Overzicht beoordelingen Zell am See

Hier leest u alle beoordelingen over Zell am See. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u Zell am See met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Zell am See achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 juli 2018

Door: Thomas over Zell am See

Mooi dorp, leuk gebied, gezellige après-ski

Leuk dorp met mooie huizen. Ook après-ski is gezellig. We hadden een hotel in het dorp en vlakbij de skibus dus dat was fijn. Skigebied ook leuk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 april 2018

Door: Jacobien van Leeuwen over Zell am See

Leuk skigebied, gezellig dorp

Samen met onze kinderen van 16 en 17 op wintersport geweest naar Zell am See. Wat een leuk en sfeervol dorp! Uiteraard hebben we ook even samen in de après-ski gekeken. Die van ons zijn daar met hun leeftijd toch steeds meer aan toe en vinden het gelukkig geen probleem als wij ook even mee gaan. We hebben heerlijk geskied op de pistes van het skigebied. Leuke berghutten en restaurants. Ook in het dorp.

Sfeervol dorp
Leuk ook met oudere kinderen
Fijn skigebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 7 maart 2018

Door: Mirthe over Zell am See

Vooral voor families

Hier zou ik niet nog een keer heen gaan.. Zell am see heb je snel gezien, gelukkig zit Kaprun erbij waardoor je toch nog wat piste hebt. De après-ski is vooral in Kaprun en het uitgaansleven in de nacht in Zell am See. Zelfs na de krokusvakantie is het hier nog erg druk. Goed voor families , mijn voorkeur gaat toch eerder naar een gebied als Gerlos.

Vanuit appartement ben je meteen bij de liften
Weinig après-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 1 maart 2018

Door: Joris over Zell am See

Prima piste aanbod maar af en toe erg druk

Op de blauwe pistes in het skigebied is het veels te druk. Daarentegen zijn de rode pistes qua drukte zeer goed te doen. Vooral de nieuwe piste richting Saalbach is een aanrader. Qua après-ski zijn er weinig tenten waar het echt druk is, maar waar het druk is is het gezellig.

Leuke rode pistes
Niet druk bij de lift
Druk op de pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 februari 2018

Door: E siteur over Zell am See

Geweldig skigebied

Super goed hotel in een leuk dorp. Zitten in Grand Hotel dat weliswaar gescheiden is van het dorp middels de spoorwegen. Tegenover het hotel een leuk kroegje waar je heen kon. Super makkelijk het dorp in te wandelen. Lekker wezen skiën na omhoog te zijn gegaan met de Cityexpress en de Schmittenexpress.

Voor de deur stopt een busje van het hotel wat je naar de skilift brengt
Skilift op loop afstand
Meer was niet volledig bevroren

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Eveline over Zell am See

Geweldige week gehad!

Gezellige sfeer, fijne pistes heerlijk uitzicht en genoeg keuze qua accommodaties! Ook zeker de moeite waard om een stuk te wandelen rondom het meer. Kaprun en Saalbach liggen op korte rij-afstand voor de eventuele afwisseling. Wij komen al 3 jaar op rij terug en raken niet uitgekeken!

Goede brede pistes
Fijne sfeer
Leuke eettentjes
Genoeg kilometers
Druk in het hoogseizoen (maar dat is overal)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Katja Remmerswaal over Zell am See

Heb het heel erg naar m'n zin gehad!

Eerste wintersport, dus kan nog niet zo goed vergelijken, maar als beginner heb ik het hier erg naar m'n zin gehad. Mooi appartement vlakbij de piste en genoeg blauwe pistes voor mij als beginner. Dorpje ziet er gezellig uit met een aantal leuke barretjes, maar dat kan nog wel iets meer. Bijna geen wachtrijen bij de liften, erg fijn.

Snel bij de pistes en geschikt voor beginners
Niet zulke levendige après-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 30 januari 2018

Door: Susan over Zell am See

Een leuk dorp!

Met onze dochters van 16 en 18 plus vriendje en beste vriendin naar Zell am See. Hotel in het dorp met skibus op loopafstand. We hebben een gezellige kroegentocht gemaakt, lekker gegeten in de restaurants en heerlijk geskied. Fijne pistes en leuke tochten gemaakt.

Gezellig dorp
Dicht bij de trein
Mooie omgeving
Leuk skigebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 8 maart 2017

Door: MARC over Zell am See

Multi-functioneel skidorp,voor elk wat wils

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: Fons Heremans over Zell am See

Heel mooi skigebied met veelal brede piste

Komen al vele jaren in Zell am See en komen er nog altijd graag terug, de pisten bieden voor elk wat wils We verblijven in hotel 'Latini' waar het steeds aangenaam vertoeven is en waar je na het zeer uitgebreide ontbijt maar heel kort moet stappen naar de skipiste en waar je na een dag skiplezier van het klaarstaande namiddagbuffet kunt genieten. Nadien kan je zalig relaxen in de heel mooie wellness en om dan 's avonds te genieten van het diner en het zeer lekkere eten en voor hen die er zin in hebben nog even door te zakken in de bar en na een goede nachtrust de nieuwe dan vol skiplezier aan te vatten.

Het mooie skigebied en het hotel dat zeer goed is en kort bij de piste is gelegen, geen skibus nemen
Weinig of geen negatieve punten, soms druk aan de lift 's morgens

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 8 maart 2012

Door: Alexander over Zell am See

Dit jaar in de voorjaarsvakantie naar Zell am See geweest. Leuk gebied, niet al te groot, maar voldoende uitdagend. In het dal is voor de kinderen een leuk kinderland waar ze hun eerste ervaring op kunnen doen. Zeker in de voorjaarsvakantie heeft de skischool Nederlandse leraren. Wat wel een nadeel is zijn de wachttijden bij de lift. Vanaf de kinderpiste moet je met de Areitbahn naar boven. Daar bedroeg de wachttijd op piekmomenten bijna 1 uur. En eenmaal boven moet je nog een keer overstappen om op de Smittenhohe te komen. Beter is het, als je geen kinderen hebt, door te rijden met de skibus naar de Trassxpress aangezien vanaf dat punt 3 liften vertrekken. Daar waren bijna nooit wachttijden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 26 januari 2012

Door: michel over Zell am See

Goed skigebied het dorp is gezellig, het skigebied is leuk voor iedereen maar voor gevorderden niet echt uitdagend. Zell am See is een mooi dorp met verschillende winkels en eetgelegenheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 14 april 2011

Door: henk over Zell am See

in februari 2010 in dit dorp geweest. Als je de rust van de Zwitserse skigebieden gewoon bent is dit toch even schrikken. Vaak lange wachtrijen aan de liften. En boven op de berg een giga terras met grote toog waar de muziek als van 's ochtends door de boxen knalt. De Boxen zijn dan ook nog eens op de piste ipv op het terras gericht. Aan de toog zijn laders zodat je makkelijk op de toog kan kruipen om er op te dansen ... er zijn wsl wel mensen die dit leuk vinden maar voor mij is het de hel. Het gletscherskigebied van Kaprun is wel echt knap. Minder knallende muziek door de boxen hier. Eens je boven bent ook minder lange wachtrijen. Mooie brede pistes maar ook goede gemarkeerde maar niet gebaande pistes. Leuk voor de iets betere skiër om zich op uit te leven. Wat wel een voordeel is tov Zwitserland, eten op de piste is hier een stuk voordeliger. De absolute top was het Natuurvriendenhuis dat iets verder van de piste ligt en waar ze je terug brengen met de sneeuwscooter. Heerlijk schnitzel met mooi uitzicht daar voor de prijs van een big-mac menu.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 februari 2009

Door: F en T over Zell am See

Net terug van een leuk verblijf in hotel Badhaus - Zell am See. Zeer goed hotel. Zeer vriendelijk mensen en zeer goed eten.... Een aanrader voor iedereen. Goede skipistes die goed te bereiken zijn met de vele liften. Leuk en gezellig dorpje.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 maart 2008

Door: Sadh over Zell am See

De apres-ski is best gezellig, alleen jammer dat alles zo verspreid ligt. Verder zijn de pistes erg geschikt voor beginners, maar ook voor "gevorderden" zijn ze uitdagend genoeg om een leuke tijd te hebben. Opvallend is wel dat veel Engelsen in Zell am See bivakkeren. . .

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 april 2007

Door: Anoniem over Zell am See

Wij zijn alweer een tijdje terug uit Zell maar we hebben ons prima vermaakt. Hotel was goed, eten was goed, skigebied was prima. Ook winkeltjes en barretjes genoeg. Volgend jr gaan we zeker weer terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 12 maart 2007

Door: denise over Zell am See

Net terug van een heerlijke week in Zell am See. Een ontzettend leuk dorp, groter dan de gemiddelde dorpjes met veel winkeltjes en restaurantjes. Leuk uitgaan in de verschillende cafe's en bar/disco's. Vooral De Diele is erg leuk ook voor après-ski. Skigebied van Zell heb je in een paar dagen wel gezien, maar er zijn genoeg andere opties.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 oktober 2006

Door: Peer over Zell am See

Een zeer mooie omgeving. Goed eten en heerlijk bier. Ik kwam altijd in hotel Waldhof en Lehwenwird. Hele fijne mensen. Ik kom er alleen in de zomer. In de winter ben ik druk met mijn hobby: modelspoorbanen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 september 2006

Door: Stephanie Mellema over Zell am See

Wij komen nu al zo'n 4 jaar twee x per jaar in zell am see/schutdorf. Het skien is misschien niet echt uitdagend meer, maar de apres ski is zeker leuk als je naar schutdorf gaat. Zell am see zelf is inderdaad niet gezellig qua apres ski. Voor degenen die echt voor apres ski gaan en voor het wandelen, moeten zeker een keer naar schutdorf gaan. een leuke discotheek, een leuke apres ski bar (ligt direct naast de kinderweide).

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 11 september 2006

Door: JP over Zell am See

Best aardig, maar voor de gevorderde snowboarder niet echt een aanrader. Gebied is relatief klein, het park niet echt overweldigend en de apres-ski viel ook ietwat tegen. Kaprun is vooral erg koud vanwege de hoogte en de wind, tevens zijn er teveel Oostblok gasten aanwezig. Doe er je voordeel mee voor de komende winter.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 augustus 2006

Door: Anoniem over Zell am See

Vorig jaar in Schuttdorf geweest. Goed skigebied, nederlandse lesgevers voor onze jongste zoon (3 jaar), zeer goede kinderskischool. Goed skigebied zowel voor beginners als voor gevorderden. Wij zaten op een hotel, ongeveer 800 meter van de Areitbahn, goede busverbinding.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 februari 2006

Door: Anoniem over Zell am See

Dorp Zell Am See is een klein dorp, wel typisch Oostenrijks. Voor de verwend skieer is er voldoende gelegenheid om te skieen alleen er is weinig variatie. Er kunnen geen ski tochten gemaakt worden en je zit geregeld in de skilift. Dit bederft enigszins de lol in het skieen. Na enkele dagen heb je het hele ski gebied aangedaan. Er bestaat de mogelijkheid om ook naar Kaprun te gaan. In het hoogseizoen worden beide ski gebieden druk bezocht, voornamelijk door families met kinderen. Mogelijkheid tot apres skieen is er nauwelijks, je moet echt op zoek gaan naar leuke gelegenheden. Let op bij het huren van skies. Bij Intersport wordt een onderscheidt gemaakt tussen TOP en VIP pakket. VIP pakket kost 40 euro meer terwijl het TOP pakket ook goed is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 18 februari 2006

Door: Anoniem over Zell am See

Puur Oostenrijks stadje met authentieke uitstraling. Wij zaten in een heerlijk hotel op loopafstand van de gondels. Leuke bergrestaurantjes. Wij komen er zeker ooit weer. Heb je het gebied even gezien? In 20 minuten met de auto zit je in Saalbach-Hinterglemm. Maar voor een weekje of midweek is Zell am See perfect!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 19 november 2005

Door: Brendon over Zell am See

Zell am See is een dorp met voor elk wat wils. De gevorderde skier kan zich uitleven, de beginnende skier kan zich uitleven en de ervaringen kunnen worden gedeeld in een aantal erg gezellige (authentieke) bergrestaurants. Er heerst een gemoedelijke sfeer op de piste en je zult versteld staan van de bananenboom die te bewonderen is vanuit de skilift! Zell am See mag dan niet het grootste skigebied zijn, je kunt er voor een week prima terecht. Heb je de pistes wel gezien? Geen probleem, ga je met de skibus naar Saalbach. Ski-uitdaging genoeg! Heb je kinderen? Prima gelegenheden voor kinderopvang en kinderskiles. Wil je après-skien? Gaat helemaal goed komen. Wil je een middagje niet de berg op? Kan ook, vertier en afleiding genoeg, van jong tot oud. Zell am See is een absolute aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen