zeker en vast de trend gezet om er een super seizoen van te maken!

De openingsweek

In de laatste week van november gaat in Ischgl altijd het nieuwe sneeuwseizoen van start. Ze houden eraan nooit deze deadline te missen. De openingsweek gaat telkens van start met verscheidene evenementen. De belangrijkste zijn natuurlijk de Top of the Mountain concerten. Dit jaar stonden op het podium: Amy MacDonald, DJ Antoine en The Scorpions. Het optreden van deze laatste kon ik van heel dichtbij meemaken.

The Scorpions – het concert

Duitsers, Nederlanders, Zwitsers, Belgen, Italianen, Engelsen, Russen, Roemenen… Allen trotseerden we de ijzige kou om de performance van de 5 bandleden te beleven. Goed ingeduffeld stond ik helemaal voorin en kon alles super goed zien. Een goed uur brachten ze enkele van hun nummers zoals ‘The Zoo’, ‘Holiday’… maar wij bleven uitkijken naar de opperste toppers. De gitaristen hadden het toch wat lastig met verkleumde vingers, maar eerlijk gezegd klonk het allemaal even goed. De solo van de lead gitaar was kort en heftig, de solo van de drum was spectaculair in combinatie met de video op de achtergrond. Het leek ook alsof hij het telkens te warm had, hij bleef maar zijn t-shirts uittrekken! Ze beloonden de voorste fans met mooie bedrukte drumsticks en blinkende plectrums en namen afscheid. Natuurlijk kwamen nog de bis-nummers en kregen we waar voor ons geld (eigenlijk skipas). The Scorpions eindigden met een spetterend bis-gedeelte: ‘Still loving you’, ‘Rock you like a hurricane’ en natuurlijk ‘Winds of change’.

The Scorpions – het concert

13.000 fans trotseren de kou voor het concert

Een weetje

The Scorpions konden ons ook laten weten dat er niet tegenstaande ze al 3 jaar met een afscheids-toernee bezig zijn, er mogelijk nog een CD zal worden uitgebracht met nieuw materiaal. We zullen zien!

The Scorpions – het concert

We zullen zien of de mannen van The Scorpions nog even doorgaan...

Reactie(s)

door Frans op 10 december

Ziet er leuk uit!Laat een reactie achter

De eerste keer skiën vergeet Sarah nooit meer. Na haar opleiding lichamelijke opvoeding bracht ze enkele seizoenen door als skileraar in het Zwitserse St. Moritz. Inmiddels is ze terug in België, maar de passie voor skiën is er nog steeds.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen