Overzicht beoordelingen Tauplitz

Hier leest u alle beoordelingen over Tauplitz. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u Tauplitz met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Tauplitz achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 25 september 2019

Door: Rick Bakker over Tauplitz

Grote tegenvaller

Het skigebied Die Tauplitz, en het gelijknamige dorp vonden we een grote tegenvaller. Het dorp is uitgestorven waarbij zo goed als niets te beleven is, authentiek kun je dit echt niet noemen. Het skigebied is uiterst sneeuwzeker, echter staan de liften bij een beetje sneeuwval al stil. Er zijn van de hoeveelheid pistekilometers echt maar een paar pistes waar je een aantal minuten aansluitend kunt skiën, voor de rest zijn de pistes breed maar behoorlijk kort. Van de blauwe pistes op de kaart zijn een gootgedeelte enkel aansluitende paden, en mag dit eigenlijk geen piste heten!

Sneeuwzeker
Het skigebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
3

Datum 1 februari 2018

Door: Sander over Tauplitz

Kansloos

Echt een slecht gebied, blauwe pistes zijn smalle paden daarna wordt het rood. Slechte lift verbinding onderling. Matige restaurants enz enz. Dorp is ook niets om voor op vakantie te gaan. Helaas wordt het gebied opgehemeld met diverse opmerkingen als brede pistes voor beginners en de grote dooddoener authentiek.

Geen
Het gebief

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 24 januari 2011

Door: skifanaten over Tauplitz

Wij komen al 14 jaar in Tauplitz een heerlijk sneeuwzeker skigebied zonder wachttijden bij de liften. HOTEL SONNENUHR is helemaal perfect,de sfeer en het personeel en de Nederlandse eigenaren kan niet beter,zijn zeer gastvrij,vriendelijk en het eten is uitstekend en een zeer gezellige bar. Het hotel ligt aan de piste,je kan zo het hotel in skién en de skilift ligt naast de deur,dus een geweldige plek.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 januari 2010

Door: Fons Bluemink over Tauplitz

Wij komen al vele jaren in dit skigebied en hebben altijd genoten van het prachtige rustieke dorp met toch wel vele mogelijkheden,het mooie skigebied,de goede verzorging in hotel Kreutzer en de gastvrijheid en vriendelijkheid van de mensen.We zijn een keer naar een ander gebied geweest maar zijn toch maar snel weer teruggegaan naar ons vertrouwde Tauplitz. Het is er doorgaans ook niet zo druk zodat je geen lange wachttijden hebt bij de liften.(niet verder vertellen want dan word het natuurlijk wel steeds drukker) Groet, Fam.B.G.en B

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 21 november 2008

Door: Fam.Wijgers over Tauplitz

we gaan hier over een paar weken naar toe en ik verheug me al op het skiën - de apres-ski laat ik liever aan de fam.Visser over .... m.vr.g Hans Wijgers (hoofd fam.Wijgers)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 september 2007

Door: fam Visser over Tauplitz

Leuk en goed skigebied. Hier ligt altijd genoeg sneeuw. Eind dit jaar gaan we er weer naar toe.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 februari 2007

Door: Madelon van 14 over Tauplitz

Wij zijn gisteren terug gekomen na ons 2de weekje in Tauplitz. Vorig jaar zijn we hier ook geweest, alleen lag er toen nét iets meer sneeuw.. maar we hebben het ook dit jaar weer ontzettend leuk gehad !! De mense zijn gezellig, het is er prachtig en je kunt er hartstikke leuk skiën. Het was echt SUPER!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 december 2005

Door: Mommetje over Tauplitz

Ik ga er al 12 jaar naar toe en er is geen enkel ander gebied wat aan de gezelligigheid van Taupltiz kan tippen. Het is een zeer sneeuwezeker gebied, zeker nu er op de gehele afdaling sneeuwanlage is, waardoor er nu vanaf 2 december tot en met Pasen sneeuw ligt. De meeste pistes zijn breder gemaakt, waardoor het vrijwel onmogelijk is om iemand te raken. Wachttijden heb je nauwelijks en iedereen is daar vriendelijk en behulpzaam.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 30 november 2005

Door: Skifan over Tauplitz

kei vet!!!!!! wij gaan hier lkrrr naar toe!!!§!!! in de carnavalsvakantie!!!!!! ha, ha, haaaaaaaaaaaaa nou tot de carnavalsvakantie en hou een beetje sneeuw voor ons over!!!!!!! PLEASE~???????? Groeten uit Nederland!!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen