Overzicht beoordelingen Alpbach

Hier leest u alle beoordelingen over Alpbach. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u Alpbach met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Alpbach achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 juni 2018

Door: Jan van Drielen over Alpbach

Prachtig dorp met een fijn skigebied

Alpbach is een prachtig Oostenrijks dorpje, niet te druk, maar wel gezellig. Het skigebied is fijn en groot genoeg, de pistes zijn afwisselend. Overal kun je lekker eten en de drukte viel me mee bij de liften.

Mooie omgeving
Sfeervol dorp
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 mei 2018

Door: Jaqueline de Waal over Alpbach

Romantiek ten top!

Alpbach is een prachtig dorpje in Tirol. Doordat het dorp tegen de berg op ligt, heb je allerlei niveaus qua huizen en straatjes. Het prachtige kerkje staat centraal, er zijn een aantal winkeltjes en genoeg accommodaties. Veel hout, erg traditioneel en gezellig. Na het skiën kun je in de restaurants of barretjes een goed glas Oostenrijkse wijn drinken. Geen harde muziek en drukte, maar gemoedelijk. 's Avonds is er voldoende keus aan goede restaurants. Alpbach is onderdeel van skigebied Ski Juwel. Een zeer veelzijdig skigebied dat voor beginners, kinderen en gevorderden genoeg te bieden heeft. Leuke berghutten op de piste voor een lunch en fijne pistes. Wij komen graag in Alpbach!

Gemoedelijke sfeer
Romantisch dorpje
Fijn skigebied dichtbij
Goede restaurants
Niet aan de piste

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 17 april 2018

Door: Carole de Bruin over Alpbach

Authentiek en sfeervol

Alpbach is een mooi, sfeervol en authentiek dorp. Je vindt er meerdere hotels en appartementen om in te overnachten. Lokale bevolking zeer vriendelijk. Na het skiën kun je even door het dorp wandelen en ergens een drankje doen. Verwacht geen wilde après-ski, want dat is hier gelukkig niet. Ook is er een grote supermarkt aanwezig waar je boodschappen kunt doen. Busverbinding naar de piste is makkelijk en snel. Het skigebied vonden wij veelzijdig. Je kunt gemakkelijk naar de andere kant met de gondel. Leuke berghutten en wederom een gemoedelijke sfeer.

Geen denderende en drukke après-ski
Een sfeervol en authentiek dorp
Ruime keuze aan accommodaties
Goede restaurants om 's avonds te gaan eten
Je kunt niet lopen naar de piste dat is te ver als je in het dorp zit

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Stephanie ter brugge over Alpbach

Super gezellig, charmant dorp

Sinds 3 jaar komen wij naar Alpbach met onze kinderen. De skischool op de top onder het bergstation is super. Goede restaurants in het gezellige dorpje. Vriendelijke mensen, goede sfeer en leuk restaurants langs de verschillende pistes. Het gebied is verbonden met Wildschönau en maakt het gebied nog uitdagender.

Gezellig dorp, kindvriendelijk, goede skischool, betaalbaar, goede restaurants.
Wel met bus of auto naar de gondels.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Peter over Alpbach

Super mooi dorp en het skigebied is uitdagend maar erg leuk

Het centrum van Alpbach is klein en het zit een klein stukje van het skigebied af. Maar er zitten wel en paar leuke restaurants waar je ook heel goed terecht kan voor een lekker biertje of een wijntje.

Skigebied is heel uitdagend want je kan twee kanten op
Dorp eigenlijk iets te ver van het skigebied, want je moet echt met de auto of de bus

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 31 januari 2018

Door: Jolanda over Alpbach

Een heerlijke gezinsvakantie!

Samen met mijn man en 3 kinderen (2, 4 en 6) naar Alpbach. Het is een prachtig dorpje om te verblijven en heeft een aantal leuke restaurants. De kinderen iedere dag op le en het is een feestje om ze af en toe tegen te komen op de piste. Wij samen op verkenning in het gebied gegaan. De kids voelden zich zo thuis bij de skischool!

Kindvriendelijk
Prachtig dorpje
Fijn skigebied
Wel wat ver van de pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 maart 2015

Door: Peter over Alpbach

Fijn gebied

In 2013 en 2014 ben ik met mijn kinderen naar Alpbach-tal geweest. Ski Juwel heet het tegenwoordig. De verbinding met Wild Schönau maakt het gebied een stuk interessanter. Aan het einde van de tweede vakantie hadden we wel iets van 'nu hebben we alles wel gezien'. Ik vond het een fijn gebied. Nergens hoefde je lang te wachten, alleen moest je 's morgens wel op tijd bij de gondel zijn om het gebied in te gaan. Er waren voldoende langere afdalingen, veel gezellige restaurantjes aan de piste. Als het gebied nog iets groter was geweest, was ik vast nog wel een derde keer gegaan. De gondels waren bijna allemaal redelijk modern, gingen iig erg snel. Dat was prettig. Een aanrader voor gezinnen. Je kan je ski's na het skiën gratis laten staan in het depot op de berg, maar dat deden wij niet, want we wilden natuurlijk aan het einde van de dag nog even de dalafdaling doen. Die was trouwens wel pittig.

Gezellig, vriendelijk, rustig, fijne sfeer
Na 2 jaar was de uitdaging weg, maar is dat een negatief punt? Oh ja, je moet wel altijd even met de auto of bus naar de gondel gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 9 mei 2012

Door: Peter over Alpbach

Was gaaf

Erg leuke vakantie gehad

Goede sneeuw
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 maart 2012

Door: jenny over Alpbach

Dit jaar voor het eerst in Alpbach, gisteravond terug gekomen van een fantastische vakantie in een fantastisch Oostenrijks dorp. Dit is het dorp waar ik zeker 15 jaar naar gezocht heb. Alles straalt vriendelijkheid uit, genoeg mogelijkheden om te skieen, wandelen ,restaurants uitstekend. O ja, het appartement waarin wij zaten een dikke 10,schoon,gastvrij,uitstekende bedden, alles wat we konden wensen was aanwezig. De verhuurders geweldig niets was te veel van wat wij hun vroegen. Al met al ik kom volgend jaar zeker terug. Oja, zeker kindvriendelijk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 26 januari 2012

Door: Laura over Alpbach

Mooie pistes, leuke afdalingen. Overzichtelijk gebied, voor de licht gevorderde skiër/boarder. Kom hier inmiddels 3 jaar en het bevalt nog steeds! Maar heb inmiddels wel een vraag, waar ik op het internet niets over kan vinden, hoop dat iemand deze vraag kan beantwoorden: Is het mogelijk om eigen ski's onder aan de piste in een depot te plaatsen? Dit jaar willen wij nl met 5 pers gaan (normaal altijd met 4) met 4 pers. kunnen de skis nog net in de auto, met 5 pers niet, dus vandaar. (skibus komt niet langs ons appartement).

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 22 februari 2009

Door: Anoniem over Alpbach

Wij komen voor het dertigste jaar en de éénenvijftigste keer in Alpbach, altijd bij Pension Achensee, dat sinds de overname en verbouwing door de 'jongelui' alleen maar comfortabeler is geworden. Alpbach is voor ons eigenlijk geen vakantiedoel meer maar een "Wahlheimat" waar wij helemaal thuis zijn. Voor wie het eens helemaal anders wil beleven, ga dan in de adventstijd en vergeet dan niet de "Rattenbergen Advent" op de zaterdagnamiddagen en avonden te bezoeken! Een andere aanrader voor wie van oude, originele advents- en kerstmuziek uit het Alpengebied houdt is het Adventsingen, wat om de drie jaar wordt georganiseerd.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 februari 2009

Door: Anoniem over Alpbach

Zijn met familie van 19 personen voor het eerst in Alpbach geweest. Prima bevallen. Leuk plaatsje en prima ski/snowboard- en langlaufmogelijkheden. Verbleven in Landhaus "Trat". Leuk voor grotere groepen. Geboft met de hoeveelheid sneeuw. Gingen hiervoor al 20 jaar naar Hinterstoder(Oberosterreich) Alpbach zeker een prima alternatief.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 12 februari 2009

Door: Robert Vervoort over Alpbach

Wij zijn voor de eerste keer in Alpbach geweest, een echt Oostenrijks dorp. Gezellige leuke mensen, prachtig gelegen, eten en drinken nog goed betaalbaar. Kortom een succes. Wij waren in Pension bergwald op basis van logies /ontbijt prima. Katharina een uitstekende gastvrouw een echt warm en gezellig pension, met mooie schone kamers echt knus. Mijn man en ik gaan zeker terug, dit is nog echt Oostenrijk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 9 februari 2009

Door: Fam. B. over Alpbach

Wij komen al jaren in Alpbach. Voor ons nooit meer anders. Vorig jaar één keer naar Zell am See geweest, is ook leuk, toegegeven, maar niets kan Alpbach overtreffen. Super piste's, leuke(betaalbare) restaurant's, vriendelijke mensen. Iedereen die dit niet deelt, dan ligt het echt aan jezelf, want Alpbach heeft gewoon alles om een perfecte winter én zomervakantie te vieren!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 januari 2009

Door: Rutger over Alpbach

Ik kom hier al 20 jr in alpbach, het gezelligste en sfeervolste dorp in oostenrijk!!! Het skigebied is niet geschikt voor de km-vreters. Maar hier vind je nog echt hoe oostenrijk vroeger was. Er zijn twee skischolen, maar voor kinderen is er eigenlijk maar één de beste dat is: Snowsport Alpbach-aktiv. Gespecialiseerd in kinderen, met in de schoolvakanties altijd nederlandse leraren. Ik ga uiteraard weer dit jaar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 18 oktober 2007

Door: Roelands over Alpbach

Alpbach werd in 2006 door een Engelse skiclub gekozen als beste kleinste skigebied. Dat viel dus behoorlijk tegen. Het gebied is erg klein, de korte afdalingen zijn niet erg eschikt voor beginners, terwijl voor gevorderden langere afdalingen ontbreken. De ski-school mag weinig enthousiast en inspirend worden genoemd. De vriendelijkheid en beloofde sfeer in het 4-sterren hotel waar ik verbleef was ver beneden de maat. Ondanks het voorgaande werden er ook nog eens flinke prijzen gevraagd, met name voor de skipas. Ik was hier en in Oostenrijk voor de eerste keer. Dat ik Alpbach geen tweede keer zal bezoeken is duidelijk. Als met name het hotel voorbeeld is voor Oostenrijkse gastvrijheid dan zal het tevens de laatste keer zijn voor Oostenrijk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 januari 2007

Door: Familie van Wijk over Alpbach

Wij zijn met kerst 2006 hier geweest, met drie kinderen. We hadden wel een beetje pech wat betreft de sneeuwcondities maar konden toch wel wat afdalingen maken. Helaas was er geen dalafdaling mogelijk naar de de kinderclub waar de kindjes les hadden. De skischool vond ik niet goed! Er werd beloofd dat er Nederlands sprekende leraren waren, maar helaas! Ook werd pas op de laatste dag de lopende band lift gemaakt. Er was absoluut geen goede planning, er werden iedere dag opnieuw kinderen bijgeplaatst waar dan andere kinderen de dupe van worden! Het afskieen van de allerkleinste stelde echt niks voor, terwijl het juist voor die kinderen zo belangrijk is dat papa en mama komen kijken wat ze in die week allemaal geleerd hebben. Voor de leraren van die week: jullie hebben wel goed je best gedaan hoor! Alleen iets beter organiseren en wat meer leraren bij zo'n grote groep kinderen! Het dorp zelf is wel rustig, weinig winkels. 's avonds zijn deze ook al om 18.00 uur gesloten. De restaurants zijn druk bezocht en je moet overal reserveren, anders heb je gewoon geen plek! Het meeste personeel vonden wij niet klant vriendelijk, jammer, terwijl het skiseizoen net is begonnen... Nu lijkt het net alsof we alleen maar te klagen hebben, maar dat is niet waar. We hebben echt wel een leuke vakantie gehad, maar na 20 jaar skiën, ga je dorpen vergelijken en dan krijgt Alpbach van ons een mager 6-je! De pistes zijn leuk, vooral voor beginners en familie's met kinderen. Niet al te groot gebied, en daarom maakt dat voor gezinnen met kleine kinderen het zo aantrekkelijk omdat je je kinderen toch een keer tegenkomt....

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 14 december 2006

Door: ETIENNE G over Alpbach

Komen reeds voor de 12de maal naar Alpbach. Vorige twee jaar in Hippach in het Zillertal geweest. Ook goed, maar geef ons maar de gemoedelijkheid, gezelligheid van het Skigebied Alpbach. Wanneer je buiten het seizoen kunt gaan is het zeker niet druk. Inderdaad enkel km's extra waren mooi geweest of eventueel een verbinding naar Reith in Alpbach. Maar algemene conclusie GOED tot Zeer Goed. Wanneer je een bruisende après-ski zoekt moet je inderdaad ergens anders zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 december 2006

Door: fam polinder over Alpbach

Wij gaan als familie al 13 jaar naar alpbach op wintersport. We voelen ons er helemaal thuis. Een heel vriendelijk dorp met heel veel rust en heel mooi skigebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 december 2005

Door: Jacco over Alpbach

Alpach is een prima, maar niet te groot skigebied dat uitstekend geschikt is voor gezinnen. Door de overzichtelijkheid van het gebied, zie je, als je zelf lekker vrij aan het skieen bent, regelmatig je kids op de piste. Daarnaast verlies je weinig ski-tijd als je met je kids wil gaan eten tussen de lessen door. Vorig jaar was er ook kinderopvang voor de allerkleinsten, waardoor je ook prima een paar uurtjes zonder kinderen de piste op kunt, terwijl de kleinste lekker binnen boven op de berg aan het spelen is. Let wel even op welke ski school je neemt. Ski-aktiv is wat "jonger" met vooral ook wat vlottere leraren. Wil je graag een oudere leraar dan kun je beter naar skischool alpbach. Tot slot een tip, ga met verse sneeuw met de 5 naar beneden door de bossen. Mooie route die vaak lekker rustig is. Wij gaan dit jaar weer!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 7 november 2005

Door: natasja schelfhaut over Alpbach

Inneralpbach is een heel leuk dorpje we zijn er voor het eerst geweest . Het is echt voor over te doen de vakantie. rustig gelegen gebied en schone wandelpaden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 oktober 2005

Door: Kienie over Alpbach

Ik kom hier al 8 jaar, en ik vind het nog altijd een feest. helemaal de apres ski in Reith bij de carosel bar, gelijk na het skieen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 10 oktober 2005

Door: Jorne over Alpbach

ik vind alpbach niet zo leuk een beetje te klein en saai.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 oktober 2005

Door: Anoniem over Alpbach

hallo.ik vind Alpbach een heel gezellig ski gebied, ben er al zo vaak geweest,alleen jammer dat het er al drukker wordt,en natuurlijk toppie dat ze nu in inneralpbach een gondel extra erbij maken, vooral piste 8 is dope,het is gewoon een toppie

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen