Skip to navigation Skip to main content

Nieuw: weblog op snowplaza.be

Een aantal weken geleden is snowplaza.be geheel vernieuwd. Bij deze nieuwe look hoort natuurlijk ook een weblog. Vanaf vandaag vindt u hier regelmatig nieuwe artikelen omtrent wintersport: reisverhalen, materiaal, tips, nieuws en nog veel meer. Uiteraard gemaakt voor en door wintersporters. Wij hopen u door ons weblog behalve veel informatie ook veel “voorpret” te kunnen geven.

Voor en door wintersporters

Snowplaza.be wordt gemaakt door groep enthousiaste wintersporters uit Nederland en België. Uiteraard gaan wij zelf ook regelmatig op pad en delen onze reiservaringen graag met u. Met veel plezier testen wij de pistes in de verschillende resorts, proeven we waar de kaiserschmarrn het beste smaken en proberen het nieuwste wintersportmateriaal uit. Verder proberen we u op de hoogte te houden van het laatste wintersportnieuws uit de Alpen.

Weblogredacteur Sarah; wintersporter in hart en nieren

Een belangrijke bijdrage in het weblog zal geleverd worden door Sarah Verbeke. Sarah reisde jarenlang de wereld over om zeil-en kitesurfles te geven en bracht haar winters door in het Zwitserse St. Moritz. Hier werkte zij in de skiservice en als skilerares. Inmiddels is ze weer terug in Brugge, maar zit nog regelmatig letterlijk of figuurlijk met haar hoofd in de bergen.

Sarah Verbeke in actie op de piste.

Heeft u zelf een mooi verhaal?

Uiteraard staan wij open voor tips en ideeën voor dit weblog. Wellicht vindt u het leuk om zelf een weblogartikel aan te leveren?

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.