Overzicht beoordelingen Brixen im Thale

Hier leest u alle beoordelingen over Brixen im Thale. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u Brixen im Thale met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Brixen im Thale achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 maart 2019

Door: Marijke over Brixen im Thale

Geweldig

Kei-leuk gebied, voor ieder wat wils Leuke mensen in de hutten lekker eten en niet te duur.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 maart 2018

Door: Laura de Boer over Brixen im Thale

Leuk gebied voor zowel beginners als gevorderden

Je kan er mooie tochten maken waar je zeker de hele dag mee bezig kan zijn. Het eten in de hutten is goed en niet al te duur.

Skibus die door het dorp gaat, uitgebreid gebied
Druk bij de liften

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2018

Door: Dennis over Brixen im Thale

Super groot skigebied en voor ieder wat wils

Prachtig mooi skigebied. Veel keuzes aan pistes en zelfs verborgen pistes die je als eerste aan het einde van de dag af gaat. Het dorp zelf stelt niet zoveel voor. Een paar winkeltjes en restaurants. De uitwijkmogelijkheden naar Westendorf en Kirchberg zijn heel erg kort.

Super groot skigebied en tal van mogelijkheden zoals rodelen, langlaufen etc etc
Bewijzering op de pistes zijn bij kruispunten bij Scheffau en Elmau slecht aangegeven

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Anoniem over Brixen im Thale

Wij komen hier niet zomaar al meer dan 30 jaar!

Brixen is erg compleet, liftencomplex met dichtbij de meeste appartementen en supermarkt. Hoch Brixen ligt erg centraal ten opzichte van alle andere dorpen. Onze kinderen hadden hier les, bleven tussen de middag over, dus wij hadden tot drie uur om zelf te skiën. SkiWelt leent zich prima om elke dag een andere tocht te maken, wij zijn er nog niet uitgekeken, na de ruim 30 jaar dat wij er komen! Elk jaar is er wel weer een leuke of goede vernieuwing.

Centrale ligging in SkiWelt

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 maart 2018

Door: Rik over Brixen im Thale

Rustig dorp, vele skiroutes

Qua ligging mooi gebied, en je kunt alle kanten op, dus ook ver weg skiën. Gebied is niet heel hoog, dus sneeuw zeker allerminst. Toen wij er waren, waren de bergen groen, en door middel van sneeuw kanonnen toch nog redelijk veel pisten open. Qua après-ski is er echt weinig te doen, dus zeker geen aanrader, dus als je hier niet naar opzoek bent, zit je hier mooi rustig.

Alle kanten op skiën. Vriendelijke mensen. Leuke berghutten.
Weinig tot sfeerloze après-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 7 maart 2017

Door: Lisa over Brixen im Thale

Eeg mooi gebied!

Brixen heeft een hele goede ligging. Midden in het gebied dus je kan alle kanten op. Het dorp is niet heel spannend. Je kan gezellig apres skiën bij de Papalapub. Met de taxi ben je ook zo in Westendorf of Kirchberg. Kom er al jaren met veel plezier!

Groot gebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 november 2016

Door: Anoniem over Brixen im Thale

Fantastisch skigebied, met vele mogelijkheden!

Het voelt als thuiskomen! Het dorp is overzichtelijk, gemoedelijk en voor ieder wat wils. Ons gezin komt graag bij familie van Ekeren in hun pension, warme gastvrijheid en een heerlijk thuiskomen, geen overbodige luxe maar lekker betaalbaar en gewoon goed. Ski mogelijkheden zijn er te over, ook voor de verhuur zijn er goede faciliteiten. Voor niet skiërs zijn er volop wandelmogelijkheden.

Uitgebreid skigebied, vele mogelijkheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 november 2016

Door: johan over Brixen im Thale

Super

Perfecte skipistes

Veel skipistes
Altijd is de vakantie te kort om alles te zien

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 maart 2016

Door: Harold over Brixen im Thale

Prachtig skigebied

Brixen is een super dorp qua ligging. je kunt op de ski's overal heen en lange tochten maken. Het dorp zelf heeft een mooie kerk, supermarkt, maar er is verder niet veel te doen. Maakt ons niet uit, want we kwamen om te skien. Daarna een biertje bij de Brixner Stadl, gezellig!

Skigebied
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 17 september 2014

Door: truus over Brixen im Thale

Skiwelt brixen im Thale, boven bij lift onbeschoft behandeld door personeelslid

Afgelopen augustus 2014, kaartjes gekocht voor berglift in brixen um thalen skiwelt, om boven daar te gaan wandelen! Prachtige omgeving daar boven met mooie natuur, en ook nog bergmeer! Helaas maakte ik tijdens de wandeling een misstap, en verzwikte ernstig mijn voet, hierdoor niet op tijd bij de liften om terug te komen, 10 min te laat, gelukkig was daar nog een grote dikke man de liften aan het terug zetten! Toen wij om hulp vroegen, begon hij gelijk te schreeuwen dat het hem niet interesseerde, ook toonde hij totaal geen interesse voor mijn voet! Ik heb daar huilend in de berm gezeten, nadat mijn man bijna smekend vroeg een taxi te bellen, reed hij voor ons weg, op de lege berg draaide raampje open te melden dat hij dit had gedaan pfffff.....vreselijke ervaring!

Prachtige natuur boven op de berg
Heel slechte personeel, (grote dikke man) boven bij liften

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 augustus 2014

Door: Harrie over Brixen im Thale

Leuk dorp met uitgebreid skigebied

Het skigebied aan beide kanten van Brixen is fantastisch. Verschillende niveaus en erg veel pistes. We gaan sowieso in de toekomst terug naar Brixen. Het dorp zelf is niet heel bijzonder, maar dat komt met name door de hoofdweg.

Uitgebreid skigebied
Niet heel bijzonder dorp

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 augustus 2014

Door: Sascha over Brixen im Thale

Voor elke wintersporter toegankelijk

We waren met oudere kinderen op vakantie en voor hen was er in Brixen niet heel veel te beleven. Een aantal keer hebben we ze 's aovnds naar Westendorf gebracht. Alleen onderaan bij de gondel zijn er après-ski mogelijkheden. Het skigebied is fantastisch! Er zijn veel mogelijkheden en ik denk dat elk niveau skier hier terecht kan.

Groot veelzijdig skigebied
Vrij weinig te doen voor jongeren

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 11 februari 2013

Door: Anoniem over Brixen im Thale

Superleuk skigebied!!

Ik ben een tiener (17jr) dus mijn kijk op het skigebied zal waarschijnlijk wel anders zijn. Ik vind het helemaal te gek in Brixen! Je hebt superleuke afdalingen en de verbindingen zijn helemaal goed. In het dorp is niet zo veel te beleven, je kan wel lekker eten bij restaurantjes in het dorpje. Zelf ga ik altijd met vrienden eerst naar papalapub of de après-ski tent (zit naast Papalapub) en daarna pakken we de taxi naar Westendorf waar je binnen 10min bent! Erg leuk daar! Zorg wel dat je iets voor 9u bij de gondel bent. Om 09:00/09:30 is het wel druk!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 maart 2009

Door: Anoniem over Brixen im Thale

Brixen als dorp lijkt een beetje saai. Voor beginners: de oefenweide zit op 1500m dus sneeuw zeker en het echte wintersport in de bergen! Brixen is super omdat je midden in het gebied zit en dus alle kanten op kunt. De dalafdaling is in het naseizoen (maart/april) soms wat matig. Apres ski is redelijk in de tentjes naast de piste, voor de echte (nederlandse) apres ski moet je in westendorf zijn!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 oktober 2007

Door: Eerste keer over Brixen im Thale

Het was mijn eerste keer skiën, dus een echt goed oordeel kan ik niet vellen. Wij zijn met z'n 5en vorig jaar in Brixen geweest. Redelijk sneeuw gehad, alleen de sneeuw begon pas op 1300 m (bij de eindhalte van de hoofdgondel). De apres-ski vond ik erg tegenvallen. Om 16u was het redelijk druk, maar om 16.30 was de tent half leeg en om 17.00 bleken wij als bijna laatsten nog overgebleven te zijn. Helaas zaten wij ook ver van de piste (5 km), ook minder fijn. Het gebied zelf is fantastich. Je kunt overal naar toe skiën en je de hele dag vermaken zonder 2x in dezelfde lift te hoeven!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 januari 2007

Door: A.K. van Rooijen over Brixen im Thale

Ik kom hier al 40 jaar. Fantastisch gebied! Vriendelijke mensen. Altijd sneeuw gehad. Apres ski is er voor de jeugd in overvloed. Een gezellige omgeving waar u ook mooi kunt wandelen. Deze plaats heeft de meeste zon uren van Oostenrijk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 maart 2006

Door: Ivo over Brixen im Thale

Brixen im thale met daarmee het skigebied Skiwelt is werkelijk fenominaal. Door de ligging van dit gebied (noordelijke alpen) is het ondanks dat het gebied erg laag ligt vrij sneeuw zeker. Het is een zeer gevarieerd gebied waar je de hele week prima kan vertoeven. Zowel voor de beginners als voor de gevorderden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 21 februari 2006

Door: Wim Jongen over Brixen im Thale

We komen alleen al in de winter meer dan 28 jaar,en steeds komen we hier weer terug.Het is in al die jaren zoveel gebeurd wat betreft liften dat je nog niet eens meer een sleeplift hoeft te gebruiken een compliment hiervoor,zo goed zijn de verbindingen in dit gebied.Alleen missen wij in het dorp een gemoedelijk lokaal ala Strasser waar vroeger heel wat sterke verhalen de ronde deden!!!.Dit gebied is een echte aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 15 februari 2006

Door: Karen Bouma over Brixen im Thale

Brixen is het mooieste ski-gebied van Oostenrijk. De mogelijkheden zijn gigantisch dus vervelen is uitgesloten. Vanaf dit jaar is de apres-ski ook weer geweldig, want er staat een kanjer van een zanger. Hij heet Ruud Oudejans en die stond er een jaar of 12 geleden ook. Hij maakt er werkelijk een schitterend feest van en dat elke dag weer opnieuw. Waar haalt zo iemand de energie vandaan? Echt kicken hoor..... Waar hij staat? In de PaPaLaPub direct bij de hoofdgondel. Skieen en feesten in Brixen, wat kan het leven toch mooi zijn...... XXX Karen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 8 januari 2006

Door: Anoniem over Brixen im Thale

wij zijn met onze familie van 31 december t/m 7 januari in chalet fuchs in brixen im thale geweest. Prachtig chalet alleen geen goede bedden De ruimte en gezelligheid maakt alles goed. Wij als onervaren skieers hebben hier genoten goede oefenweides en voor de beginnende skieer genoeg blauwe pistes. het dorp is niet zo gezellig een lange straat voor de apres ski kan ik niet beoordelen omdat wij als familie hier geen gebruik van hebben gemaakt. Als je de gezellige sfeer van een dorp wil proeven zou ik westendorf of st johann aanraden. hier hebben wij gekeken en deze dorpen doen gezelliger aan waarschijnlijk betaal je hier ook meer

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 december 2005

Door: Eric over Brixen im Thale

Ik kom al meer dan 10 jaar in dit gebied en neem altijd een kitzbuhler alpenpass. Je hebt dan circa 680 km piste te overwinnen. Er is genoeg voor iedereen en echt een fantastisch gebied. De laatste jaren heeft skiwelt er enorm veel aangedaan om zeer luxe liften te leveren en dat is gelukt. Bijna alle sleepliften zijn vervangen door zitliften. Neem ook is via Westendorf een kijkje richting kirchberg. Vanaf dit jaar is de aansluiting naar kirchberg/kitzbuhel gereed. Er is dan bijna zelfs te skieen naar Mittersill.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 september 2005

Door: Harry van Wijlick over Brixen im Thale

Wij komen al 30 jaar in Brixen im Thale en zijn al in veel andere skigebieden geweest. De mogelijkheden hier zijn prima. Er zijn maar weinig skigebieden met zulk goede liften en gezellige hutten op de pistes. Het gebied biedt de mogelijkheid om een hele dag alle dorpen "af te skiën", zonder op dezelfde plekken te komen. Brixen im Thale ligt met zijn hoogste punt 1800 m te laag om altijd sneeuwzeker te zijn, maar er staan overal sneeuwkanonnen. Een geweldig gebied. Voor de opgroeiende tieners zijn in Brixen weinig interessante apres-ski mogelijkheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen