Skip to navigation Skip to main content

Stem op de Snowplaza Awards 2018 en win een 6-daagse skipas

Op 1 september 2017 is de zoektocht naar het beste skigebied, het beste familie skigebied en het beste après-ski skigebied van start gegaan. Nu, zes maanden later, naderen we bijna het eind van deze competitie en de bekendmaking van de winnaars. Waarschijnlijk ben je al op skivakantie geweest en met een beetje mazzel ga je nog (een keer). Stem daarom op de Snowplaza Awards 2018 en laat weten wat jouw favorieten zijn. Door mee te doen maak je namelijk kans op een 6-daagse skipas voor het skigebied waarop jij hebt gestemd (skiseizoen 2018/2019). Stemmen kan nog tot en met 20 maart 2018. Bekijk in dit weblog het overzicht van alle drie de categorieën.

Het beste skigebied 2018

Wat is jouw favoriete skigebied? Bij welk skigebied vind je het absoluut geen straf om er ieder jaar terug te keren? In jouw favoriete skigebied vind je hele fijne pistes, leuke berghutten en een goede sfeer. Een bezoek aan dit skigebied voelt voor jou als thuiskomen.

Breng hier je stem uit op jouw favoriete skigebied >

Het beste familie skigebied 2018

Welk skigebied bezoek jij het liefst met de hele familie? In het beste familie skigebied zullen kinderen, ouders, opa's en oma's zich op en top vermaken. Er zijn goede lesfaciliteiten, jullie kunnen speciale familietochten skiën en er zijn tal van leuke activiteiten mogelijk. Jullie overnachten samen in een familiehotel of in een fijn appartement.

Breng hier je stem uit op jouw favoriete familie skigebied >

Het beste après-ski skigebied 2018

Is après-ski voor jou een belangrijk onderdeel van de skivakantie? In de Alpen vind je genoeg skigebieden met mogelijkheden voor après-ski. In het beste après-ski skigebied beleef jij onvergetelijke avonden, kun je lekker borrelen met vrienden of familie en losgaan op bekende après-ski hits. Uiteraard ben je meerdere avonden in jouw favoriete bar te vinden.

Breng hier je stem uit op jouw favoriete après-ski skigebied >

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.