Skip to navigation Skip to main content

Boek ski- en snowboardlessen met korting online

(Foto: © Shutterstock)

Ski- en snowboardlessen zijn niet alleen geschikt voor kinderen en beginners. Om de techniek te verbeteren, gaan ook gevorderden regelmatig op les. Verstandig is om de skiles vooraf te regelen. Dat scheelt niet alleen veel tijd op de plaats van bestemming, je bespaart er ook geld mee. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om dat direct bij de skischool te doen, maar dat kost veel tijd en je moet alles zelf vergelijken. Daarom is CheckYeti een perfecte oplossing. Je vergelijkt het aanbod eenvoudig online, je kunt skiles boeken in eigen taal en je krijgt ook nog eens 5% korting! In dit weblog vertellen we je er alles over.

CheckYeti: boek lessen in meer dan 350 skigebieden

Twee fanatieke wintersporters uit Zwitserland en Oostenrijk hebben in 2014 CheckYeti opgericht. Sindsdien hebben meer dan 350 skigebieden zich aangesloten bij het platform. De leraren zijn allemaal gecertificeerd, kennen alle ins en outs van het skigebied en hebben veel ervaring. Je kunt gemakkelijk het aanbod aan skischolen per skigebied bekijken. Daarna kun je de prijzen met elkaar vergelijken en de skilessen boeken. Je kunt kiezen voor privé- en groepslessen. Een ander voordeel is dat je bij veel populaire skigebieden de lessen gewoon in eigen taal kunt boeken.

(Foto: © Shutterstock)

Off-piste, toerskiën of een tocht met gids

Wil je een keer gaan toerskiën of buiten de pistes afdalen? Het is verstandig om dit niet alleen te doen maar met een gids. Hij of zij kent het gebied en ook de gevaren. Daarnaast kan de gids je allerlei technieken bijbrengen. Bij CheckYeti kun je niet alleen terecht voor ski- en snowboardlessen, maar ook voor lessen en/of begeleiding bij toerskiën en off-piste skiën.

Gemakkelijk en snel de lessen online boeken

Op de website vind je een eenvoudig filter waar je al je wensen in kunt vullen. Je kunt kiezen uit meer dan 350 skigebieden en allerlei verschillende skischolen. Verder kun je het niveau, de leeftijd en het type les invullen. Vervolgens krijg je een duidelijk overzicht te zien, waar je gemakkelijk en snel kunt vergelijken. Daarna is het slechts een kwestie van gegevens invullen en betalen.

5% korting op skilessen

Ga jij binnenkort op wintersport en heb je nog geen lessen geboekt? Kijk dan snel op www.checkyeti.com en bekijk het aanbod. Boek je nu ski-of snowboardlessen, dan krijg je met de code SNOWPLAZA 5% korting!

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.