4 oktober 2012 door Joris in 'Nieuws'' | 2 Reactie(s)

Al tijden hadden wij van Snowplaza het plan om een iPad magazine uit te brengen en nu is het er eindelijk van gekomen. Het Snowplaza Magazine is een feit. Een afwisselende en eigentijdse wintersportglossy vol met reisverslagen, columns, interviews en achtergrondverhalen. De artikelen zijn voorzien van haarscherpe beelden en video’s om helemaal in de wintersportstemming te komen. Het Snowplaza Magazine is gratis te downloaden in de App Store en zal deze winter iedere maand verschijnen.

Alle facetten van wintersport

In het eerste nummer van het Snowplaza Magazine leest u onder meer over een prachtige wintersport in het Zwitserse Mürren. Silvretta Montafon, het grootste skigebied van Vorarlberg, wordt ook onder de loep genomen. Van Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental vallen de plus- en minpunten te lezen in een uitgebreid testrapport. Ook wordt duidelijk dat u met een kleinere portemonnee het exclusieve Lech niet hoeft te mijden.

Interviews, columns, events...

De diverse artikelen worden afgewisseld met columns van enthousiaste wintersporters. Peter kan niet wachten tot het eindelijk winter is en Kees schrijft over zijn passie voor bergen. Fashion & gear mag ook niet ontbreken in het Snowplaza Magazine. Tijdens de skitest zijn diverse ladies- en sportcarvers getest en de nieuwste mode van Salomon en Peak Performance wordt gepresenteerd. Op de eventpagina's wordt duidelijk waar u de komende maand moet zijn om u onder te dompelen in de wintersportsfeer. Een interview met Bing en Tekke Voorham maakt duidelijk dat we de komende jaren rekening moeten houden met deze snowboardende broers.

Originele prijsvraag

Met de prijsvraag in het Snowplaza Magazine kunt u een prachtige jas van Peak Performance winnen. Ook wordt er onder de goede inzendingen vijf keer een Ski Atlas 2013 verloot. Hoe u kans maakt? Snowplaza heeft iemand uit de Alpen een tekst in laten spreken en jij moet raden wat er gezegd wordt. Kan jij het dialect en de boodschap ontcijferen?

Interactief wintersport magazine

De mogelijkheden van de iPad worden in het Snowplaza Magazine ten volste benut. Een dynamische inhoudsopgave maakt het mogelijk om direct naar het artikel te springen dat u wilt lezen. Afbeeldingen kunnen worden vergroot en links bieden u toegang tot aanvullende informatie. Infoboxen en pistekaarten verschaffen u duidelijkheid waar dat nodig is.

Gratis te downloaden

Bij Snowplaza bestond al langer de wens om een magazine uit te brengen en die is bij deze eindelijk in vervulling gegaan. We hebben er met veel plezier aan gewerkt en hopen dat het magazine bij u in de smaak zal vallen. Iedere maand komt er een nieuwe editie uit die u gratis kunt downloaden in de App Store. Aarzel niet om een reactie achter te laten nadat u het magazine gelezen heeft. We zijn zeer nieuwsgierig wat u van het eindresultaat vindt.

Download nu gratis het Snowplaza Magazine in de App Store >>

Reactie(s)

door Tom op 5 oktober

Ik kan niet anders zeggen, hele gave app!door Anoniem op 5 oktober

Toffe app!Laat een reactie achter

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen