27 februari 2018 door Florien in 'Skigebieden onder de loep'' | 0 Reactie(s)

24 UUR IN is een nieuwe online webserie speciaal voor wintersporters. In afleveringen van ongeveer 20 minuten nemen presentatoren Frank en Monique je mee naar 10 verschillende skigebieden in Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. Vandaag is het team in Adelboden - Lenk. Ze verkennen de pistes, doen mee aan spannende activiteiten en maken kennis met een aantal bijzondere mensen.

24 UUR IN: een webserie voor wintersportliefhebbers

De afgelopen weken heb je via Facebook al meerdere afleveringen van 24 UUR IN voorbij zien komen. Deze nieuwe webserie is speciaal ontwikkeld voor wintersportfans. In de afleveringen nemen Frank en Monique een kijkje in het skigebied en maken ze kennis met de lokale bevolking en gebruiken. Traditionele gerechten worden geproefd en ook de nodige drankjes mogen niet ontbreken. Uiteraard met een flinke dosis humor en informatie!

Tips van 24 UUR IN skigebied Adelboden - Lenk

Het Zwitserse skigebied Adelboden - Lenk beschikt over ruim 200 kilometer aan pistes. Het skigebied is geschikt voor wintersporters van alle niveaus. Beginners en kinderen kunnen op les, terwijl gevorderden met een aantal mooie tochten het skigebied kunnen verkennen. Tips van Frank en Monique zijn:

  • Ski de World Cup afdaling in Adelboden
  • Een middag langlaufen bij het Nordic Zentrum
  • Ontspannen in de zwavelbronnen van Lenk bij Lenkerhof gourmet spa resort
  • Klimmen in de bolderschuur
  • De lokale specialiteiten uitproberen
  • Airboarden

Het origineel van dit weblog vind je hier >

Reactie(s)

Laat een reactie achter

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen