Skip to navigation Skip to main content

Ben jij gek op wintersport, schrijf je gemakkelijk en heb je nog wat tijd over? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Vanaf dit wintersportseizoen zoekt Snowplaza.be enthousiaste skifanaten die hun bijdrage willen leveren aan het blog op onze website en regelmatig nieuwe artikelen voor ons kunnen maken. Schrijf jij graag over skigebieden, weet je het een en ander van skimateriaal en geef je andere wintersporters graag tips en voorpret? Lees dan snel verder en wie weet staat jouw naam deze winter wel boven verschillende leuke artikelen op Snowplaza.be!

Naar wie zijn wij op zoek?

Passie voor skiën en een enthousiaste schrijfstijl zijn een eerste vereiste om te bloggen voor Snowplaza.be. Je hoeft niet perse een ervaren en professionele schrijver te zijn, maar enige ervaring met schrijven voor een website is zeker een pré. Weet jij wat SEO betekent, dan maak je nog meer kans. Blogs kunnen allerlei onderwerpen hebben: nieuws uit de skigebieden, tips over materiaal, reisverhalen, top-lijstjes of stellingen die tot discussies leiden, je kunt het zo gek niet bedenken, als het maar over wintersport gaat. Als blogger ben je vrij om zelf onderwerpen aan te dragen en na akkoord van de hoofdredacteur, kun je hiermee aan de slag. We zoeken dus bloggers met initiatief en ideeën. En oh ja, ook niet onbelangrijk: er schrijven al genoeg Nederlanders voor Snowplaza.be, dus we zijn echt op zoek naar mensen uit Vlaanderen!

Wat moet je ervoor doen?

Wij ontvangen graag een compleet artikel in Word, inclusief een aansprekende titel en aantrekkelijke subtitels. Indien je je verhalen kunt voorzien van eigen foto's zou dat heel fijn zijn, maar je kunt ook gebruik maken van bestaande Snowplaza foto's. Op dit moment is het nog niet mogelijk het artikel zelf in onze back-office te zetten, dus dat doet de redactie voor je. We kijken dan uiteraard ook naar eventuele taal- en spelfouten en verbeteren deze of maken (kleine) aanpassingen in je artikel.

Kom jij ons team versterken?

Wat krijg je ervoor terug?

Allereerst natuurlijk je eigen plekje en verhalen op een van de grootste wintersporwebsites van België. Onze bloggers schrijven in eerste instantie vanuit passie en liefde voor de wintersport. Daarnaast kun je een (beperkte) freelance vergoeding per artikel verwachten. Heb je een eigen (wintersport gerelateerd) bedrijf en wil je graag een link vanuit Snowplaza.be naar jouw website, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Op termijn kun je tevens profiteren van het testen van wintersportmateriaal, gratis skipassen en deelname aan georganiseerde persreizen of een gratis skipas.

Ga jij op termijn ook skigebieden voor ons testen?

Enthousiast geworden?

Lijkt het jou leuk om voor Snowplaza.be te gaan bloggen of wil je graag wat meer informatie, stuur dan een e-mail naar Miranda Muller

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.