Skip to navigation Skip to main content

Win een skivakantie naar het Vaya Resort in Fieberbrunn

Nog heel even geduld en het skiseizoen van 2018/2019 gaat officieel van start. Een perfect moment om jullie blij te maken met een hele gave prijs. Samen met onze partners Sunweb en Skiinformatie.nl hebben we een te gekke prijsvraag opgezet. Door deel te nemen aan de competitie maak je kans op een 5-daagse wintersport naar het Vaya Resort **** in Fieberbrunn. De prijs is inclusief 4-daagse skipas, voor vier personen.

Ga naar de prijsvraag en doe mee >

Win een skivakantie naar het Vaya Resort ****

Geef het juiste antwoord op de vraag 'Hoeveel pistekilometers heeft het skigebied waar Fieberbrunn deel van uit maakt?' en maak kans op de skivakantie naar Fieberbrunn. Met vier personen vertrek jij in december naar de sneeuw (uitzondering op de vakantieperiode) om alvast te genieten van een fijne skivakantie.

Meer over een skivakantie in Fieberbrunn

Fieberbrunn ligt in het sneeuwzekere Pillerseetal in Tirol. Het dorp is onderdeel van één van de grootste skigebieden van Oostenrijk: Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Geniet van heerlijk brede blauwe pistes en pittige rode en zwarte afdalingen. Kinderen, volwassenen, beginners en experts, iedereen voelt zich snel thuis in het Skicircus. Verspreid door het skigebied vind je veel leuke berghutten. Ook voor après-ski zit je goed in Fieberbrunn. Bijvoorbeeld bij de S4 Alm en Biwak.

Hoe kun je met de prijsvraag meedoen?

Wil jij ook graag meedoen en kans maken op de skivakantie naar het Vaya Resort **** in Fieberbrunn? Beantwoord de prijsvraag juist en wie weet vertrek jij in december naar dit leuke wintersportdorp. Meedoen kan tot en met 4 oktober 2018. De winnaar wordt op 5 oktober bekend gemaakt.

De prijs wordt mogelijk gemaakt door Sunweb en in samenwerking met Skiinformatie.nl. Onder alle deelnemers van beide platformen wordt één reis verloot. Wil je extra kans maken? Doe dan ook mee op Skiinformatie.nl!

Heel veel succes!

Ga naar de prijsvraag en doe mee >

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.