Overzicht beoordelingen Westendorf

Hier leest u alle beoordelingen over Westendorf. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u Westendorf met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Westendorf achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 2 augustus 2018

Door: Kim over Westendorf

Nummer 1

Kom er al jaren en blijf ook zeker terug komen. Alles gewoon top skigebied, apres ski, de mensen. We hebben weer geboekt en vet zin in!!

Alles
Niks

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 22 mei 2018

Door: Evie over Westendorf

Voor ons nummer 1

Mijn vriend en ik komen allebei al jaren in Westendorf. Eerst apart met onze ouders, later lekker met z'n tweetjes. We kennen alle pistes van het skigebied, maar toch is het nooit saai. Het dorp zelf is vet gezellig. Lekkere restaurantjes om 's avonds te eten en ook top après-ski. Volgend jaar gaan we weer en we kunnen nu al niet wachten!

dorp is top, de après-ski, restaurants, hele lekkere pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 20 maart 2018

Door: Jennifer jennekens over Westendorf

Geweldig om te skiën en super après-ski

Kom al 30 jaar in het dorp, en het is ieder jaar een groot feest, ga toevallig met Pasen weer terug. Kids hebben ook altijd een super ervaring gehad. Kortom ik raad het iedereen aan. En ik blijf ieder jaar graag terug komen, zolang we maar gezond blijven.

Je ken vanuit je hotel of pension zo met de lift omhoog en tot in de voordeur in de après-ski skiën
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 18 maart 2018

Door: Anoniem over Westendorf

Supergezellig dorp

Westendorf ligt niet al te ver, wat al een pluspunt is. Wel iets lager gelegen waardoor dalafdalingen niet altijd even goed zijn. Maar verder wel een leuk en gemakkelijk skigebied, ook voor verschillen in niveau erg makkelijk om weer bij elkaar te komen. Leuke skiroutes en geen auto nodig... goede verbindingen en ook taxi’s erg goed geregeld en goedkoop. Alles is in het dorp zelf aanwezig en op loopafstand. Ook après-skiën gevarieerd en gezellig, dan de Gerry’s Inn, dan het barretje en terras op de skiweide en dan weer de Moskito of Karatbar. Ook veel leuke tentjes op de piste om wat te eten en drinken. Bv 11er alm onderaan een leuk stukje vaak bugel piste om naar te kijken. Ook is er een leuke rodelbaan in de omgeving! Kortom een goed en gezellig skidorp, wel heel Hollands natuurlijk dus daar moet je van houden.

Afstand

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 9 maart 2018

Door: Stefan Schmitz over Westendorf

Heerlijk dorpje, ski en après-ski in harmonie

Super pistes, SkiWelt is geweldig groot. Overal hutjes en gezelligheid. Après-ski ook super, voor ieder wat wils en meer dan genoeg restaurants. De kinderen vermaken zich opperbest en ook de lessen zijn goed geregeld en professioneel.

Super sfeer en echt wintersport gevoel
Toch wel een beetje duur

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 6 maart 2018

Door: Janna over Westendorf

Westendorf is een skigebied voor jong en oud. De après-ski is fantastisch!

Westendorf kent veel veel mooi pistes blauw, rood en voor de gevorderden zwart. Je bent een aantal dagen zeker wel zoet in dit gebied. Je kunt daarnaast ook nog naar andere dorpen skiën. In en rondom Westendorf veel leuke eettentjes. En de après-ski is super.

Westendorf kent goede hotels, bed en breakfast die veelal in het centrum liggen. Ver lopen is het zeker niet!
Ik ken geen enkel nadeel. Ga er altijd met heel veel plezier heen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 maart 2018

Door: Annemarie Kok over Westendorf

Super gezellig dorp. We komen hier al jaren en niet voor niets, het is echt thuiskomen.

Gezellige dorpskern, veel leuke restaurants, lekker uitgaan voor wie dat wil. Goed onderhouden pistes met genoeg afwisseling voor verschillende niveaus. Groot aaneengesloten gebied. Geen dag hoeft hetzelfde te zijn.

Gezellig. Fijne pistes en goed onderhouden. Groot aaneengesloten gebied.
Laag gelegen dus niet ieder jaar even sneeuwzeker.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Isa Christis over Westendorf

Uitgestrekt skigebied en geweldige après-ski!

Het gebied biedt veel pistekilometers dus je kan lange tochten maken. Overal is lekker eten te krijgen en de après-ski is fantastisch. Het is een kindvriendelijk skigebied en voor zowel beginners, gevorderden en experts is er genoeg uitdaging te vinden. Het dorp is heel knus. Kortom: een echte aanrader voor families, vriendengroepen en stelletjes!

Veel pistekilometers
Aansluiting naar ander gebied duurt lang

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Anoniem over Westendorf

Fantastische après-ski en veel piste-kilometers

Pistes liggen er strak bij, en je kan lange tochten maken. Overal is lekker eten te krijgen, de après-ski is fantastisch en het dorp knus en gezellig. Zowel voor gezinnen, vriendengroepen en stelletjes een echte aanrader!

Veel piste kilometers

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 5 maart 2018

Door: Esther over Westendorf

Westendorf is de fijnste plek om te genieten van je vakantie!

Westendorf heeft alles voor beginners tot gevorderden. Wil je schansen pakken dan kun je naar het funpark. Wil je tussen de middag lekker eten op de piste met je gezin of familie. Het zijn normale prijzen en het is beregezellig.

Gezellig dorp
Mooie brede pistes, blauw, rood en zwart

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 3 maart 2018

Door: Marcel Troost over Westendorf

Super gevarieerd SKI gebied.

Skiën. Geen lange wachttijden bij de liften. Groot skigebied. Ideaal voor gezinnen. Voor elk wat wils.

Skipiste centraal gelegen en veel hotels/ appartementen op loopafstand
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 maart 2018

Door: Lois over Westendorf

Een gezellig, leuk en familiair dorpje

Mijn eerste ervaring in Westendorf was dit jaar en heeft me op alle punten verrast. Het is een ontzettend gezellig dorpje dat van alle gemakken is voorzien. Genoeg leuke tentjes voor een hapje en/of drankje. De pistes zijn leuk en goed te doen. Buiten de vakanties om valt ‘het Nederlandse’ heel erg mee en heb je daadwerkelijk het gevoel dat je in het buitenland op vakantie bent.

Bij het pension beginnen met skiën en bij de après-ski weer stoppen; alles is in de buurt
Soms erg duur

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 1 maart 2018

Door: lieke knol over Westendorf

Heel mooi, groot

Heel gezellig dorp, genoeg kilometers piste, genoeg voor iedereen

Piste dicht bij de deur
Verstandig wel voor de skiles weg te gaan ivm drukte

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 26 februari 2018

Door: Sandra over Westendorf

In één woord “ WUNDERBAR”

Voor het eerst naar Westendorf. Laag gelegen maar er was zeer veel sneeuw. Wat een pracht uitzicht en vele kilometers om te skiën!! Wij gingen elk jaar naar Flachau, maar we komen zeker terug in Westendorf!

Alles bij elkaar qua centrum. Heerlijke restaurants.
Laat je goed informeren voor skihuur en schoenen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Jacco Marijt over Westendorf

Super gezellig voor ieder wat wils

Dit jaar voor de tweede keer naar Westendorf geweest. Elke dag een andere tocht wezen skiën. Je kan er overal terecht om te eten. Après-ski is ook prima geregeld. Kortom een super gezellig en uitgestrekt gebied.

Veel mogelijkheden om naar toe te skiën.
Niet echt een punt waar ik me aan stoorde.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 26 februari 2018

Door: Michelle over Westendorf

Voor, tijdens en na het skiën gewoon top

Een dorp met enorm veel sfeer, waarbij je vaak gewoon in het Nederlands kan praten omdat de Oostenrijkers dat hier ook begrijpen. Hier heb je toegang tot een groot skigebied en kan je jezelf zeker 5 volle skidagen vermaken. Mooie afdalingen en voor iedereen wel een goeie optie te vinden. Vele tentjes op de piste om af en toe ook eens te genieten van de mooie omgeving. Een dag skiën kan mooi beginnen in Westendorf zelf of door even te rijden met de auto/skibus meteen op het middenpunt van het skigebied: Brixen. Na het skiën is hier ook genoeg te doen, van drukke en echte après-ski tot rustig een drankje doen op een Oostenrijks terras.

Sfeer
Zeer geschikt voor kinderen, incl Nederlandse les, veel skimogelijkheden, zelfs andere gebieden dicht in de buurt
Lage ligging
Niet sneeuw zeker

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 5 februari 2018

Door: Leon over Westendorf

Lekker skiën en feestvieren

Ga regelmatig naar Westendorf. Wat is het een geweldig dorp! Gezellig, mooi, sfeervol en ga zo maar door. Ook het skigebied is top. Je kunt iedere dag een andere kant op en dat verveeld nooit. En natuurlijk de après-ski: Moskito, Gerry's, Karat, altijd allemaal leuk!

Gezellig
Sfeervol
Top après-ski
Fantastisch skigebied
ligt erg laag
soms is het wel druk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 31 januari 2018

Door: Cees en Maria over Westendorf

Super skigebied

Wij vonden als beginner/iets gevorderd in Westendorf het fijnste skiën, hele lange brede blauwe afdalingen....al vind ik blauw hier op stukken best pittig blauw neigt iets meer naar rood, bij pap sneeuw ontstaan hele bergen sneeuw waar ze op de dag niets meer doen ze zouden rond 14.00 uur best de boel eens even glad mogen trekken vooral op de blauwe pistes.

lange blauwe
niet zo

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 januari 2018

Door: BeJo over Westendorf

Niet voor herhaling vatbaar

Beetje vergane glorie. 1 x 4-pers.stoeltjeslift waarmee iedereen vanuit het dorp naar de gondel toe moet. Dus erg druk. Weinig restaurants in het dorp. Reserveren is hier echt nodig! enkele skiliften zijn ook nog van voor de oorlog. ;-). Bewegwijzering (pistes/liften) in gehele Skiwelt mag ook wel beter. Laat ze dit eens afkijken bij buren Kirchberg/Kitzbühel. Ik heb het idee dat Brixen im Thale nog gezelliger en authentieker is.

Mooie oefenweide in het centrum. Mooie piste naar Brixen.
Oude liften en slechte bewegwijzering op de pistes (geldt voor hele skiwelt).

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 januari 2018

Door: Rob over Westendorf

Gezelligheid met een Hollands tintje!

Westendorf is één van de gezelligste dorpjes in de Alpen! Het is super authentiek en ontzettend gezellig! Voor iedere leeftijdscattegorie is er iets te beleven. Je kunt er prachtig skiën over zowel blauwe als rode als zwarte pistes en in het dorp vind je gezellige après-ski maar ook goede skischolen voor jonge kinderen. Je bent vanuit Westendorf ook zo in Brixen op de ski's, zodat je de rest van de SkiWelt kunt verkennen. Het is zelfs mogelijk om uit te wijken naar Kirchberg, maar dan moet je wel een andere skipas hebben en een klein stukje met de skibus. Westendorf kan ik aanbevelen voor zowel gezinnen als vriendengroepen.

Gezellig!
Leuke restaurants
Dorp ligt vlakbij de pistes
Prachtig skigebied
Te veel Nederlanders? (hoef je niet als negatief punt te zien)
Niet altijd even sneeuwzeker

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2017

Door: Rj streng over Westendorf

Was weer lekker

Prima week. Met wel veel te warme omstandigheden. Ondanks dat waren de pistes goed geprepareerd. Verder goede restaurants aan de pistes.

Goede pistes. Goed eten.
Geweldig gebied moet eigenlijk 500 meter hoger liggen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 18 oktober 2016

Door: Fam. Beemsterboer over Westendorf

Top

Westendorf heeft als dorp alles mee en heeft een uitgebreid skigebied.

Zomer en winter aan te bevelen
Teveel luidruchtige Nederlanders ;)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 maart 2016

Door: Jan over Westendorf

Westendorf heeft een super leuk ski gebied!

Het ski gebied is goed gevarieerd groot genoeg ,met leuke restaurantjes langs de pistes ,het dorp is klein , gezellig .De faciliteiten zoals de liften zijn goed, nooit lange wachttijden, pistes goed geprepareerd. We gaan er al jaren naartoe !

Lange afdalingen, goede sfeer, niet te ver binnendoor rijden (rijd vlot aan ) ski depot aan de piste,goede service bij skishops .
Prijs liftpas. Verder geen negatieve punten .

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 9 maart 2016

Door: Eric van der Burg over Westendorf

Skiën tot in het dorp. Après-ski top.

1 grote familie. Veel sfeer.

Veel zo niet alles mogelijk.
Bar weinig

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 februari 2016

Door: Corné over Westendorf

Westendorf is top!

Wij gaan al jaren met een groep vrienden naar Westendorf en het is in één woord top! Het skigebied is geweldig groot, de pistes meestal top (tenzij het warm is, dan pap), heerlijk lange tochten maken. Na het skién is het super gezellig in de Moskito!!! Wij zijn wel eens ergens anders geweest, maar eigenlijk kan niets tippen aan 'ons' Westendorf!

Groot skigebied
Goede en snelle liften
Lange afdalingen
Soms papperige sneeuw

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
5

Datum 10 januari 2015

Door: S. over Westendorf

Ongelovelijk.........

Voor alle mensen die in de krokusvakantie op vakantie gaan wil ik het volgende delen. Wij zijn in de week van 27-12-2014 - 03-01-2015, een drukke periode, met ons gezin op wintersportvakantie in Westendorf geweest. Onze kleinkinderen zijn naar de The Red skischool geweest. De 2e skidag zijn in de groep van onze kleindochter, 7 jaar, 2 kindjes weggeraakt. Een verschrikkelijke ervaring ook voor de rest van de kinderen. Op de laatste dag is onze kleinzoon en na later bleek nog een kind de groep kwijtgeraakt. De kinderen zijn weer teruggekomen maar de reactie van de skischool 's-middags was belachelijk. Er zou een storing zijn met de verbindingslift. Dit was beslist niet waar want de skileraar stond boven te wachten. De boodschap werd in opdracht van de skischool eigenaar door een jonge nederlandse skileraar gebracht. Begrijpen ze wel wat het voor een kind betekent om alleen op een piste te staan? Wij willen waarschuwen voor deze skischool. Hele jonge skileraren. de kinderen krijgen geen hesje aan of button op. Er lijkt anarchie te zijn, ieder doet maar wat en houdt zich niet aan afspraken met de ouders. Er zullen ongetwijfeld verantwoordelijke jongelui/skileraren bij zijn, helaas hebben wij een andere ervaring bij Skischool THE RED in Westendorf.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 11 november 2014

Door: Anoniem over Westendorf

Fantastisch

Vorig jaar oud & nieuw voor het eerst naar Westendorf geweest, erg goed bevallen, meteen geboekt voor dit jaar.

Mooi skigebied, super gezellig!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 september 2014

Door: Linda over Westendorf

Top dorp en skigebied

Westendorf is geen groot dorp maar best sfeervol en er zijn leuke après-ski cafés. Het skigebied is echt ontzettend groot en biedt vele mogelijkheden. Wij komen hier nu een paar jaar en gaan komend jaar zeker terug.

Groot skigebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 september 2014

Door: Theo over Westendorf

Supergezellig dorp en mooi skigebied

Westendorf is echt een gezellig dorp met leuke restaurants, winkels en meer dan genoeg après-ski mogelijkheden. Het skigebied is mooi en ik denk wel geschikt voor beginners en gevorderden.

Top après-ski
Druk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 januari 2014

Door: Anoniem over Westendorf

Gezellig en gemoedelijk, en herkenning als je er al zo vaak komt.

Ook ik kom al jaren in Westendorf, eerst als jonge gast, later met de kinderen en hopelijk over een paar jaar ook met de kleinkinderen. Ik heb zo door de jaren heen Westendorf zien uitgroeien tot een groot skigebied, ik heb mijn lessen gevolgd bij de Reds omdat er in mijn tijd geen andere skischool was, maar ik heb er nooit een probleem gezien en veel lol en plezier gehad met de klasgenoten en leraars. Toen mijn kids les mochten nemen hebben ze les gehad bij tops (mede voor de kleine groepjes) ook hier heb ik nooit een probleem gezien en ook de kids skiën goed. Ik verblijf altijd in hotel Briem (al wordt hier ook wel eens negatief over gesproken) maar ik heb mij er altijd thuis gevoeld er heerst daar een rustige familiaire sfeer s 'morgens met Christiena een bakkie doen of in de late avond een pilsje drinken met haar man. En wie de mogelijkheid heeft zou ik adviseren om in de maand januari er naartoe te gaan, weinig wachttijden bij de liften, kleinere groepen voor de lessen, ruimte op de pistes en altijd goede sneeuw .

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 21 februari 2013

Door: Sifra over Westendorf

Ieder jaar weer terug

Wij gaan al een aantal jaar naar Westendorf, ieder jaar feest, ieder jaar weer nieuwe pistes met veel uitbreiding naar andere meer gebieden en bergen. Morgen vertrekken we weer voor 8 dagen! Super weersverwachting zoals altijd! Dikke aanrader!

Meer uitbreiding, ieder jaar weer!
Zorg dat je voor de skiklasjes in de eerste lift zit, dan heb je nergens last van.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 27 januari 2013

Door: Anoniem over Westendorf

Gezzelig

Het is top in de moskito!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 29 december 2012

Door: m v zelst over Westendorf

Mooi gebied

Mooi gebied waar bijna alles aansluit en in 1 week kan je niet alles skiën omdat het zo groot is

Mooi skigebied
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 28 november 2012

Door: curd over Westendorf

prachtig skigebied. kortom alles wat je hartje nodig heeft

gaan er nu al voor de twintigste keer zomer en winter en altijd super

super dorp,heel vriendelijk, en waar voor u geld
zo geen weten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 31 oktober 2012

Door: A Cijvat over Westendorf

Eens en voor altijd Westendorf

Dat gezeur over de Reds is mogelijk wel wat overdreven. Een en ander zal mogelijk natuurlijk wel per leraar of lerares verschillen. Wij komen al vanaf 1977 in Westendorf zowel in de zomer als de winter en hebben de liften alleen maar zien verbeteren en het gebied is in de winter perfect. De mensen zijn vriendelijk en in de supermarkt herkennen ze je direct weer. De prijzen zijn in de zomer zeer acceptabel evenals in de winter als men uitkijkt. In de zomer voor 14 dagen met alle liften in het Brixental voor Euro 76,00 waar is dat mogelijk?

Liften vlakbij uitgekozen appartement. Kan er bij voldoende sneeuw helemaal met ski's naartoe
Eigenlijk geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 september 2012

Door: Thijs - Webredactie Snowplaza over Westendorf

@ Anoniem: In Westendorf zijn altijd veel Nederlanders te vinden!

@ Anoniem: In het hoofdseizoen hoef je je in Westendorf geen zorgen te maken over het aantal Nederlanders en de gezelligheid. De levendige plaats wordt traditiegetrouw bezocht door veel landgenoten die er altijd een feestje van weten te maken. De Bruchstall is een bekende plek waar menig Westendorf-ganger de après-ski begint, later op de avond verplaatsen de meeste mensen zich naar het centrum van het dorp en gaat de après-ski verder in de Moskito en de Karat bar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 18 september 2012

Door: Anoniem over Westendorf

Bruchstall

Heeft er iemand ervaring met de bar Bruchstall? Gezellig/druk/veel Nederlanders?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 maart 2012

Door: Herman Bleekman over Westendorf

Wat een gezellige apres-ski zeg!

Met de kerst voor het eerst naar Westendorf geweest met een vriend van me. Het is me uitermate goed bevallen en we hebben meteen weer geboek voor volgend jaar. De apres-ski is heel erg Nederlands en overal staat een zanger op de bar of podium en bestel je je biertje in het Nederlands. Daar moet je van houden maar wij vonden het top!

Aansluiting op het SkiWelt en Kirchberg
Gezellige apres-ski
Leuk dorp
Redelijk druk bij de gondel
Lage ligging

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 januari 2012

Door: Vincent over Westendorf

Oostenrijk met een Nederlands tintje

Met de kerst naar Westendorf geweest alweer voor het vierde jaar. Het is elk jaar weer als thuiskomen. Je moet wel van Nederlanders houden, want ik de apres-ski kroegen kan je gewoon in het Nederlands bestellen. Mijn kinderen gaan elk jaar op skiles bij de rooie skischool. Wat heerlijk is dat opa en oma vanaf het terras naar hun kleinkinderen kunnen kijken. Skigebied is uitermate uitgebreid met de connectie met Kirchberg/Kitzbuhel voldoende skiplezier. Kerst 2012 is alweer geboekt.

Leuke apres-ski
Enorm skigebied met meer dan 270 km pisten
Gezellig Oostenrijks dorp
Lage ligging
Veel Nederlanders

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 10 maart 2011

Door: Anoniem over Westendorf

Westendorf, gezellig leuk dorp. Jammer genoeg niet al te hoog maar nog nooit zonder sneeuw gezeten. Mocht het warm zijn, dan is skien tot 3 uur altijd goed bevallen. Na 3 uur gezellig in de Gerry's inn, daarna is Moskito the place to be. Leuke zangers en super sfeer. Voor lessen is vanaf vorig jaar Snow&co een aanrader, maximaal 6 pers in een groep is ons erg bevallen na alle lessen in groepen van weet ik veel hoeveel mensen, wel gezellig maar wil ook wat leren. Pension Sporer is een echte aanrader, prijs kwaliteit geweldig. Westendorf gezellig gebied met veel mogelijkheden voor jong en oud!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 9 februari 2011

Door: Koos Verhulst over Westendorf

Ik kom al jaren in Westendorf. Mijn vrouw, ik en onze kinderen nemen er al jaren les, onze kleinkinderen van 4 & 5 inmiddels ook. Er zijn momenteel drie skischolen in Westendorf, waarvan Snow&Co de nieuwste is. Wanneer je de drie skischolen met elkaar vergelijkt, hebben 'The Reds' verreweg de meeste ervaren (Nederlandse) en meest hoog opgeleidde leraren. Snow&Co is een Nederlandse skischool met alleen maar Nederlandse leraren, maar daarentegen ook erg klein met weinig faciliteiten. 'The Reds' is de grootste skischool in Westendorf met verreweg de meeste leraren, ongeveer 90. Hierdoor hebben zij ook de beste mogelijkheden om hun gasten naar taal, leeftijd en niveau in te delen en daarvoor genoeg leraren beschikbaar te hebben. De grote oefenweide van de skischool, die direct bij het kantoor van 'The Reds' ligt, biedt perfecte mogelijkheden voor beginners en kinderen en heeft een vierpersoons stoeltjeslift. Er is een ontzettend groot omheind kinderland met draaimolen, lopende banden en nog veel meer faciliteiten die de andere skischolen niet kunnen bieden. Voor zowel kinderen als volwassenen is er bijna altijd een Nederlandse skileraar beschikbaar. Hoe hoger het niveau van de volwassen gasten, hoe eerder er Oostenrijkse leraren ingezet worden (deze hebben namelijk hogere opleidingen dan de Nederlandse leraren en mogen daardoor op zwarte pistes en off-piste). De Oostenrijkse leraren van THE REDS krijgen ook regelmatig Nederlands les en verstaan daardoor goed Nederlands en spreken tevens allen perfect Engels. Dus: THE REDS zijn de BESTE.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 februari 2011

Door: Corné over Westendorf

Wij zijn overal in het verleden geweest zowel in Frankrijk als in Oostenrijk, maar Oostenrijk heeft onze voorkeur omdat het zo gemoedelijk is Wij zijn in plaatsen geweest zoals o.a. Kirchberg, Mayerhofen, Fulpmes, St Johann, Fiss maar onze voorkeur heeft absoluut Westendorf. Je kan vanuit westendorf overal naar toe skieen zoals naar Ellmau, Sheffau, Going, Kirchberg, Brixen enz. enz maar het dorpje Westendorf heeft onze voorkeur met in de bergen leuke oorspronkelijke stubes en in het dorpje kan je je in de vele apres ski gelegenheden (Jerry's Inn, Moskito, Wunderbar, Karatbar, Irisch Pub) uitstekend vermaken. Wij zijn de laatste keer in hotel Ingeborg geweest, heeft ook een leuke site ( http://www.hotel-ingeborg.at/ ) met allerlei tips ook voor de zomer waar je naar toe kan gaan. Is een frühstuck hotel maar heeft ook appartementen en ligt op 50 mtr van de grote skilift. Dit hotel is ons uitstekend bevallen met een prima ontbijt. Wij vinden het namelijk zelf het leukste om s'avonds naar verschillende restaurantjes te gaan, waar je uitstekend kan eten. Een aanrader is om met paard en een huifkar (bij sneeuw op sledes) naar restaurant Aunerhof in het bos te gaan. Voor skiles is skischool de Reds de beste, ligt direct aan de oefenweide en heeft heel veel leuke speeltuigjes voor de kinderen. Ook prima voor volwassen beginners en voor als je al goed kan skieen ( de skileraar wordt dan meer een gids door het hele gebied) Dit laatste doen wij overigens al jaren en gaan dan ook, indien mogelijk door gebieden met tiefschnee, hartstikke leuk. Als je skies moet huren, dan kan je dat direct naast de skischool doen, heeft uitstekende skies en skischoenen, welke je bij de skischool kan stallen. Voor ons zijn het altijd fantastische vakantieweken. Een ervaren Westendorf bezoeker, want wij gaan in de winter altijd 2 keer er naar toe.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 27 januari 2011

Door: Jenny van Marion over Westendorf

Hallo vakantiegangers, ik kom al 40 jaar in Westendorf, en heb alleen maar goede ervaringen. Afgelopen Kerst voor de laatste keer, en binnen 2 dagen zitten we er weer. Onze kleinzoon van bijna 6 jaar heeft voor eerst skiles gehad, bij de reds, en dat is prima verlopen,hij skied al van het middenstation af. groetjes jenny

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 16 januari 2011

Door: Bumke over Westendorf

Dit is de 2e keer dat ik in dit gebied kom en ook de laatste. Je kind op skiles doen bij de reds is werkelijk onverantwoord. Mijn kind is 4 jaar en komt in een groep terecht wisselend van 11 tot 14 kinderen met 1 begeleidster. Die kleintjes moeten natuurlijk onder begeleiding naar de wc en met 1 begeleidster is dat natuurlijk niet mogelijk. Wij hebben ons kind er maar vanaf gehaald !! Helaas was er voor deze leeftijd geen andere mogelijkheid. Vrienden van ons hebben hun kind er ook vanaf gehaald en bij een skischool geplaatst waar er een maximum is van 6. Skischool reds is niet meer dat een ordinaire geldklopperij

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 16 oktober 2009

Door: anoniem over Westendorf

Hoi, Ik kom al jaren in Westendorf en vind het een beregezellig skigebied, helaas niet al te groot. Maar daar is gelukkig verandering in gekomen door de rechtstreekse verbindingen met Brixen en natuurlijk Kirchberg/ Kitzbühel. Het is nu een fantastisch groot skigebied geworden ! Je kunt er safaritochten maken van Itter tot en met Pass Thurn.Echt een aanrader voor jong èn oud.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2009

Door: Anoniem over Westendorf

Wij komen nu een jaar of 5 in het brixental gebied (o.a. Soll, Brixen, Hopfgarten en Westendorf), de reds skischool is tot nog toe de beste! En voor Nederlandse kinderen is het gewoon leuk om met veel nederlanders te zijn. Westendorf is supergezellig, maar wel VEEL nederlanders en ook VEEL van het apres-ski soort (amsterdams type/woonwagen bewoners overdadig bont, kleuren, zilver en goud) De oefenweide is voor kinderen en ouders/opa's gewoon supergoed en leuk! Het skigebied is nu aangesloten op brixen (met gondel), westendorf zelf (gebied) vind ik redelijk druk en klein dus de pistes zijn in de vakantie best matig te noemen (brixen kan dan een aanrader zijn)!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 13 februari 2009

Door: Beemsterboer over Westendorf

Wij komen sinds 1979 in Westendorf en hebben dus veel vernieuwingen gezien maar de hoofdzaak is gebleven: vriendelijke mensen, goede restaurants, skischool The Reds- de beste, nu zijn er ook nog 2 gondelliften bijgekomen dus het ski-wandelgebied is enorm groot. Alles wat je nodig hebt is in het dorp aanwezig. Ook in de zomer is dit dorp prachtig. Dus alleen maar lof voor Westendorf.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 februari 2009

Door: Nathalie over Westendorf

Ik kom al zo een 18 jaar in Westendorf. Zou niet anders meer willen. Ken de mensen en iedereen is vriendelijk. Westendorf en omstreken hebben zich de afgelopen jaren flink uitgebreidt qua pistes en vervangen van oude naar moderne liften. Uitgaan is altijd top! Al moet ik zeggen dat ik het een jaar of 7 geleden wel bonter heb gemaakt dan dat ik nu doe. Meestal ga ik begin maart en dan is de grote drukte al geweest. Dat merk je dan wel met de apres ski. Maar goed, blijf er met veel plezier heen gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 december 2008

Door: Anoniem over Westendorf

Reactie op anoniem 28 oktober 2008. Wij gaan al jaren naar dit skigebied, meerdere keren per jaar, en hebben nooit zonder sneeuw gezeten. Vorig jaar heb ik de beste sneeuw gehad in maart! Het gebied is zeker geschikt voor de ervaren skier! Veel (heel veel) pistekilometers en verschillende uitdagingen. Ik zou niet anders willen. Daarbij is Westendorf een geweldig gezelig dorp met een super Apres ski! Veel plezier in maart!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 28 oktober 2008

Door: Anoniem over Westendorf

Hallo, Ik heb een vraagje. Ik ga half maart naar Wesentdorf, zijn er mensen die ervaring hebben met het skigebied later in het seizoen, was er de afgelopen jaren voldoende sneeuw in Maart? En hoe is het gebied voor de gevorderde skiër? Dank,

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 september 2008

Door: Joeri over Westendorf

Geef al jaren skiles in Westendorf en het is een uitermate geschikt dorp voor families met kinderen. Vanaf winter 2008/2009 zullen de skigebieden Wilder-Kaiser en Westendorf met elkaar worden verbonden. Hierdoor wordt dit skigebied nog aantrekkelijker. De apres-ski is gezellig en gaat tot de laatste uurtjes door.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 november 2007

Door: Robert over Westendorf

Westendorf is een zeer vriendelijk en gemoedelijk dorp dat niet aan een drukke weg ligt. Eenmaal in het dorp heb je de auto niet meer nodig. Alles is goed toegankelijk en bereikbaar: winkels, eetgelegenheid, een bar, apres- ki, ski verhuur, ski scholen etc. te veel om op te noemen. Ik heb alleen één vraag: onze zoon is vier jaar en gaat nu voor de eerste keer op de latten. Ik ben op zoek naar een ski school die ook nederlandstalig les geven. Heeft iemand hier ervaring mee en misschien een aanrader? bvd Robert

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 10 november 2006

Door: Anja over Westendorf

Even een vraagje: Wat kost gemiddeld een skipas en het huren van ski's en dergelijke. Wij willen in januari 8 dagen met vrienden gaan, maar we hebben 3 kleine kinderen en willen wel graag weten wat zoiets nou gaat kosten. Volgens vrienden van ons "kost het geen drol". Maar die hebben dan ook geen kinderen!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 9 november 2006

Door: joelle over Westendorf

Ik vind het een heel gezellig en sfeervol dorp. Je kan er tegenwoordig ook alle kanten op met die extra lift en dat is klasse. De inwoners van Westendorf zijn heel vriendelijk en dat maakt het ook gezellig om ieder jaar terug te gaan naar Westendorf. Wat betreft uitgaansleven... tja er zijn een heleboel Nederlanders die al snel denken dat de kroeg van hen alleen is en dat is heel jammer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 september 2006

Door: Anoniem over Westendorf

Westendorf is voor mij en mijn gezin de mooiste plek in oostenrijk om te skien. Vriendelijke mensen, goede skischool ("The Reds") voor kleine kinderen. Mooie, goed geprepareerde pistes met goede restaurants. Onderaan de oefenweide een gezellig cafe/restaurant met goed zich op laatste deel van de piste. Kortom, alles wat een gezin wenst op het gebied van skien in combinatie tot ontspanning en gezelligheid!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 31 mei 2006

Door: Anoniem over Westendorf

Wij willen met de hele familie naar Westendorf toe in 2007. Onze opa & oma gaan ook weer mee... ze lopen veel, maar we hebben een paar vragen: 1. Is het dorp gezellig met name winkels & restaurantjes? 2. Kun je lopend bij de piste komen? Voor beginners en gevorderen een mooi en uitdagend gebied, is ons verteld. Klopt dit?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 29 mei 2006

Door: Summer over Westendorf

Wie kan mij meer vertellen over Westendorf? Onze moeder past op de kinderen en staat zelf niet op de latten. Is het mogelijk om zonder lift/gondel bij de piste te komen kijken of wat eten? Is het dorp geschikt voor kinderen die 4 jaar zijn?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 maart 2006

Door: Tanja over Westendorf

Wij zijn dit jaar drie maal in westendorf geweest. het was weer fantastisch, het is jammer dat de winter alweer bijna voorbij is.. Westendorf we missen je! Met de kerst zijn we er weer!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 22 maart 2006

Door: Anoniem over Westendorf

Het was geweldig in westendorf , deze winter..we zijn er drie keer geweest!! Jammer dat het nu weer even duurt eer het kerstmis is! Westendorf oh westendorf ik mis je

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 maart 2006

Door: Anoniem over Westendorf

Wij waren ook met de carnaval in westendorf en inderdaad was Lenny weer aanwezig. Hij gaf deze winter veel privéles!! Ik heb nog met hem gesproken en volgende winter is hij weer aanwezig. Verder is westendorf een geweldige wntersportplaats.. Westendorf oh westendorf ik mis je.. Tot de kerst!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 13 maart 2006

Door: Anoniem over Westendorf

reactie op yvonne. Ik ben met carnaval in soll geweest en heb daar een zwarte skileraar gezien!!!!! Weet niet of hij uit Londen komt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 januari 2006

Door: jacqueline over Westendorf

hoi, yvonne.lenny werkt niet meer.Hij geeft zo af en toe wel priveles. Dit jaar was hij er wel met zijn vrouw en 2 kinderen van 24 dec tot een week na oud en nieuw. volgend jaar is hij er weer zelfde tijd.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 14 januari 2006

Door: Yvonne over Westendorf

Wie weet bij welke skischool Lenny nu werkt? Zwarte skileraar uit London. Vroeger werkte hij bij de Westendorfer shischule en later in Brixen. Ik ben het contact verloren met hem zou hem weer willen spreken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 januari 2006

Door: nancy over Westendorf

een reactie op de recensie van 15 november, welke skischool hebben jullie kinderen les gehad? Dit even ter informatie, omdat wij dit jaar voor het eerst onze dochter mee nemen naar westendorf.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 december 2005

Door: Albert over Westendorf

hoi mensen , ik wil jullie vertellen dat westendorf een leuk fijn dorpje is, en dat het er erg gemoedelijk is. er zijn misschien wel veel nederlanders, maar als je buiten de vakantie`s komt valt het wel mee. de mensen zijn aardig en behulpzaam. maar wil jullie ook vertellen dat het in de zomer erg mooi is, en dat er heel veel te doen is.(als je van actief houd) mocht u dicht bij de piste willen logeren , en graag door vriendelijke mensen onderdak geboden willen hebben adviseer ik pension christoph aan de schulgasse 22. met vr. Gr

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 december 2005

Door: Anoniem over Westendorf

Westendorf is echt een geweldig dorp. Vooral met en voor kinderen is het daar hartstikke gezellig. Wij gaan ieder jaar met Oud en Nieuw daarheen. Om zes uur ´s avonds is er een skishow georganiseerd door alle skileraren. Daarna is er een mooi vuurwerk spectakel. Om twaalf hier ´s nachts is er weer een geweldig vuurwerk!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 7 december 2005

Door: marion en erwin en kids over Westendorf

hallo, wij gaan rond oud en nieuwjaar naar westendorf,wie weet wat er te doen is met oudjaar?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 november 2005

Door: Ilona over Westendorf

Westendorp is echt een supergezellig wintersportdorp. Ik ben er via anderen, die er al jaren vertoeven, terechtgekomen, maar was na een jaar net zo verkocht als zij. Het dorp doet idyllisch aan en de mensen zijn zeer gastvrij en vriendelijk. Zeker aan te raden dus!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 17 november 2005

Door: Michael over Westendorf

Westendorf vind ik een parachtig dorp met goede uitgaansmogelijkheden.het is een gezellig dorpje met een super skigebied waar je je ski's niet hoeft uit te doen je kan overal heen skien zonder dat je ski's uit moet. al met al is westendorf echt een topper!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 november 2005

Door: Rene de Jong over Westendorf

Prachtig dorp. Wij gaan dit jaar voor de 4e keer. Vriendelijke mensen en voor onze kinderen is het ideaal dat er nederlandse ski instructie is.Leuk ski gebied, gezellige apres ski maar ook rodelen en andere leuke dingen voor de kids.Ik ben in veel gebieden en plaatsen geweest maar Westendorf is perfect.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 11 november 2005

Door: Hans over Westendorf

Vind dit een prima skidorp om op vakantie te gaan. We komen hier nu 19 jaar, in week 5 zijn we weer van de partij. Tot ziens in de kellerbar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 september 2005

Door: Jan over Westendorf

Westendorf is een echt oosterijks dorp waar skieen en apresski hand in hand gaan. Dit seizoen kun je vanuit Westendorf zowel naar Brixen(skiwelt) als naar Kirchberg(Kitzbuheler alpen) skieen. Zo ontstaat het grooste skigebied van Oostenrijk. Wat ook leuk is om te weten is dat het een betaalbaar gebied is zowel skiles,skihuur als skipas zijn met omliggende gebieden een stuk betaalbaarder. De apresski is zeer uitbundig en vooral op nederlanders gericht en een plisje kost 2 euro.Het grootste apreski feest vind er van 12 tm 16 maart plaats mis dit feest niet.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen