Overzicht beoordelingen Ski Zillertal 3000

Hier leest u alle beoordelingen over skidorpen in Ski Zillertal 3000. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u de bestemming in Ski Zillertal 3000 met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Ski Zillertal 3000 achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 19 maart 2019

Door: Marleen en Jurre over Mayrhofen

Een geweldige plek om te skiën. (Aldus Jurre, 8 jaar oud ;-) )

Vooral voor gevorderden een mooi gebied met voldoende uitdaging. Voor kinderen veel bosweggetjes. Het dorp biedt genoeg vertier voor na het skiën of voor wie niet gaat skiën.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 19 maart 2019

Door: Juul over Mayrhofen

Schitterend gebied veel mogelijkheden

Mooi groot skigebied voor leuke tochten en met de grote pas is het ook leuk om even naar de Hintertuxer Gletscher te gaan

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 maart 2019

Door: Yvonne over Mayrhofen

Mayrhofen in het zillertal.

Mayrhofen is een gezellig dorp met veel leuke winkels en horeca gelegenheden. Skien kan in het hele zillertal en is zeer gevarieerd. Top dorp en top ski gebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 maart 2019

Door: Barbara Loman over Hintertux

Heel fijn gebied.

Met de bus kan je alle kanten op met 1 skipas, ideaal. Mooie brede pistes. Goede restaurantjes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 19 maart 2019

Door: Lien over Mayrhofen

Gezellig groot skigebied

Zalig skigebied! Ook in het dorpje is er veel te beleven, veel om te gaan eten-drinken en voor de jeugd op stap te gaan. Vriendelijke mensen, het pension waar we verbleven hadden zelfs onze auto sneeuwvrij gemaakt iedere dag. Top!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 maart 2019

Door: Jan over Mayrhofen

Vergane glorie

Afgeleefd gebied. Gemaakt voor massatoerisme. Weinig gastvrijheid en slechte horeca op de pistes. Veel zelfbediening en je kan nergens pinnen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 17 februari 2019

Door: Matthias Decoster over Lanersbach

Goed skigebied, klein dorp, niet goed voor beginners.

Lanersbach is een klein dorp met weinig sfeer, voor de rustzoeker.Restaurants en een spar zijn aanwezig. Jammer voor de mindere skier dat er niet echt een blauwe piste is op de eggalm. Op de pistekaart is er 1 vermeld maar die is nog roder dan de rode zelf. De après ski is zeer beperkt. Vorderlanersbach eveneens een klein dorp. Daar wel meer blauwe pistes. Après ski in de hexenkessel waar het stikt van de Duitsers en Oostenrijkers. Ook zijn beide dorpen ver van de autostrade, 1 uur zonder file.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 4 februari 2019

Door: Anoniem over Lanersbach

Goed skigebied, klein dorp, niet goed voor beginners.

Lanersbach en Vorderlanersbach zijn 2 kleine dorpen waar je vooral Duitsers en Oostenrijkers tegenkomt. Om te eten zijn er genoeg restaurants en om de 10 minuten rijdt de bus tussen de 2 dorpen. Jammer maar in Lanersbach is geen piste voor beginners of minder goede skiërs. De zogezegde blauwe piste die verbinding geeft met het gebied van Mayrhofen is minstens zo rood als de rest. Mayrhofen zelf heeft wel betere blauwe. In Lanersbach geen après-ski, Vorderlanersbach enkel Hexenkessl.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 31 december 2018

Door: brigitta bruggeman over Lanersbach

Mooi gebied, fijne mensen. 20 jaar geweest.

Nogmaals mooi gebeid, fijne mensen en goed eten. Pension Stokl bij de Hinteranger, zeer goed pension ,lieve en aardige mensen, Bernard en Gitta.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 8 maart 2018

Door: Patrick v Thiel over Mayrhofen

Toplocatie.

Prachtig skigebied voor ieder wat wils. Van blauw tot zwart. Devilsrun. Hele dag andere pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 maart 2018

Door: Bakker over Mayrhofen

Mooi skigebied, gezellig dorpje.

Een prachtig skigebied; groot maar wel overzichtelijk. In onze groep zowel beginners als gevorderden. Voor ieder wat wils! Mayrhofen is een gezellig en sfeervol dorpje met leuke winkels en eetgelegenheden. En; gezellige après-ski!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 maart 2018

Door: Wouter over Mayrhofen

Geweldig

Super leuke week gehad. Icebar was top

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 7 maart 2018

Door: M. Dierkx over Mayrhofen

Leuk skigebied, après-ski bruisend

Het centrum van het dorp is goed te bereiken, dankzij de skibussen en de gondels sta je zo op de berg. Het skigebied is voor de geoefende skiërs goed te doen, voor de beginnende skiërs zijn er niet veel pistes. De après-ski is 1 groot feest dit begint 's middags al bij de Pilzbar of de Ice bar, zodra deze sluiten kan je nog even doorgaan in de Brücknstadl of de Harakiribar. Heb hier een fantastische week gehad met vrienden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 maart 2018

Door: Barbara Loman over Hintertux

Topgebied

Veel mogelijkheden, lekker eten, vriendelijke mensen, goede korte skibusverbinding, rustige piste.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Anoniem over Lanersbach

Mooi variërend gebied voor iedereen!

In Lanersbach zijn er twee gebieden (Eggalm & Rastkogel) waar alle skiërs/snowboarders op niveau de berg af kunnen knallen. Er is hier zelfs ook nog de mogelijkheid om naar Mayrhofen te skiën en weer terug te komen met een 150 lift naar de Rastkogel. Hierbij is er dus veel ski plezier met verschillende pistes. De après-ski is op tijd open en worden alleen maar de beste après-ski hits gedraaid! Ook met de après-ski kunnen je naar verschillende tenten verplaatsen met de Tuxer bussen. Dus al om al is het een mooi gebied met veel gezelligheid en er is een fijne sfeer!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Kai over Finkenberg

Leuk dorp

Finkenberg is een steil bergdorp en alles qua skiën bevind zich voorbij de eerste lift. Maar die lift is splinternieuw. Het skigebied is groot, breed, goede liften. Leuke hutjes en goed eten op de berg. Rustiger dan Mayrhofen, maar dat is met kinderen prettig. Superleuke skischolen en nieuwe faciliteiten voor de kids.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 2 maart 2018

Door: Nils over Mayrhofen

Mooi ski/snowboard gebied.

Skigebied is zoals elk jaar zeer goed, helaas is er geen dalafdaling maar dat is ook het enige minpuntje van de berg. De après-ski was dit jaar minder dan voorgaande jaren. Ondanks de Nederlandse vakantie bijna alles in het Duits.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 2 maart 2018

Door: A. over Mayrhofen

Prima skigebied, niet duur.

Er zijn erg mooie afdalingen bij helaas niet erg lang. Dus men spendeert ook veel tijd in de lift. Verder prijs/kwaliteit is prima. Goed eten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2018

Door: Remco over Mayrhofen

Mooi groot wintersportgebied met veel levendigheid

Leuke grote skipistes. Kan ook nog snel naar de omliggende gebieden van de skipas. Skipistes bijna elke dag goed geprepareerd. Ahorn is een leuk gebied voor beginners, maar heeft ook een leuke zwarte dalafdaling. Après-skiën is gezellig!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 28 februari 2018

Door: Marissa Pronk over Mayrhofen

Sfeervol, mooi, sjiekere sfeer, aardige mensen en goeie après-ski

Wij gaan hier al een aantal jaar heen en altijd weer is het te gek. Wij verbijlven in Hotel Neue Post, zeer goed hotel met zwembad en sauna enz. Er zijn verschillende ski-verhuur shops in het dorp. Veel keuze in kledingwinkels, restaurants en barretjes. Zeer levendig dorp.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 27 februari 2018

Door: Stephanie over Mayrhofen

Leuk gebied

In drukke periodes lange wachttijden, omdat je maar vanuit het dal met twee gondels naar boven kunt, eenmaal boven wordt de drukte wel goed verspreid over de andere dorpjes die een goede verbinding met elkaar hebben. Leuk gebied voor eigenlijk alle type skiërs/snowboarders.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 februari 2018

Door: Tom van Sluijs over Mayrhofen

Heel leuk wintersport dorp met een goede sfeer.

Veel verschillende gebieden die onder 1 pas vallen. Het is aan te raden om meerdere gebieden te bezoeken. Er zijn genoeg pistes te ontdekken voor meerdere vakanties. Ook is het eten bij de meeste restaurants goed en de mensen zijn heel gastvrij. Na 7 jaar in hetzelfde gebied, komen wij elk jaar toch terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 februari 2018

Door: piet kol over Mayrhofen

Mayrhofen is een fijne plaats voor ieder wat wils goede après-ski en een geweldig skigebied met een gletsjer in de buurt waar je altijd kunt skiën

Goede geprepareerde pistes, het funpark was ook goed met veel plezier gedaan, In Zell am zilller 'de langste afdaling van Oostenrijk' gedaan, geweldige piste. En dan Gerlos ook iets waar je altijd naartoe moet, kan weliswaar niet altijd met de liften maar een ritje met de skibus (ongeveer 20 min) is ook een optie. Kortom skiën in de Zillertal Arena is gewoon perfect voor iedere wintersporter, we komen er al 5 jaar en hebben z'on beetje alle plaatsen gehad van Fügen tot nu Mayrhofen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Tim van Osta over Mayrhofen

Super gezellig en knus dorp, top après-ski

Leuk en gezellig dorp, voor iedereen wat wils.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 februari 2018

Door: Sten over Ski Zillertal 3000

Skigebied wat alles heeft!

Top skigebied! Veel variatie in pistes en goede liften. In Mayrhofen heb je uitstekende après-ski en vind je en groot funpark en de Harakiri en Hippach is wat gemoedelijker met een gezellige maar kleine après-ski en ideale faciliteiten voor families met kids.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 7 maart 2017

Door: Max Klein Beekman over Mayrhofen

Een groot feest!

Wat een gezellige sfeer hing er in Mayrhofen! De Pilzbar was wel het hoogtepunt van de week. Icebar was wissevallig, en met een speciale avond is de Brückn Stadl zeker een aanrader!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 9 januari 2017

Door: Heldens over Finkenberg

Fantastisch skigebied! door aanwezigheid van Hintertuxer Gletscher 100% sneeuwzeker!

Finkenberg is een charmant dorpje met alle faciliteiten: oa veel restaurants en 2 gezellige après-ski bars ! Mayrhofen ligt op slechts 5 min rijden afstand. 12 pers app Rosenheim is absolute aanrader! Van alle gemakken voorzien en vlak bij skilift en restaurants. We komen volgend jaar zeker terug !

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 december 2016

Door: Ingrid over Ski Zillertal 3000

Skigebied met veel afwisseling

Skigebied met veel afwisseling en ook minder geoefende skiërs kunnen al mooie tochten maken. Het kleinere gebied op de Ahorn is perfect voor kinderen, maar ook op de Penken kunnen zij terecht. De lange babytour leidt dan naar het Horberggebied. Wie een dagje niet wil skiën kan zwemmen in het Erlebnisbad van Mayrhofen of de Thermen in Fügen. Ook de Erlebniszennerei of een dagje Gletscher zijn de moeite waard.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 september 2016

Door: Ad over Hippach

Uitgebreid sneeuwzeker skigebied, goed bereikbaar en prijs-kwaliteit verhouding is goed.

Gemakkelijk aan te rijden wintersport plaats. Alleen het laatste stuk vanaf de autobahn naar Hippach is filegevoelig. Bij het verlaten van het dal aan het einde van de vakantie dient men op zaterdagochtend om 4-5 uur te vertrekken omdat anders het verkeer totaal vast staat vanaf Mayerhofen tot aan de autobahn. Uitstekend skigebied centraal gelegen in het Zillertal, waarbij veel verschillende pistes qua niveau (waaronder de zeer uitdagende Harakiri afdaling) via de Horbergbahn te bereiken zijn. Er zijn de afgelopen jaren vele nieuwe nieuwe liften gekomen en sleepliften zijn er nauwelijks. Het gebied voorziet voor de minder tot zeer ervaren skier ruimschoots in de behoefte. Eet en drinkgelegenheden zijn er in overvloed. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Wij komen nu 15 jaar in Hippach bij hotel Zenzerwirt en zijn nog steeds erg tevreden over dit hotel.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 mei 2016

Door: Karin over Mayrhofen

Mayrhofen is top!

Mayrhofen is een geweldig! Een gezellig dorp met mooie winkels en gezellige kroegen en een super mooi skigebied. Lekker uitgebreid, groot en afwisselend. Ook kun je een keer gaan skien in een ander skigebied in het Zillertal (Arena, Gletscher), wat echt super is. Een aanrader is het skigebied Ahorn. De sfeer bij het iglo dorp is super relaxed en de dalafdaling is heerlijk, die kun je zo 4x doen en je hebt een topdag gehad.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 maart 2016

Door: jan van ittersum over Mayrhofen

goede keus

Modern skigebied vol afwisseling. Snelle en moderne liften zorgen voor beperkte wachttijden. Pistes zowel boven en onder de boomgrens, verschillende gebieden binnen 1 pas.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: Marissa Pronk over Mayrhofen

Mooi, groot, divers en gezellig!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 12 februari 2016

Door: Roxy over Mayrhofen

Heerlijke sfeer

Na 16 jaar in Mayrhofen te zijn geweest kan ik ook dit jaar weer zeggen dat ik ga en ik kan niet wachten. De sfeer, de mensen, het skigebied en de apre ski tenten zijn geweldig. Heel veel mensen zeuren altijd dat het lang wachten is bij de penkenbahn maar ik kom al 16 jaar in het hoogseizoen naar Mayrhofen midden in de krokus vakantie 8 dagen lang en sta er nooit langer als 10min. Je moet gewoon optijd vertrekken je bent er om te skiën/snowboarden! Om 9u op de piste betekend om 8:30 in de rij, langer dan 10min sta je er dan echt niet. Ook terug naar beneden tussen 16:00-17:00u vermijden als je weet dat het dan druk is waarom ga je elke dag rond die tijd weer naar beneden. Naar beneden heb ik nooit langer dan 2/3min hoeven te wachten, top! Ook de mensen op de piste (personeel en skidocenten) zijn super vriendelijk en attent. Daarbij is het een gezellig dorpje en is er veel te doen! Ik zou iedereen Mayrhofen aanraden. Ik lees hier ook dat er niet genoeg restaurantjes zijn. Nou Mayrhofen zit vol met heeeel veel restaurantjes, google het maar! Zo ga ik zelf 8 dagen uiteten en altijd ergens anders. Mensen zijn verwend. Mayrhofen is top!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 januari 2016

Door: Martin over Hintertux

Gewoonweg super, het lijkt wel echt tirol.

Vorderlanersbach en Lanersbach zijn twee rustige dorpen, er word door de tuxers een dialect gesproken die niet te volgen is, maar erg leuk klinkt, en je in een echte wintersport sfeer brengt. Met een sleetje van de Rastkogel naar Vorderlanersbach is een echte aanrader, onderweg even bij de olperblick wat drinken. Probeer daar maar eens de graukase...maakt ie zelf, maar hij heeft maar 1 koe...hahaha geweldig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 december 2015

Door: Erik ten Kate over Lanersbach

Leuk dorp met langgerekte (winkel) straat. Bijna alle accommodaties liggen op loopafstand van de 2 gondels.

Sneeuwzeker, vanuit het rustige Lanersbach kun je snel naar het veel drukkere ski gebied van Mayrhofen (Penken). Maar hoeft niet want de beide gondels brengen je naar prima pistes waar je goed een week kunt doorbrengen. Als alternatief ligt Hintertux op nog geen 15 minuten met auto of bus. Verbindingen zijn snel en goed. Ik ben er nu 8x geweest en heb meer dan voldoende vergelijking met andere plaatsen, maar Lanersbach blijft leuk en prettig. En als je een beetje plant kun je vaak tot je voordeur skiën.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 september 2015

Door: mirjam over Hippach

klein dorp met veel mogelijkheden in de omgeving

Je kunt ook met de skibus hoger vanuit het dorp rechtstreeks naar de piste gaan je hoeft dan niet met de horbergbaan naar boven, maar je wordt rechtstreeks aan de piste afgezet.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 7 september 2015

Door: Rob Deij over Finkenberg

In mijn hart gesloten

Echt een super gebied. Mooie pistes. Heel veel restaurants in allerlei prijsklasse. De Oostenrijkse gezelligheid daar kan niets tegen op. Wel een heel groot contrast met de arrogante en chagrijnige Fransen. Bovendien is Oostenrijk prijstechnisch veel beter dan het dure Frankrijk. Meer vakantie voor minder geld. Ik heb Oostenrijk en de Oostenrijkers in mijn hart gesloten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 4 september 2015

Door: Rob Deij over Ski Zillertal 3000

Finkenberg, hotel Kristal

Echt een super gebied. Mooie pistes. Heel veel restaurants in allerlei prijsklasse. De Oostenrijkse gezelligheid daar kan niets tegen op. Wel een heel groot contrast methode arrogante en chagrijnige Fransen. Bovendien is Oostenrijk prijs technisch veel beter danser dure Frankrijk. Meer vakantie voor minder geld. Ik heb Oostenrijk en de Oostenrijkers in mijn hart gesloten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 21 februari 2015

Door: eddy teniers over Mayrhofen

Mayrhofen toch wat overroepen skigebied

Net terug van weekje krokusvakantie in Mayrhofen. Wat een gedoe steeds morgens en s'avonds aan de Penkenbahn of aan de kabelbaan in Finkenberg!!!! Massa's volk om naar boven of naar beneden te gaan - zéér lange wachttijden!! Wil je je Zillertalersuperskipas optimaal benutten dan moet je de bus of trein er ook nog eens bijpakken. Pistes waren wel mooi maar ook niet superlang. Volgend jaar zou er een grote gondelbak aan de Penkenbahn komen. Is echt wel nodig, zeker met de krokus. Mayrhofen is wel echt leuk om rond te wandelen met zijn vele winkels, bars, hotels enz..... Ski al 25 jaar, Espace Killy, Trois Valléés, Les Arcs, en vele andere, lekker buitenkomen en weg! voor mij zeker geen Zillertal meer in hoogseizoen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 17 februari 2015

Door: Miranda over Mayrhofen

Prachtig skigebied, gezellig dorp

Mayrhofen is een gezellig en sfeervol dorp. Als je van après-ski houdt is de Icebar en Bruck'nstadl erg leuk. In de lange hoofdstraat zijn veel mooie winkels. Skigebied is top! Vooral als je de 150Tux gondel neemt, daar liggen hele mooie pistes, lekker hoog en goede sneeuw. Jammer dat er geen dalafdaling is, dat is echt een nadeel. Het Ahorn gebied is trouwens ook leuk! Klein, met een super mooie en lange zwarte dalafdaling: aanrader!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 9 februari 2015

Door: Emile over Hintertux

Fraai skigebied maar niet voor beginners.

Vorderlanersbach en Lanersbach zijn 2 kleine dorpen waar weinig sfeer is. Enkele restaurants en voor de rest hotels om s'avonds te eten. Voor de après-ski is er enkel de overvolle hexenkessel vol Duitsers. De Eggalm, het skigebied van Lanersbach is niet geschikt voor beginners. 1 blauwe piste die evengoed rood kan zijn. De verbinding met Mayrhofen is ook erg lastig voor beginners. Gevorderden daarentegen komen wel goed aan hun trekken. Ik verkies Mayrhofen voor de sfeer en de onmiddellijke verbinding met het skigebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 5 februari 2015

Door: Nico over Hintertux

Leuk skigebied maar niet voor beginners

Weinig of geen blauwe pistes op de Eggalm. De enige blauwe die er is, vind ik eerder rood. Wordt blauw vermeld om beginners niet af te schrikken. Voor de rest valt dat skigebied zeker mee maar weeral voor de beginners is de verbinding met Mayrnhofen lastig. Après-ski blijft beperkt tot Heksenketel voor wat betreft Vorderlanersbach en Lanersbach. Veel eetgelegenheden op de pistes. Vooral een Duits publiek.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 januari 2015

Door: Jasper over Mayrhofen

Mooi gebied, met goede apres-ski!

Met 5 vrienden naar Mayrhofen geweest van 20 januari t/m 25 januari. Omdat het buiten het hoogseizoen was, waren alle pistes lekker vrij en was de sneeuw perfect. Je hoefde dan ook nooit in de rij te staan voor de liften. In het hoogseizoen kun je wel een uur wachten bij de Penkenbahn, maar hier stond je nu binnen 1 minuut in! Ook kun je gratis met je skipas per trein naar bijvoorbeeld Zell am Ziller, om vanuit daar bijvoorbeeld naar Gerlos te skiën! Het gebied is dus echt enorm. Het enige nadeel van Mayrhofen is dat er geen dalafdaling is, maar de IceBar ligt pal langs de Penkenbahn, zodat je na het skiën lekker een biertje kan drinken. Rond 6 uur staat het daar helemaal vol. Het pension vertelde dat je ook goed kon apres-skiën in de Hara Kiri. Hier zijn we 2 minuten binnen geweest. Een geweldig mooie tent, maar er stond niemand (wellicht in hoogseizoen anders..). Verder is de Bruckn Stadl een aanrader. Deze tent is tot 4 uur 's nachts geopend. Hier hebben we echt een vette avond gehad met Miss Austria Micaela Schäfer :) Ik las in eerdere recensies dat er in Mayrhofen asociale Nederlanders en Russen zaten, maar hier heb ik niks van gemerkt. Wel zijn er in de apres-ski meer mannen dan vrouwen. Maar rond 12 uur komen de 'local dames' naar de Bruckn Stadl, en gaan de al zatte Nederlanders voor een groot deel naar huis. Al met al een topvakantie gehad!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 5 februari 2014

Door: Stef over Mayrhofen

Pistes gesloten omdat het waait, nog nooit meegemaakt, zonde!

De zon scheen, prachtige afdalingen, je betaalt er natuurlijk dik voor maar helemaal genieten. Ineens paniek, alle liften worden een voor een gesloten, omdat het waait... Het zicht was goed, geen sneeuw, wel een waterig zonnetje. Oke, het waait af en toe stevig. Opeens moet iedereen met de gondel omlaag, druk, dringen etc. Later blijkt in het dal dat de gondel nog uren, leeg, draait. Kortom een gigantische domper.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 9 januari 2014

Door: willem over Mayrhofen

Mayrhofen viel erg tegen

In de kerstvakantie met het gezin geweest. Mooie pistes die wij via de Penkenlift hebben bezocht. Storende factor was wel de grote groep Russische bezoekers die het met fatsoen niet zo nauw nemen; duwen tijdens wachten op de gondellift, maar soms ook onbeschofte houding van personeel die de liften in de gaten houden. Tussen 16.00 en 17.00 uur , als de mensen met de Penkengondel weer naar het dal gaan is het een dringen van jewelste. Er staan een paar honderd skiërs op een kluitje en die moeten steeds in een gondeltje van max 15 per. per keer worden gestouwd. Een grote ergernis! Gezelligheid van het dorp vond ik nogal meevallen. Er waren een aantal disco 's/bars met luide muziek en waar veel gezopen werd. Begon al na 15.00 uur. Na 17.00 uur is er nauwelijks iets te doen en doet het straatbeeld bijna verlaten aan. Wilde met het gezin ergens iets gaan eten maar een geschikte, gezellige gelegenheid vonden we niet. Uiteindelijk een pizzaslice bij een Turkse pizzabakker. Zeer onbeschoft personeel. Niet alleen Russen, maar ook Duitsers en Nederlanders die zonder gêne voorkruipen als je in de rij staat voor een bestelling. Erg irritant.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
5

Datum 7 januari 2014

Door: Anoniem over Mayrhofen

Nooit meer!!!

Op aanraden van anderen na 25 jaar weer een keertje naar Oostenrijk geweest ipv Frankrijk. Volgend jaar weer Frankrijk. We zijn afgelopen kerst geweest. Aardig dorp en dat was maar goed ook want de grote gondellift om mee naar boven te gaan was ruim 1,5 dagen gesloten vanwege de wind. En onze ski's stonden boven op de berg gestald dus we konden ook nergens anders naartoe. Met dezelfde lift ga je aan het einde van de dag ook weer naar beneden en dan sta je dus aan het einde van de middag 30-45 minuten in de rij om naar beneden te gaan. Op de pistes zelf geen last van de drukte. 's avonds in het dorp door alle zatte jongelui agressieve sfeer, niet geweldig om met je vrouw en kinderen doorheen naar huis te lopen als je uit eten bent geweest. Ook veel vandalisme gezien, van afgetrokken nummerplaten, ingeslagen ruitjes tot afgebroken dennenbomen (niet door de wind!). het skigebied zelf was redelijk groot maar weinig uitdagend. De "beroemde" Harakari piste is een steil stukje van 30 meter en is daarna gewoon een simpele rode piste. Kortom, voor de geoefende skieer die graag uitdaging zoekt en graag off piste gaat moet je hier niet wezen. Voor de gemiddelde NL skier die zich prima vermaakt op blauwe en rode pistes is het een prima gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 9 juli 2013

Door: Jeroen over Hintertux

Volgend jaar weer

Ben met vrienden al in verschillende skigebieden geweest, twee jaar geleden voor het eerst in dit skigebied geweest (Finkenberg) en afgelopen jaar in Hintertux, volgend jaar komen we gewoon weer terug. Het skigebied is (naast altijd sneeuwzeker) heel erg uitgebreid, je hebt zoveel mogelijkheden omdat het skigebied zo groot is. Verschillende soorten pistes, off-piste, goeie funparks en après-ski, alles waar je naar op zoek bent op wintersport is hier te vinden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 augustus 2012

Door: Jarno over Mayrhofen

Prachtig skigebied, nog mooiere après-ski!

Afgelopen jaar zijn we met een stel vrienden wezen skien in Mayrhofen. Het werd een zeer geslaagde vakantie! Vanaf moment 1 voelden we ons thuis in deze gezellige wintersportplaats. Het skigebied bood ons meer dan voldoende uitdaging en was groot genoeg om je een week mee te vermaken. Het funpark is fantastisch, hier hebben we heel wat uurtjes in doorgebracht. Om nog maar te zwijgen over de apres-ski. Zeer gezellig, ik kan niet anders zeggen. Meerdere bars waar het al vroeg in de middag gezellig is en tot in de kleine uurtjes doorgaat. Hier keer ik beslist nog een keer terug!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 augustus 2012

Door: stijn over Mayrhofen

Fantastisch skiën!!!!

Zillertal is één van de beste plekjes om heen te komen voor de hele familie, de pistes zijn breed, je hebt er keuze van beginneling tot expert, de sfeer zit er altijd in. Rechtuit één van de mooiste skigebieden om heen te komen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 april 2011

Door: An en Arthur over Mayrhofen

Wij komen nu voor de 5e keer in Mayrhofen en vinden het nog steeds fantastisch. Dit jaar zijn we laat in het seizoen geweest, 26 maart t/m 2 april 2011, we wisten niet wat ons overkwam, een oase van rust... Ook voor de kinderen is het er super om te skien, de meiden van 4 en 6 zijn voor het tweede jaar op les geweest bij skischool SMT. De pistes zijn top en er is voor elk wat wils. Voor degenen die het skien lekker willen afwisselen met zonnen staan de strandstoeltjes klaar.Wat betreft het lawaai, ja er wordt flink gefeest, maar dat brengt ook veel gezelligheid met zich mee. Als je net buiten het centrum zit heb je nergens last van. Wij vinden het een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 maart 2011

Door: Bob over Hintertux

Leuk dorp. Skigebied Eggalm geeft aansluiting op de gebieden Rastkogel, Finkenberg en Ahorn (Mayerhofen) Een aanrader, zeker met kinderen. Voor de snowboarders zijn er 2 funparken (Hinterux gletcher + Rastkogel)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 24 januari 2011

Door: Anoniem over Mayrhofen

Prachtig skigebied. Maar als je gaat met kids of je verkiest de rust én het plezier van het skigebied, ga dan even buiten Mayerhofen. Laimach, Hippach, ... liggen op 1 of 2 km van Mayerhofen. Aanrader is Hubertus in Laimah, lekker en goedkoop eten. Rustig gelegen en als er geen rumoerige duitsers rondlopen zeer goed. Of ga voor een Zimmer Frei, ook zeer goed te doen en pak goedkoper met kids. Soms zijn de kamers hier zelfs beter dan in sommige hotels. Het is daar ook verplicht om na 22u nog lawaai te maken. Om te skien geven wij de voorkeur aan Zell, Hintertux, Gerlos en Koningsleiten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 december 2010

Door: Jos over Mayrhofen

Vorig jaar geweest met kerst en nieuwjaar. Zeer mooi en groot skigebied. Zillertal treintje brengt je op korte tijd naar de andere dorpen zodat je maximaal gebruik kan maken van de skipas. Ook pistes in Kaltenbach, Höchfugen, Zell am Ziller, Gerlos zijn zeker de moeite waard. Van de après ski in mayrhofen had ik meer verwacht. De après skibars sluiten rond 8u. Nadien kan je nog wel naar de discotheek maar hier begint het pas na 12u gezellig te worden. In tussentijd kan je dus niet zo veel doen. Wat ik heel jammer vind is dat er geen dalafdaling is aan de kant van de penkenbahn, je moet dus altijd met de lift terug naar beneden en hier is er toch wel een behoorlijke wachttijd in de vroege avond. Maar het grote skigebied is echt Top

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 november 2010

Door: Arend Scholtmeijer Almere over Hintertux

JANUARI 2011....WE komen er weer aan...

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 september 2010

Door: André over Finkenberg

Finkenberg is een prachtig dorpje heel gezellig maar minder druk. De wandelwegen zijn prachtig mooie uitzichten. Verschillende mogelijkheden om te eten en niet vergeten de grote bierpinten, lekker.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 16 maart 2010

Door: Anoniem over Hintertux

Eérste jaar hier; SCHITTEREND! Er lag dan wel geen 2.45 mtr sneeuw, maar meer dan genoeg om ons te vermaken. Uitstekende pistes met goede eet gelegenheden en veel variatie. De Gletsjer moet je geweest zijn, wat een uitzicht. In de Hexenkessel uitstekend vermaakt en komen hier zeker nog een keer terug. Hebben zelfs Mister Bean hier gezien!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 februari 2010

Door: Deborah over Hintertux

Dit jaar voor de tweede keer naar Lanersbach geweest. Het is geweldig skien daar! Eggalm, Rastkogel en Penken zijn met elkaar verbonden. Meer dan genoeg om je de hele week te vermaken. Wanneer je echt van iets prachtigs wil genieten ga je naar de Hintertux Gletcher. zo zo zo mooi! prachtig uitzicht, mooie goede brede pistes. De sfeer is gezellig in en rondom Lanersbach. De apres ski is top! Vooral de Hexenkessel onderaan de Rastkogel is een aanrader! Eén groot feest! Verder Hohenhaus Tenne, en Gletcherspalte geweldige apres ski!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 22 januari 2010

Door: MARCO over Mayrhofen

Hoi,net terug van mayrhofen en dit reeds voor de 2de maal.op skigebied voor elk wat wils,prachtige 4**** hotels.Helaas de Russische,Bulgaarse,Poolse en Roemeense invasie en verovering is hier ook begonnen.Een echt laag seizoen is er door dit overaanbod aan klanten zeker niet meer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 januari 2010

Door: Werner over Finkenberg

Voor het eerst naar Finkenberg geweest en zeer goed meegevallen.Mooie lange en brede afdalingen en goed verzorgde hutten op de piste.De piste zijn goed aangeduid.Met de supper ski pas van het zillertal moet je zeker ook eens in Kaltenbach gaan skieen.Ook de Hintertux is zeker een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 18 januari 2010

Door: Marjan over Finkenberg

Prima gebied, maar niet echt voor beginners! de blauwe pistes zijn op 1 hand te tellen en de rest is rood (of zwart) en kan ijzig zijn. er is wel een aparte berg, Ahorn, waar blauwe pistes zijn. maar als je met een groepje bent, hebben gevorderden daar weer niets te zoeken. je kan met de superskipas wel alle kanten op maar dat doe je niet als beginner, dat duurt veel te lang. je wil dan gewoon een paar pistes die op elkaar aansluiten waar je lekker kan blijven skien. de mensen die zeggen: goed voor beginners, zie de andere reacties, komen er al heel wat jaren. ik vermoed dat ze niet meer zo goed weten hoe snel een rode piste te moeilijk is voor beginners. wel heel aardige mensen getroffen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 januari 2010

Door: Anoniem over Hintertux

Wij waren van 19 tot 22dec 2009 in Lanersbach. Het is een rustig dorp met goede après-ski en met veel ski mogelijkheden. Een heel mooi skigebied, zeker aan te raden voor gevorderden en beginners. Ook de Hintertux Gletjer is leuk om te doen. We zijn heel tevreden over alles. Je zal geen spijt krijgen als je er gekomen bent. Hexenkessel aprèski bar is ook heel tof!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 november 2009

Door: an oniem over Finkenberg

Wij gaan dit jaar voor het 18de jaar op rij en elk jaar 2x naar Finkenberg. Het dorpje zelf is de rust en gezelligheid zelf, maar voor vertier en plezier zit je eveneens op een boogscheut. maw de ideale locatie in het Zillertal. Met een superskipas raak je het gebied nooit beu, afwisseling genoeg. Bovendien zijn de frequente vernieuwingen en verbindingen tussen de verschillende gebeiden bijna ongeëvenaard in Europa. Je bent ook altijd sneeuwzeker door de hoogte van het gebied en de nabijheid van de hintertuxgletsjer. Qua après-ski, plezier en gezelligheid zit je in Oostenrijk sowieso op de beste plaats en Finkenberg en omstreken is daar geen uitzondering op. Kortom, een must als skieër om hier eens je skivakantie te spenderen. Eens je er geweest bent, keer je zeker nog terug!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 november 2009

Door: Serge Rijsdijk over Hintertux

Echt een gezellig en goed ski-dorp. Geschikt voor zowel beginners als gevorderde skiers en snowboarders. Ik heb aardig wat ski-gebieden gezien, maar deze lokatie is top. We verblijven altijd in Hotel Jaeger omdat de service daar uitstekend is en de sauna faciliteiten geweldig. Gratis gebak bij de apres-ski en 1x per week een gratis toch onder begeleiding van een ski leraar. Echt super!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 maart 2009

Door: Wijnand over Hintertux

In februari 2008 geweest en komende week gaan we weer. We zitten weer in Vorderlanersbach en dan zit je onderaan de Rastkogel. Ideaal om rustig te starten met veel blauwe pistes. Verder ben je daar verbonden met Eggalm en het skigebied van Mayrhofen. Voor sneeuwzekerheid ligt achterin het dal de Hintertuxer Gletsjer. Voor alle leeftijden en moeilijkheidsgraden is er wat te doen. De skipas geeft recht op 2 skigebieden: Zillertaler Arena en Zillertal3000. Samen zo'n 600 km piste als ik het goed heb. Via www.zillertal.at kun je heel eenvoudig een verblijf boeken. Van ontbijtpension tot 4-sterren hotel.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 15 februari 2009

Door: Anoniem over Hintertux

Wat een feest!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 februari 2009

Door: Anoniem over Mayrhofen

Met 3 kleine kinderen van 31/2, 4, 5 in jan. geweest. De kids op skiles bij de rote profis. Ging erg goed mooi parkje (maar de derde dag al op de pistes, dus parkje is niet zo belangrijk). Leuk skigebied voor de hele familie, veel afwisseling qua pistes en uitzicht en gezellige hutjes. Wij hebben genoten!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 februari 2009

Door: Arend Scholtmeijer Stamgast! over Hintertux

Al sinds jaar en dag komen we in het Zillertal...met startpunt Lanersbach. We gaan altijd vroeg naar de gletscher en met je stamgastpas ben je als een speer boven. De eerste afdalingen gaan zonder ook maar een minuut op een lift te wachten...en dan om 11.04 u. op het terras van het Tuxerfernhaus..heerlijk in de zon koffie of choco drinken. Lunch om 13.00 en dan tot 15.00 u. rammen tot er uitslaande brand in je dijen ontstaat. Mooi geweest en naar Madseit om op het terras bij Zum Sepp een paar versnaperingen te nemen.( leuker dan hossen en slempen) Op de kamer "mens erger je nieten" met versnaperingen uit de Spar, tot we ergens gaan dineren...of zo...en dood op in bed storten...en dat 10x. Zo makkelijk is het...aangevuld met Eggalm enz...prachtig!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 7 januari 2009

Door: kov&co over Mayrhofen

Wij zijn dit jaar voor het eerst naar Mayrhofen geweest met een grote groep van 15 personen. Het is ons zo goed bevallen dat we volgend jaar weer gaan. Voor jongeren is het een uitstekende plaats om op stap te gaan. De prijzen van drank en eten vallen allemaal best mee. Een aanrader om je vakantie door te brengen!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 december 2008

Door: jan velthuis over Hippach

Hallo we hebben het hier over de Horbergbaan. Deze gaat inderdaad vanaf uitgebreide parkeerplaatsen naar boven naar het 1e station. Van hieruit kun je alle kanten op en kun je geweldig mooie dagtochten maken (steeds weer een andere bestemming). De kleinere dorpen hebben weinig vertier, maar wat zoek je? Wij gaan enkele keren (prima) uit eten en drinken, eventueel in het dorp iets. Je kunt trouwens op het 1e station natuurlijk wat gebruiken (live music!!) of onder aan de Horbergbaan in de Carousel of andere "kneipes", wel om de beurt autorijden of de (gratis) bus pakken!! In het dal kun je snel uitwijken naar andere liften bij Mayrhofen, Hintertux of terug naar Finken, Ziller etc... Kortom, een in de loop der jaren veelzijdig ski-gebied geworden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 oktober 2008

Door: Amy over Hintertux

Werkelijk fantastisch dorp! In Januari zijn we hier voor de eerste keer geweest. Door de hoge ligging lag er ook in het dorp zelf veel sneeuw. Het dorp is rustiger dan bijvoorbeeld Mayrhofen, maar doet veel traditioneler en gezelliger aan. Vanuit vorderlanersbach kun je naar het gebied van Mayrhofen, vanuit Lanersbach naar het kleinere skigebied Eggalm. De Gletscher is prachtig: veel en brede pistes, schitterend uitzicht en gezellige berghutjes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 6 september 2008

Door: polle over Mayrhofen

Jammer dat het vol hollanders zit in Mayerhofen, ze maken te veel indruk en dat volkje staat me echt niet aan. Misschien moeten ze allen is een cursus nederigheid gaan volgens alvorens ze op vakantie gaan!! Skigebied is wel ok zonder die verdomde hollanders dan hé...

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 12 maart 2008

Door: Joost over Mayrhofen

In 1 woord Perfect!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 maart 2008

Door: Anoniem over Mayrhofen

We komen al een jaar of 5 in Mayrhofen. Ieder jaar bij het boeken komen we toch weer bij Mayrhofen uit: ideale mix van Oostenrijkse gastvrijheid, vriendelijke prijzen voor de aprés- ski en op de piste (zeker tov van Frankrijk!!). Gezellig dorp met alle faciliteiten, prima ski-gebied met leuke eettentjes op de piste. Ga ook eens kijken in Fügen en Gerlos/Zell am Ziller. Probeer ook eens een gemütlich ontbijt pension in de buurt van de lift ipv een volpension hotel. Geweldige goede, gezellige en relaxte apres- ski op de piste en beneden aan de lift (Icebar)!! Niet teveel pubers/ studenten (dus ook leuk voor de 25+ er), niet alleen Nederlanders maar een leuke mix van alle nationaliteiten. Naast de discotheken kun je 's avonds ook naar een gezellige kroeg/ café met eventueel live muziek: Mo's, Scotland Yard, Sportscafé (met de onvermijdelijke zanger Brian). We gaan altijd skiën buiten de drukke vakantieweken (géén gezinnen!) , dus nooit last van wachttijden bij de Penkenbahn of elders op de piste. Naast Mayrhofen kom ik ook al jaren in Frankrijk/Val Thorens, mijn voorkeur voor het totaalpakket (skiën, apres ski, gezellige sfeer, goed eten, redelijke prijzen) gaat toch zeker uit naar Mayrhofen en Oostenrijk!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 maart 2008

Door: albert snoek over Mayrhofen

Dit dorp is echt leuk voor jongeren. Wel erg druk ja en ook vrij duur. Helaas geen dalafdaling vanuit het grote skigebied. Neem geen 4 sterren hotel als je jong en rumoerig bent en niet ven culinair eten houdt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 februari 2008

Door: herman over Mayrhofen

Afgelopen week in Mayrhofen geweest. 26 Jan t/m 1 Febr. Kom hier nooit meer terug. Wat een verschrikkelijk drukke plaats!! Voordat je met de Penkenbaan op het middenstation gearriveerd bent, ben je 3 kwartier verder. Verder veels te korte pistes en lange wachttijden bij de liften. Ook opvallend veel Oost Europeanen met een veel te grote mond aan het skiën. s'nachts lig je uren wakker van de klereherrie op straat van dronken pubers. Al met al een sterk overgewardeerd gebied. Het enige positieve is het skiën op de Hintertux gletser. Dit is prachtig. Voor mij voortaan weer de mooie rustige uitgestrekte gebieden in Frankrijk. Hier kun je tenminste 'echt skiën'.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 januari 2008

Door: Helma over Hintertux

In maart gaan we weer naar Lanersbach. Dit jaar wilden we in principe naar Ischgl. Helaas was er geen plek meer tegen een redelijke prijs, volgend jaar dus vroeger boeken... De aprés ski in Vorderlanersbach is leuk. Jaren geleden was dit ook het geval in Lanersbach zelf, bij de Huhnerstall, maar dit is verleden tijd. Hintertux heeft ook een gezellige aprés ski. Mooie pistes richting Mayrhofen (Panorama route is aan te bevelen) en niet te vergeten de Tuxer Gletscher: Het dak van de wereld!! Groeten Helma

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 november 2007

Door: meisje over Hintertux

Ik kom al vanaf mijn 4e elk jaar met kerst naar Lanersbach met mijn familie. Het is een soort van mijn 2e woonplaats geworden. Altijd gezellig, goede sneeuw, lekker eten, sfeervolle dorpen en een goede uitrusting van de hotels. Je leert er goed skiën door de vele goede skileraren die daar aanwezig zijn. Er trainen ook veel goede skiërs in dit gebied. Ik kan jullie aanraden om naar oostenrijk te gaan als je echte sfeer wilt hebben!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 18 november 2007

Door: fam. Deckers over Hippach

Wij komen al meerdere jaren in Ramsau/ Hippach. Op zich is dit dorp niet bijster interessant maar de gemoedelijkheid, de rust en de centrale ligging maken dat er veelzijdig wintersportplezier is voor iedereen; denk aan de enorme rodelbaan, de aantrekkelijke skipistes en prachtige wandelgebieden. Daarnaast Mayerhofen en Zell am Ziller voor de 'stadse' uitstapjes. De gezelligheid en ontspanning vinden wij elke keer weer!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 oktober 2007

Door: Mark over Hintertux

De Tuxer gletscher is een van de mooiste van Europa. Wij zijn er o.a. in oktober geweest en veel skiteams zijn hier dan aan het trainen. De pistes zijn mooi breed en steil genoeg. Er is een snowboardpark en er is een mooie lange afdaling. De off- piste mogelijkheden zijn beperkt en voor de apres- ski moet je echt in Mayrhofen zijn. In maart hebben wij in Lanersbach gezeten, een klein dorp, maar met een prima opstart: de Bergbahn Eggalm. Vanuit Lanersbach kun je zo met de bus naar de gletscher. Ik heb o.a. geskied in Saas Fee, Crans Montana, Solden, Serfaus, Ischgl, Val Thorens enzovoorts, maar ik vind dit een van de mooiste gebieden: sneeuwzeker, en goed bereikbaar vanuit Nederland.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 juni 2007

Door: Barry over Mayrhofen

Mayrhofen is een geweldige plaats om te wintersporten! Het skigebied van Mayrhofen is, zeker voor Oostenrijke begrippen met 160km best aardig. Voor de fanatieke skiër is het gebied te klein om je een hele week te vermaken, maar gelukkig is er de mogelijkheid om met dezelfde skipas naar Kaltenbach/Hochfugen en ZellamZiller/Gerlos/Koenigsleiten te gaan. Tel daar de Hintertux gletsjer bij op en je komt op een totaal van bijna 600km! Door de moderne liftvoorzieningen zijn er praktisch geen wachttijden en met de gletsjer weet je zeker dat je kunt skiën, ook als er een jaar wat minder sneeuw ligt. De après-ski in Mayrhofen is toonaagevend! In het dorp bij de Schlusselbar en vooral de Icebar is het elke avond feest! De sfeer is gemoedelijk en afhankelijk van het seizoen bestaat het publiek uit een mengeling van Nederlanders, Duitsers en Britten, zodat je niet alleen tussen de landgenoten staat... Wel zo bevordelijk voor het après-ski sfeertje! Tot slot kan niet onvermeld blijven dat de prijzen in Mayrhofen op een normaal niveau liggen, zeker in vergelijking met de andere grotere skigebieden in Oostenrijk als Ischgl en Saalbach/Hinterglemm.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 maart 2007

Door: Corinne over Mayrhofen

Wij zijn voor het eerst naar Mayrhofen geweest dit jaar en het is ons prima bevallen. Veel gezelligheid in de vorm van apres-skitentjes, restaurantjes en barretjes. Het skigebied biedt voor ieder wat wils en is vrij luxe opgezet met moderne liften e.d. Wij komen hier zeker nog een keer terug!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 maart 2007

Door: Dennis over Mayrhofen

Erg leuk gebied. Ik probeer elk jaar weer een nieuw gebied en Mayrhofen behoort zeker tot de top 3. Het heeft voor zowel beginners als gevorderden genoeg pistes om zeker te zijn van een leuke skivakantie. De après-ski is ook van alle markten thuis. Naast de pistes, in het dorp, duits/oostenrijks, nederlands, jong, oud. Keuze te over. Alleen erg jammer dat er geen dalafdaling is van de penkenbahn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 20 maart 2007

Door: Anoniem over Hintertux

Leuk skigebied. Voordeel is de gletcher bij Hintertux. Wij waren er toen er niet zoveel sneeuw lag, de mogelijkheden zijn dus niet allen uitgeprobeerd. Rond de gletcher weinig off-piste mogelijkheden. Nadeel van het gebied is, dat niet alles aaneengesloten is. Er rijden wel bussen zodat je binnen ca. een kwartier van het ene naar het andere eind kunt rijden. Soms wel jammer als je 's avonds met de bus terug wil na wat apres ski en de bus rijdt niet meer of je moet een half uur wachten op de bus. Overigens wel een leuk gebied, voor de geoefdende skier niet echt veel uitdagingen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 7 maart 2007

Door: S.P.P. over Mayrhofen

Mayrhofen is groot en vooral voor jongeren. Tot diep in de nacht wordt er gefeest. De skigebieden zijn groots, druk, en erg goed. Ook de beginner kan er goed terecht op de Ahornbaan die te bereiken is met de grootste gondel van Oostenrijk. De vele restaurantjes, winkels en bars doen je aan niets tekort komen. Wij verbleven in Hotel Jagerhof: een aanrader. Je moet van drukte houden, ook in de bus naar de glestjer, dan zit je in Mayrhofen goed. En Rob Ronalds treedt er op. Ik als veertiger zoek wat rustigers.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 januari 2007

Door: Rob over Mayrhofen

In 2006 ben ik in de voorjaarsvakantie naar Mayrhofen geweest, en het was echt mijn beste wintersport tot nu toe. Het skigebied van Mayrhofen is supergoed, maar ga ook zeker naar de andere gebieden in het Zillertal, bvb. naar de Zillertal Arena(bij Zel am Ziller). Ook de Gletscherrunde, van Mayrhofen naar de Hintertuxer Gletscher, is supermooi. Daarnaast is de aprés ski ook fantastisch. Vanaf ongeveer drie uur is het heel gezellig in de barretjes langs de pistes en vanaf vijf uur is het elke dag groot feest in aprés ski tentjes in het dorp, o.a. de Ice Bar en de Schlüssel Alm. Echt een week lang carnaval!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 3 januari 2007

Door: Anoniem over Hippach

Wij zijn nu voor de 2e keer in Hippach geweest. De Hornberg heeft over het algemeen wat steilere pistes dan de bv de Penkenberg en zeker de Ahorn (uitermate geschikt voor beginners). Een apres-ski aanrader is de Yetibar bij de Hornbergbahn. Wil je later nog uitgaan dan kan je naar de Ramba Samba bar waarop dinsdag en vrijdag live muziek is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 december 2006

Door: Smokey over Mayrhofen

Mayrhofen is gewoon nog steeds een fucking vette plek om je ski- of snowboardvakantie te houden. Het skiën is daar helemaal vet. Vooral op de Hintertux. De rode ongeprepareerd dalafdaling is ook vet. Hij is niet altijd open maar als je een gevorderde skiër of boarder ben, is ie goed te doen. Het dorp is ook helemaal geweldig. Ik zit zelf altijd in het Sporthotel Strauss. Het beste hotel van Mayrhofen en direct naast de lift. Ik ski nu acht jaar en dit is al mijn derde vakantie naar Mayrhofen. Er zijn voor zowel beginners als gevorderde vette pistes. Alleen beginners moeten wel ff opletten dat ze niet de harakiri op gaan, want dat is de stijlste zwarte piste van europa. Ja mensen, schrik niet 76% stijl is-ie.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 december 2006

Door: Josefien over Hippach

Wij gaan nu voor het 3e jaar naar Hippach toe en inderdaad is er niet veel te doen (dit jaar blijven we ook niet met Oud en Nieuw, supersaai...) maar het hotel (Posthotel) is top! En de pistes vlakbij ook, 5 minuutjes met de auto, schitterend skigebied, je kunt ook leuk wandelen en met het treintje naar Mayrhofen vanuit Hippach. Voor de rust is dit een leuk dorp!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 31 oktober 2006

Door: Frank over Mayrhofen

Wij zijn in 2005 in de week voor Kerst in Mayrhofen geweest. Heerlijk rustig op de pistes maar niet saai in het gezellige dorpje. Redelijke prijzen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 27 februari 2006

Door: Paul over Mayrhofen

Ben in januari 2006 naar Mayrhofen geweest, super goede sneeuw en prachtig weer. Het skigebied is leuk, veel variatie, alleen wel allemaal een beetje korte afdalingen en helaas geen dalafdaling. De liften zijn over het algemeen goed, en de wachttijd is beperkt. Alleen de apres ski is echt waardeloos in Mayrhofen, er is maar een kroeg waar het redelijk gezellig is, de ice bar. Alleen krijg je voor 4 euro een lauwe fles Grolsch(!!!!) bier, gatver de gatver, en al helemaal zielig dat er vrouwen ingehuurd worden om op de bar te dansen. Dat hoort spontaan te gaan, door de mensen die daar komen apresskieen. Nee, geef mij maar Solden (Almrausch), Serfaus (Patzi Pub) of Hinterglemm (VIP-bar)!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 februari 2006

Door: Nielz over Hippach

Het is meer een plaatsje voor de wintersporter die alleen voor het skiën of snowboarden gaat. Apres ski is er in principe niet... Het skigebied van Hippach/Mayrhofen is echter wel top

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 februari 2006

Door: Peter Brands (Dronten) over Hintertux

Na al weer vier jaar zijn wij overtuigd van het heerlijke skigebied. Heel mooi is dat je van de Tuxer-gletscher van 3400 tot 1500 meter een afdaling kan maken met slechts één tussenstop in een stoeltjeslift. De Eggalm en de Rastkogel zijn heerlijk zonnige skipistes met voor ieder wat wils. Het dal is rustig en niet geschikt voor feestgangers. Lanersbach is het enige wat grotere dorp. Juns en Madseit zijn bijna alleen pensions en hotels (wel heel rustig) en Tux is knus maar met veel grote hotels. De bevolking blijft ook proberen het skigebied steeds beter te maken. Betere verbindingen, meer leukere restaurants op de pistes enz. Nogmaals, wij vinden het een heerlijk gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 januari 2006

Door: Anoniem over Finkenberg

ik kom nu al 10 jaar in dit dorp en ga nu voor het eerst naar gerlos :( wij zullen onze vaste plaats wel missen :(

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 27 januari 2006

Door: Arjan over Mayrhofen

Ja alle verwachtingen werden waar gemaakt echt gewoon super. Nu ongeveer twee weken terug maar vast gekeken naar de vakantie van volgend jaar terug naar Mayrhofen. Mooie pistes goed breed, plaatse lijke mensen zeer vriendelijk gezellig knus oostenrijk. goede uit val basis om een dagje Hintertux, gerlos en/of Zell mee te nemen dus hele week geen zelfde piste gezien echt briljant. Daarnaast elke dag met een veel plezier in de Ice bar gestaan en goed feestje gebouwd en daarna neer strijken in een van de gezellige restaurantjes!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 22 januari 2006

Door: Anoniem over Mayrhofen

het is echt een gezellig ski gebied en vooral voor de apres-ski moet je naar mayrhofen. vele nederlanders trekken daar jaarlijks heen. wij komen er nu al vier jaar en het is nog steeds geen ergenis om er heen te gaan.haha nou mayrhofen here we come. zullen we maar zeggen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 26 december 2005

Door: Anoniem over Mayrhofen

ik ben zowat overal gaan skien maar Zillertal is de best!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 december 2005

Door: Frank Bos over Hintertux

Zeer gezellig dorpje net buiten de hectiek van Mayerhofen. Eigenlijk best wel centraal in het Zillertal... Hintertuxr is ongeveer 15 minuten rijden en Mayerhofen ook.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 2 december 2005

Door: Pascal Wortel over Mayrhofen

Het gebied in zillertal is echt een top gebied om te skieen en snowboarden. Mayrhofen is echt een leuk en gezellig plaatsje. Ik ga er in de krokusvakantie voor het 8ste jaar heen 4 jaar geskieed en nu voor het 4de jaar snowboarden. De apre-ski is ook uitstekend en er zijn leuke winkeltjes in het centrum. Hippach is ook een leuk plaatstje om een keer uit eten te gaan. Ik vind het een toplocatie om de wintersport door te brengen!! Greetz Pascal

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 25 november 2005

Door: Do over Mayrhofen

Voor mij de absolute nummer 1 skioord!!!! Grtz

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 23 november 2005

Door: Anoniem over Mayrhofen

Ik kan niet anders zeggen dan dat Mayrhofen super is! Eerst gingen wij ook ieder jaar naar een andere plaats... totdat we in Mayrhofen terecht kwamen! Het is een heel gezellig dorp waar iedere dag wel wat te beleven valt! Een aanrader dus!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 21 november 2005

Door: Anoniem over Finkenberg

Lekker rustig dorp, met voldoende voorzieningen. Met de lift in het dorp kom je direct in het skigebied van Mayrhofen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 november 2005

Door: Anoniem over Finkenberg

Wwij zijn al 36 keer in Finkenberg geweest gaan in jan. weer, voor ons is het een van de mooiste skigebieden die wij kennen vriendelijke mensen lekken eten en drinken goede pistes enz, een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 18 november 2005

Door: Ton en Lissy Huibers over Mayrhofen

Een heel gezellig dorp met een familiesfeer in een hele mooie omgeving. Goede restaurants en uitgaansmogelijkheden. Ieder jaar zijn wij daar met kerst en met oud en nieuw. Als de ski-omstandigheden wat minder zijn gaan we met de skibus naar de gletscher van Hintertux. Het skigebied omvat het gehele Zillertal met de Zillertaler Arena (incl. Gerlos/Krimml), en het Tuxertal. Alles wat met wintersport te maken is hier mogelijk. Alpineskien, langlaufen, snowboarden, schaatsen. rodelen, wandelen, paraglyding etc etc. De mensen zijn hier erg vriendelijk en gastvrij.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 8 november 2005

Door: Jesper Steenbergen over Mayrhofen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 oktober 2005

Door: Pieter Smit over Mayrhofen

Ik ski 15 jaar en heb in al de jaren heel oostenrijk bezocht (in de winter). We gingen elk jaar naar een ander ski-gebied totdat we in mayerhoven kwamen. We gaan nu voor de derde keer naar dit mooie gebied. Ik denk dat mayerhoven bij één van de gezelligste plaatsen van oosterrijk hoort. ook als we met zijn tweeen waren hadden we altijd aanspraak, zowel op de pistes als daar buiten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 11 oktober 2005

Door: Martijn over Mayrhofen

Mayrhofen is een super skidorp met een mooi skigebied voor zowel de gevorderde als de beginnende skier. Ook is er genoeg te doen voor de snowboarders met een funpark:) De apreski is helemaal top dat kom je verder nergens zo tegen op Hinterglemm na. Wij zijn er al 5x geweest en nog steeds niet uitgekeken. Ik ben op deze pistes begonnen met snowboarden zonder het te leren van een leraar dus voor beginners is het een aanrader, er zijn genoeg blauwe pistes. En ook voor gevorderde mensen is er een mooie zwarte afdaling tot in het dal.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 oktober 2005

Door: Pieter van Lieshout over Hippach

Hippach is een kleinschalig dorp tussen Zell am Ziller en Marynhofen. Diverse goede Hotels/pensions in allelei prijsklasses. Het is een rustig dorpje bijzonder geschikt voor de wintersporter die van rust houd. De mooie Hornbergbahn ligt op luttele minuten van Hippach verwijderd. Goede busverbindingen. Het skigebiet van Mayrnhofen en Hippach sluiten naadloos op elkaar aan. Ook de skigebieden van Zell am Ziller met de mooi gemaakte aansluiting naar Gerlos, Köningsleiten en de Gerlosplatte liggen vanuit Hippach slechts 10min. met de auto of bus verwijderd. Vanuit Hippach zijn de ski-pistes dus snel te bereiken. Zowel de beginner als de ervaren skiër kan hier zijn hart ophalen in een uitgestrekt gebied. Ski-scholen, ski-verhuur zijn ruim aanwezig. De liften zijn de laatste jaren allemaal vernieuwd, sleepliften zijn er nauwelijks meer. Niet onbelangrijk is dat Hippach goed en makkelijk te bereiken is. Wij hebben het in Hippach nog steeds in diverse Hotels en pensions erg naar ons zin.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 september 2005

Door: fam.Vasseur over Hintertux

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 28 september 2005

Door: John Leurs/Geleen over Mayrhofen

Ga in jan 2006 voor de 7e maal naar Mayrhofen. Zeer uitgebreid skigebied voor zowel beginners (Ahorn) als gevorderden (Penken). Heel sneeuwzeker en een zeer goede apres-ski!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 8 september 2005

Door: Anoniem over Mayrhofen

Veel te druk! Lange wachttijden! Wij kennen fijnere en vergelijkbare skiplaatsen! Overgewaardeerd!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Ski Zillertal 3000

Berg305 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Ski Zillertal 3000. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd.

Toestand pistes geen info
Aantal geopende pistes 20
Liften open9 van 65
Rodelbaan open open
Snowpark gesloten