Overzicht beoordelingen Vent

Hier leest u alle beoordelingen over Vent. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u Vent met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Vent achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 30 mei 2018

Door: Linda van Dalen over Vent

Wel heel erg klein!

Tijdens de wintersport in Sölden een dag naar Vent gegaan. Viel ons wel een beetje tegen, want het dorp is erg klein. Wel denk ik super als je met kindjes bent die niet gaan skiën, maar het is echt heel klein. Wel sfeervol

Sfeervol en ideaal voor kinderen
Klein

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 mei 2018

Door: Frank over Vent

Goed om mee te beginnen

Vanuit Sölden een dag naar Vent gegaan om daar familie te bezoeken. De route er naartoe is erg mooi. Vent zelf is erg klein, maar straalt wel wintersport uit. Er zijn niet veel pistes, maar wel veel mogelijkheden voor kleine kinderen of beginners. Kunnen ze eenmaal skiën, dan laat je ze ook gemakkelijk alleen een piste skiën. Voor een week wintersport is het voor ons veel te klein, maar wel fijn om even van het drukkere Sölden te ontsnappen. Alles op loopafstand, gezellige schirmbar voor een biertje na afloop en genoeg accommodaties. Ik zou dit dorp vooral aan families aanraden of aan mensen die graag rust willen en niet teveel pistes of het niet erg vinden om daarvoor naar Sölden te moeten rijden

Overzichtelijk
Knus en sfeervol
Sölden is dichtbij
Erg klein en weinig pistes
Gaat snel vervelen
Niet echt druk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 12 januari 2017

Door: BJ over Vent

Niet erg positief

Vent is op zich wel leuk dorpje, maar aan het skiën is niet veel aan. Het is niet de moeite waard voor het geld en het rijden om vervolgens een paar pistes op en af te gaan. Dan ga ik nog liever naar Snow World. Kan ook wel liggen dat ik mindere ervaringen had met een gezin uit Alkmaar die hier regelmatig komt, maar alsnog niet positief.

Rustig
Leuk voor als je leert te skiën op één piste

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 februari 2016

Door: Nico van Dijk over Vent

Rustig alternatief voor Sölden

Wil je tijdens je wintersport de drukte van alledag ontsnappen, dan is Vent een uitstekende bestemming. Hier hangt nog de rust waar ik tijdens mijn vakantie naar verlang. Het skigebied is prima voor een paar dagen, maar ik combineer dit altijd met een bezoek aan Sölden en Obergurgl (skibus). In Vent komen wachttijden bij de liften niet voor en kan je heerlijk skiën. Toerskiers schijnen hier prachtige tochten te kunnen maken. Hier hoop ik dit voorjaar eens aan te kunnen wagen.

Rust
Prijsniveau
Natuur
Beperkte faciliteiten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 maart 2015

Door: Ingrid Volk over Vent

Heerlijk rustig dorp.

Klein dorp op 1900 m aan het eind van het Ventertal. Geen doorgaand verkeer. Goed voor beginners en families met kleine kinderen. Ski-mogelijkheden zijn beperkt, maar in 20 min. zit je in Sölden of Obergurgl. Als je van rust houd zit je hier goed, niet geschikt als je van après-ski houdt.

Rustig dorp
Geen après-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 31 maart 2014

Door: Jan over Vent

Klein skigebied geschikt voor beginners

Dorp is stil en weinig spectaculair. Skigebied zeer klein met weinig mogelijkheden of je moet ruim 30 minuten met de bus naar Sölden of nog verder. Alleen geschikt voor beginners, goed gebied om te leren skiën en voor kinderen. Erg weinig winterwandelingen te maken (ingesloten dal) en geen horeca gelegenheden op de beperkte wandelingen.

Leuke gezellige après-ski tent
Stil dorp met weinig afdalingen en pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 maart 2011

Door: Jeroen de Beurs over Vent

Gisteren terug gekomen van een week in Vent, half maart 2011. Met drie stellen, vier jonge kinderen. Lag er in Sölden niet tot nauwelijks sneeuw, in Vent kregen we nog er even 50cm bij! Leuk, klein dorp, rustig en vriendelijke mensen. Kinderen wel goed in de gaten houden ivm diepere rivier, kloofjes etc. Maar dat hoort bij een hof dorp. Skiën voor beginners is perfect, de gevorderden zullen het snel gezien hebben. Maar ben je met een groep en kinderen, zoals wij waren, is dat niet erg. Je bent altijd dicht bij elkaar. En de hoge piste plus dalafdaling zijn leuk. Zo ook een piste in het dal; kort, maar leuk. Gama de snelweg Duitsland (tunnel bij Füssen) ben je nog zeker twee uur onderweg. Maar reken ook nog op file op de pas! Al bij al voor een groep die bij elkaar in de beurt wil skiën en sneeuwzeker later in het seizoen (warmer) is Vent erg leuk!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 februari 2011

Door: Anoniem over Vent

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 26 oktober 2010

Door: Anoniem over Vent

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 januari 2010

Door: Carl Vande Velde over Vent

Voor de 1° maal op ski vakantie, Vent is een klein dorp waar het heel rustig is, ideaal voor beginners. Apres ski is er bijna niet maar wij waren zo moe dat we er geen behoefte aan hadden. Wij verbleven in hotel Post echt een heel goed hotel, vriendelijk zeer verzorgd, lekker eten en rustige kamers. De ski leraar was super, alle mensen in Vent zijn super vriendelijk. Wij gaan zeker nog terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 19 januari 2009

Door: Anoniem over Vent

Wij (redelijk gevorderde skiers met 3 jonge kinderen) zijn begin 2009 teruggekeerd van een wintersportvakantie in Vent. Veel sneeuw, zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, geen wachttijden bij de liften, prima skischool en lekker rustig. Zeker voor herhaling vatbaar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 januari 2007

Door: Stephan over Vent

Wij zijn er geweest januari 2007. Terwijl er overal weinig mogelijkheden waren, was het hier wit! Ook in Gurgl en Sölden was er bovenin nog volop verse sneeuw (onderin alleen via kanonnen). Vent is alleen als er veel sneeuw ligt een uitdaging voor gevorderden (off piste). Anders ben je er redelijk snel uitgekeken en moet je naar Gurgl of Solden. Dit ligt op 20 a 30 minuten afstand en is meer dan voldoende. Dus altijd genoeg km's te boarden of skien. Beginners kunnen er nog lang aan de gang, gezien het vrij lastige heuvels zijn om het te leren, maar dan leer je het ook wel erg goed en ben je overal klaar voor. De aanwezige pistes in Vent zijn dan zeker voldoende. Ik ben als gevorderde skier en gevorderde snowboarder al bijna overal in Oostenrijk en Frankrijk geweest, en vindt Vent toch een prima plek. Dus al met al een zeer uitstekend stekkie hier Vent. 1 nadeel, als je je auto stil wil laten staan en naar Solden of Gurgl wil, neem je de gratis bus..... Die rijd om het half uur, maar je moet overstappen naar Solden en/of Gurgl. Solden sluit redelijk goed aan, maar voor Gurgl moet je een half uur wachten op het bussie !! Dit is erg vervelend...en koud ! Mensen in het dorp zijn erg behulpzaam en zeer vriendelijk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2006

Door: Anoniem over Vent

Als jullie Thomas als skileraar en als ober kennen dan weten wij het Hotel waar jullie logeerde.Wij gaan sinds zeven jaar met onze 3 dochters naar Vent. De eerste keer toen de tweeling pas 5 waren. Het is een ideaal skigebied voor gezinnen die echt willen gienieten met kinderen.Vorig jaar zijn van daaruit naar Sölden en Obergurgl geweest met de kinderen, en toch vragen ze om dit jaar terug in Vent te blijven. Niet alleen Vent heeft ons hart gestolen maar ook Thomas dat van mijn kinderen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 februari 2006

Door: Anoniem over Vent

Ik ben afgelopen week naar vent geweest! En ik heb gewoon heimwee ernaar. Het is een heel klein gezellig warm dorpje..Je ziet de mensen elke dag weer ook al ken je ze niet dat geeft je een warm gevoel. Ons hotel Vent was echt super!!onwijs aardige en gezellige mensen die er werkten. Als ik terug zou kunnen zou ik dat zo doen.Heb onwijs genoten. Het enige wat wel jammer was dat de apres-ski niet onwijs opwindend was. maar voor de rest gewoon een Topppp vakantieeeeee!!!!! En we wouden nog even kwijt dat wij Thomas de ski leraar en de ober in hotel vent superrr erg missen;)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen