Overzicht beoordelingen Pettneu am Arlberg

Hier leest u alle beoordelingen over Pettneu am Arlberg. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u Pettneu am Arlberg met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Pettneu am Arlberg achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 oktober 2014

Door: Rob over Pettneu am Arlberg

Skigebied Pettneu am Arlberg heropend

Skigebied Pettneu am Arlberg is weer geopend vanaf 21-12-2013!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 14 januari 2012

Door: Irene over Pettneu am Arlberg

Wij zijn net een weekje in Pettneu geweest. We gingen skiën in Sankt Anton (fantastisch skigebied, maar er viel wel heel erg veel sneeuw...). We wilden eigenlijk ook in Pettneu skiën (aardig, klein skigebied), maar dat kon niet. De liften zijn gesloten. De eigenaar schijnt geen geld te hebben om de liften draaiende te houden. De mensen in het dorp hopen dat er een oplossing komt en dat de liften weer open gaan. Vooral voor gezinnen met kleine kinderen biedt Pettneu een prima mogelijkheid om te leren skiën. Erg jammer dat dat nu niet kan. Wees gewaarschuwd en controleer voordat je boekt of de liften weer open zijn. Overigens ben je met de skibus binnen tien minuten in Sankt Anton.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 maart 2007

Door: Anique over Pettneu am Arlberg

Pettneu am Arlberg is een heerlijk dorpje met het skigebied van St Anton am Arlberg dicht in de buurt (gratis skibus 10 minuten). Je kunt met je skipas (wel prijzig 194 Euro) o.a. naar Lechs en St Cristoph. Een erg groot gebied voor elk wat wils!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 6 december 2006

Door: tommy over Pettneu am Arlberg

i.v.m de onderste stoeltjeslift kan ik melden dat men begonnen is met de bouw van een nieuwe gondelbaan, deze zou klaar moeten zijn 02/2007

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 november 2005

Door: Tommy over Pettneu am Arlberg

Wij gaan reeds 20 jaar naar Pettneu, dit super gezellige dorpje heeft vele troeven: ligt dicht bij St Anton en zijn groot maar jammer genoeg duur ski gebied, voor beginners en/of gezinnen met kinderen zijn de plaatselijke pistes het paradijs om een gezins ski vakantie te houden . De prijs van consumptie in dit dorp is gelukkig een stuk lager dan het nabij gelegen st anton. Na al die jaren voelt het zo een beetje thuiskomen telkens we daar aankomen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 november 2005

Door: Sjoerd over Pettneu am Arlberg

Pettneu is gelegen vlakbij de grote pistes van St. Anton. Maar ook pettneu heeft wel wat te bieden. Rustige pistes tot 2100 meter hoogte. Leuke routes naar het dorp en niet die drukte en prijzen van St. Anton. Bij Hotel Lavenar, gelegen op de piste, kan voor weinig geld, zeker in vergelijk met St. Anton, goed gegeten worden met uitzicht op de piste. In 2006 gaan we voor de vierde keer daar naar toe. de laatste 3 jaar veel sneeuw gehad (half januari).

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 19 oktober 2005

Door: Elmar Buitenhuis over Pettneu am Arlberg

In Maart 2005 verbleven wij bij Frau Huber in Pettneu. De accomodatie was eenvoudig maar uitstekend: goede bedden en uitgebreid ontbijt. Er wordt geen diner geserveerd in haar Gasthaus Huber, maar in de omgeving zijn hiervoor genoeg alternatieven. Het skigebied Pettneu is alleen interessant voor beginnende skiërs of om weer even in te komen. Maar de skigebieden St Anton en Lech zijn vlakbij en prima bereikbaar met (gratis) skibus of eigen auto (volop parkeergelegenheid in de verschillende gebieden direct aan de pistes). Op deze manier is Pettneu een prima en goed betaalbaar plaatsje in een fantastisch ski gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen