Overzicht beoordelingen Kelchsau

Hier leest u alle beoordelingen over Kelchsau. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u Kelchsau met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Kelchsau achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 5 december 2018

Door: lennert over Kelchsau

Gewoonweg perfect voor iedereen zijn zin

Perfect skigebiedje ik kom er al heel mijn leven ik ken ondertussen alle buitenpistes en off-road stukjes die zijn het leukst. Goed doorvlammen op de renstrecke en de familiepiste. Ondertussen iets drinken in de haagalm en s'avonds eens de rodelbaan doen. Ook gaan eten in een van de restaurants en een iglo bouwen. Gewoonweg fantastisch!

Juist genoeg pistes
Verouderde liften

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 18 januari 2015

Door: wimpie over Kelchsau

Kelchsau moet je beleven. Kom er al meer dan 20 jaar

Kelchsau biedt datgene wat je je er zelf van voorstelt. Gezelligheid, vriendelijkheid en geen lange wachttijden als je naar boven wilt.

Veel natuurschoon en mooie vergezichten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 februari 2014

Door: Fränkel over Kelchsau

Klein, relaxed, mooi, typisch Oostenrijks

Stoeltjeslft en verder haakliften naar boven, een restaurant 10 min wandelen van de stoeltjeslift, wij noemen het Hobbit-haus, lekker terras en openhaard, tweede restaurant aan hogere piste. Overzichtelijk gebied met mooie brede blauwe pistes en een leuke rode, altijd heel goed geprepareerd. Eind van de dag nog steeds goed. Van bovenste lift feitelijk tot in het dorp. Relatief goedkope skipas. Met meerdere families met kids (13 tot 18) nu voor tweede jaar. Zij vinden het prachtig om met groep hele dag rond te struinen. Paar speelse stukjes voor de kids. Ouders regelmatig op terras in de zon ;-) Voorheen vaker in Fugen en Zillertal Arena, ook mooi maar Kelchsau is knus en relaxed, geen massaal gedoe, geen wachttijden. Onthaasten. Overigens binnen 40 auto-minuten sta je in Fügen dus dat doen we dan weer wel één middagje en afsluiten met xxl Schnitzel bij KohlerHof...

Mooie brede en goed geprepareerde bijna lege pistes. Geen wachttijden.
Klein gebiedje.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 11 februari 2013

Door: Anoniem over Kelchsau

Ski Team Etp Live komt er weer aan!

We komen er weer aan!

Zeer goede pistes
Klein gebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 december 2012

Door: urker over Kelchsau

Top dorp kelchsau

Het is gewoon een geweldig dorp!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 3 januari 2011

Door: een anonieme urker. over Kelchsau

Kelschau is een top dorp, vooral om te skieën natuurlijk maar ook om gewoon een wandelingetje te doen en andere gezellige dingen. Ik ski al 6 jaar! Dit jaar gaan we wel naar een andere plaats. Kelschau is gewoon heel gezellig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 februari 2009

Door: R.Geels over Kelchsau

Het is een mooi dorpje en er komen alleen maar leuke mensen of je nu inwoner, urker bent of Geels heet. Laten wij aub even normaal doen met elkaar want het gaat echt nergens over. Het is alleen jammer dat sommige mensen andermans naam (als Grap) gebruiken. Ik wens iedereen een mooie en gezellige vakantie toe. De echte mnr R.Geels

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 7 februari 2009

Door: Anoniem over Kelchsau

Ja, en die familie van de wortel die weten gewoon dat het dorp van hun is...

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 maart 2008

Door: Ski Team Kelchsau URK over Kelchsau

Top dorpie, jammer dat dit jaar onze stek dicht was. Maar meneer Geels wat doen we verkeerd dan? Mensen van de Haagalm komen ook gewoon op Urk, dus zij mogen ons wel lijkt me zo en de rest ook. Hebben nooit geen ruzie hoor, maar altijd gezellig. Greatz ons

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 6 februari 2008

Door: Anoniem over Kelchsau

Het is een mooi dorp en ook veel vriendelijke mensen die de Urkers graag terug zien komen (Mnr Geels!). Het skien voor de kinderen is er geweldig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 5 januari 2008

Door: fam. brands over Kelchsau

De kinderen zien er nu al naar uit. We komen hier al 8 jaar samen met nog 80 a 90 urkers. Super gewoon.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 januari 2008

Door: R.Geels over Kelchsau

Het is een heel mooi (en was een rustig) skigebied en we komen er al jaren .Voorheen was het er nog mooier, want toen waren er nog geen urkers. want deze mensen denken dat het gehele dorp hun toe behoord.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 oktober 2007

Door: Anoniem over Kelchsau

Het was weer super dit jaar. Volgend jaar februari gaan we er weer heen. Dus dat wordt weer gezellig!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 31 mei 2007

Door: Een urker over Kelchsau

Het is er gewoon super gezellig. De pistes zijn top en het is er niet druk, dus je kunt er lekker door skiën.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 januari 2007

Door: urk over Kelchsau

De burgemeester van Kelchsau kan het weten. Hoop er dit jaar voor het eerst naar toe te gaan, maar uit de verhalen is het geweldig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 20 januari 2007

Door: Bakker over Kelchsau

Wij komen hier al 15 jaar. Dit jaar met 110 personen. Vooral met kinderen is het hier geweldig en lekker rustig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen

Pakketreizen
Kelchsau