Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Hotel Zum Mohren

Reutte | Tirol | Oostenrijk
Afbeelding - hotel-zum-mohren-4
Afbeelding - hotel-zum-mohren-1
Afbeelding - hotel-zum-mohren-6
Afbeelding - hotel-zum-mohren-10
De traditionele 4-sterrenaccommodatie Hotel Zum Mohren ligt rustig in het centrum van Reutte. Het skigebied Hahnenkamm-Höfen ligt ongeveer 4 km verderop en is gemakkelijk met de gratis skibus te bereiken, skibushalte ligt op ca. 100 m afstand. Een langlaufloipe en een winterwandelroute liggen op ongeveer 150 m afstand.

Het hotel beschikt over een hotelhal met receptie, lift, Wi-Fi, eetzaal met wintertuin, drie "Tiroler Stüberl", à-la-carte restaurant, hotelbar, skiruimte met skischoendroger, kinderspeelkamer evenals een wintertuin en terras. Parkeerplaatsen en een parkeergarage zijn gratis aanwezig (volgens beschikbaarheid).

Bovendien kun je gebruikmaken van het ca. 550 m² grote wellnessgedeelte (16 - 22 uur) met overdekt zwembad met tegenstroominstallatie en massagesproeiers, Finse sauna en biologische sauna alsook kruidenstoombad, belevenisdouches en rustruimte met open haard. Verder is er een fitnessruimte (7 - 22 uur) en krijg je in het wellnessgedeelte sapjes, thee en fruit.

Ter plaatse ontvang je de "Aktiv Card" van de natuurparkregio Reutte, die je diverse kortingen en kosteloze aanbiedingen biedt (bijvoorbeeld korting op de toegang tot de hangburg highline 179 en tot de Alpentherme Ehrenberg en meer; wijzigen en beperkingen van het programma onder voorbehoud).