Overzicht beoordelingen Serfaus-Fiss-Ladis

Hier leest u alle beoordelingen over skidorpen in Serfaus-Fiss-Ladis. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u de bestemming in Serfaus-Fiss-Ladis met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Serfaus-Fiss-Ladis achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 12 november 2017

Door: Marjon over Serfaus-Fiss-Ladis

In één woord fantastisch!

Komen al jaren in Ladis. Voor gezin met jonge kinderen is Ladis fantastisch. Extra pluspunt is het meertje waar je kunt schaatsen en eisstockschiessen met 1 keer in de week een voorstelling s'avonds. Wij gaan nu naar Fiss met oudere kinderen omdat je in Fiss leuker kan après-skiën. Met familie is dit een fantastisch gebied, dus voor iedereen wat wils, ook voor opa en oma die elk jaar gaan wandelen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 september 2017

Door: Marianne Buissink over Serfaus-Fiss-Ladis

Super

Geweldig skigebied! Sneeuwzeker! Vriendelijke dorpen, autovrij!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 september 2017

Door: Joost Hanstede over Serfaus-Fiss-Ladis

Geweldig. Vooruitstrevend

Zowel off-piste met gids als op de piste geweldige mogelijkheden

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 22 november 2016

Door: Anoniem over Fiss

Feestelijke après-ski aan de piste en groot mooi skigebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 25 oktober 2016

Door: thibau mangelschots over Serfaus

Beste gebied op aarde

Kom er nu al 8 jaar en nog steeds wordt het elk jaar beter #serfausforlife

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 oktober 2016

Door: John de Jager over Serfaus

topgebied voor alle nievau's wintersporters en wandelaars

Voor het eerst in 2010 in dit gebied geweest en sindsdien komen wij ieder jaar weer terug. Het gebied is echt voor ieder niveau geschikt. Of je nu beginner bent of vergevorderd er is echt voor iedereen een juiste afdaling te vinden. Het gebied strekt zich uit vanaf het laagste dorp Ladis t/m het achterste dorp Sefaus met de hoogste top op de Masner. Aan de andere kant bij Fiss is de Frommesabfahrt aan te raden, wellicht de langste afdaling van het gebied. Het Masner gebied is mooist met mooi weer, maar helaas ook het drukst. Je kutn beter gaan als het iets minder weer is, De laatste jaren vertoeven wij in het Geigers Post Hotel in het midden van het gezellige dorp Sefaus. Dit is echt een tophotel met vriendelijk personeel, ruime kamers en een hele goede keuken. Naast het hotel bevindt zich een buitenbar, niet echt après ski, maar gewoon waar je 's-middags gezellig met z'n allen een drankje kunt nemen, voordat je naar de overkant in de après ski bar George uit je dak kunt gaan. Op de woensdag is altijd de skishow, zeer spectaculair, maar om eerlijk te zijn, eenmaal gezien dan weet je het wel. 's Avonds naar beneden rodelen na de skishow is wel een aanrader!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 2 mei 2016

Door: Ineke over Fiss

Heerlijk skigebied met veel mogelijkheden

Mooi skigebied ook top om met kinderen naar toe te gaan. De echte Oostenrijkse gemütlichkeit.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 9 maart 2016

Door: John over Fiss

Mooi gebied, maar erg druk.

Na 4 keer te zijn geweest in het gebied (zowel Fiss als Serfaus) valt het steeds vaker op dat de drukte onevenredig toe neemt. De rijen bij de liften zijn, zeker in de buurt van Fiss en de verbinding tussen Serfaus en Fiss, veel te druk. De groei van de bedden wordt niet vertaald in de infrastructuur en pistes. Erg jammer, want het is een leuk gebied en dorp. Maar gebrek aan lockers en stress bij de klasjes en skiverhuur geven steeds vaker een negatief gevoel. Daarbij lopen de prijzen inmiddels de pan uit, zeker in vergelijking met andere dorpen van gelijke strekking (Saalbach/Hinterglemm, St. Anton en Flachau). Verder zijn de apres-ski mogelijkheden erg beperkt. Je hebt 2 a 3 locaties waar het nog enigszins kan, maar in de Krokus is het een tienerdisco met daarmee gepaard gaande hormonale conflicten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 9 maart 2016

Door: Guy Wilms over Serfaus

Zalig wegdromen in een uiterst modern skiparadijs.

Het is altijd een feest om naar Serfaus te kunnen vertrekken. Aandacht voor iedereen, gemoedelijke, authentieke sfeer en een waar modern paradijs om te skiën. De skischool is er geweldig. Onze kinderen hebben er leren skiën in hun moedertaal. Geweldig gebied om met kleine en startende skiërs naar toe te gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: Klaas over Fiss

Top dorp en skigebied

Fiss is grotendeels een karakteristiek dorp. De skigebieden van Fiss/Ladis en Serfaus zijn verbonden. Dit levert een 'voor elk wat wils' skigebied op. Heerlijk om tochten te kunnen maken. Op de pistes diverse horeca mogelijkheden. Wij gaan er al vele jaren naar toe, verveelt nog steeds niet!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: Edith Bekker over Fiss

Sfeervol wintersport dorp op sneeuwzekere hoogte.

Leuke ski-ervaring voor kinderen; funpark, sprookjes skibos, racepark, dinowereld en de skilessen goed geregeld. 's Morgens wel druk bij de liften, maar als je boven bent zijn er genoeg rustige pistes te vinden. Ruime mogelijkheden voor off-piste en een aantal zwarte afdalingen voor de ervaren skiërs. Leuke en gezellige hutten op de piste met veel keuze en goede kwaliteit.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 8 maart 2016

Door: Margriet Meester over Fiss

Geweldig voor iedereen, wij waren met 18 familieleden van 3 tot 70 jaar.

Voor de kinderen geweldigen lessen, met Nederlandse leraren. Zeer kindvriendelijk. Zowel voor de beginners als de gevorderden geweldig skigebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 8 maart 2016

Door: Karin over Serfaus

Prachtig skigebied, veel mogelijkheden en goede liften

Wij kozen voor Serfaus omdat er in het skigebied en dorp veel voor kinderen wordt gedaan. Bij nader inzien blijven wij voor Serfaus kiezen, omdat ook als de kinderen geen behoefte meer hebben aan dansjes met de mascotte (Murmli) het skigebied fantastisch blijft voor ons hele gezin. Mijn man en ik zijn gevorderden skiërs en vermaken ons heel goed op de vele pistes. Ook off-piste zijn er leuke tochten te maken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: teniers eddy over Serfaus

Zeker bij de top in Oostenrijk wel wat prijzig

Sfeervol dorp, prachtig skigebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: De witte over Serfaus

Super

Onvergelijkbaar met andere skioorden

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: Agaath Snoep over Fiss

De ligging vd pistes blijft uniek!!! Wandelend er naartoe, dat is haast nergens.

Als kind kwam ik al in Fiss, en het heeft mijn hart gestolen! Later teruggekomen om er skiles te geven, Fiss heeft een super skischool! De mensen zijn er heel erg klantvriendelijk en service gericht, dat is echt top. Ook de accomodaties zijn veelal prachtig...helaas daardoor vaak ook erg duur en haast on-boekbaar, want altijd bezet al. Dat is meteen ook mijn minpunt, Fiss is wel heel elitair geworden. De types die er nu veelal vakantie vieren hebben een dikke portemonnee en dat merk je. Skipas prijzen, skiles prijzen, maar vooral de accomodaties worden haast onbetaalbaar. Het is er prachtig, maar of we het ons volgend jaar nog kunnen veroorloven? We'll see

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: Laurens over Serfaus

Mooie omgeving

Toffe sfeer

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2016

Door: Alex over Fiss

Geweldig gebied voor beginners en gevorderden.

Saalbach, Solden geweest, maar toch weer terug naar Serfaus, Fiss, Ladis. Kom hier nu al vele jaren en vind alle 3 de dorpen iets hebben voor de beginnende en gevorderde skiër. Vergeleken met andere grote gebieden zeker niet duurder, Wintersport wordt sowieso onbetaalbaar. Maar eigen materiaal, zelf koken en er het hele jaar iets voor apart leggen is het allemaal waard. Gelukkig mogen we dit jaar nog............. heerlijk.......

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 5 februari 2016

Door: Aad de Groot over Serfaus-Fiss-Ladis

Serfaus is ons dorp en skigebied, wij komen er thuis

Het is nu 49 jaar geleden dat wij In Serfaus voor het eerst kwamen. De hartelijkheid van de bevolking heeft ons gegrepen en na al die jaren nog steeds. Alle veranderingen hebben wij meegemaakt, maar het gemoedelijke de uitstekende skischool en de algehele sfeer, is gebleven. Nu na 49 jaar voelen wij ons er thuis en dit ook in de zomer!! Er is voor ons geen beter dorp!!! Wij hebben in veel oorden geskied maar het thuiskomen zoals in Serfaus is nooit ergens anders gelukt. Er is maar EEN SERFAUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 2 februari 2016

Door: Molito over Serfaus-Fiss-Ladis

Weergaloos gebied

Inmiddels 5 keer in Fiss geweest. In Januari zijn we naar Ischgl geweest waarna we unaniem hebben besloten om in 2016 weer terug te gaan naar Fiss. Heerlijk gebied, mooie pistes, goede Aprés Ski. Kortom, genieten!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 30 december 2015

Door: C verbraak over Serfaus-Fiss-Ladis

Prachtige pistes

Alles is tot in de puntjes verzorgd

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 december 2015

Door: johan over Serfaus-Fiss-Ladis

voor mij is het thuiskomen in serfaus

Serfaus is voor mij de place to be

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 26 september 2015

Door: Alex over Serfaus-Fiss-Ladis

Mooi ski gebied maar wel duur.

Mooi ski gebied voor jong en oud. Overzichtelijk gebied met vele km piste van blauw tot en met zwart.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 14 september 2015

Door: Solange over Serfaus

Geweldig, voor ieder wat wils, wel prijzig!!

Fantastisch skigebied. Gezellig autovrij dorp. Perfect voor kinderen. Ik heb wel het gevoel dag het er elk jaar drukker en duurder wordt. Alles klopt in Serfaus: accommodaties, ski faciliteiten, restaurants. Alles is goed georganiseerd en prachtig. Vraag me alleen af of de massale toestroom van toerisme en de prijzen in Serfaus er niet voor gaan zorgen dat het gebied aan zijn eigen succes ten onder gaat.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 8 september 2015

Door: Sabine Schuttelaar over Serfaus-Fiss-Ladis

Top gebied, van beginners tot gevorderden, jong tot oud

Veel pistes, ontwikkeling gebied zeer goed, liften van hoog niveau soms met verwarming. Deze worden steeds goed onderhouden en blijven ze verder ontwikkelen. Voor kinderen veel avtiviteiten, hele goede skischool met zeer professionele skileraren. Hoog niveau van lesgeven ook voor minder validen, slechtziend of mensen met lichamelijke beperking. Veel mogelijkheden om andere dingen te doen dan alleen skiën of snowboarden. Gedurende het seizoen is er op een avond in de week een lasershow waarna je kan skien, roddelen of met de gondel terug kan naar het dorp. Veel verschillende restaurants op de pistes. Autovrij dorp. Skidepot aan de piste. Je hoeft dus niet van en naar je hotel met je materiaal. Apres-ski aan de piste of in het dorp.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 25 maart 2015

Door: Alfred over Serfaus

Mooie pistes, veel ruimte, amper wachten, 's avonds beperkte mogelijkheden maar erg gezellig

Alle niveaus pistes, super eetgelegenheden boven en beneden, weinig echte après-ski-tenten, maar wel erg gezellig. Logistiek in dorp erg goed, zoals de ski-depots, metro, autovrij, etc.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 25 maart 2015

Door: Arie de Wit over Ladis

Goed aangelgd, uitgebreid en gevarieerd skigebied.

In de eerste week van de kerstvakantie wezen skiën en snowboarden. Verblijf voor de 4e keer in een gemütlich dorpje in der Nahe. Elke dag geskied: naar Ladis rijden en met de lift omhoog. Moesten wel hoog om goede pistes te vinden: tot 2800 m. Lekker rustig en heerlijk gerutscht. Komende kerst weer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
5

Datum 28 februari 2015

Door: m van der elst over Fiss

Overvol, druk, lange wachtrijen liften

Na ruim 14 jaar Fiss neem ik met pijn in mijn hart afscheid. Het gebied is overvol en kan de capaciteit van steeds meer extra bedden in Serfaus, Fiss en Ladis niet meer aan. Heel jammer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
5

Datum 27 februari 2015

Door: Brens over Fiss

Veel te druk in voorjaarsvakantie!

Eens geprobeerd, maar voor ons met kleine kinderen nooit meer. Lange files naar het gebied, bijna 2 uur in de rij voor ski-uitrusting (ondanks reservering), soms tot 3 kwartier wachten bij liften, restaurants tijdens de lunch overvol, megaprijzen, rijen voor de toiletten, 1600 kinderen op de skischool en overvolle pistes. We hebben misschien de drukste week van het jaar getroffen, maar een fijne kennismaking met Fiss was dit niet. Niet geschikt in vakanties met kleine kinderen. Overvolle klasjes op de skischool. Kinderen maken een enkele afdaling. Skileraren zijn vriendelijk en doen hun best, maar hebben orders op te volgen. Op de site staat dat je halve dagen les kunt nemen, maar je betaalt hele dag. Met een grote lach is ons geduld deze week op de proef gesteld. We hebben ons niet gek laten maken, maar als je wilt ontspannen, niet naar Fiss in de voorjaarsvakantie gaan...

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 11 januari 2015

Door: Jasper van der Zeijst over Fiss

Fantastisch skigebied, kom hier dit jaar voor de twaalfde keer!

Dit is een fantastisch skigebied, op mijn zesde ben ik hier voor het eerst geweest en heb alle skiklasjes doorlopen. Skischool is zeer goed en ze zorgen altijd dat je in het juiste klasje zit, zodat je maximaal kan bijleren. Nu ski ik al een aantal jaar door dit gebied en kan elke piste die ik wil gemakkelijk afleggen, helemaal super dus! Ook komen er elk jaar weer nieuwe pistes of liften bij of worden oude liften vernieuwd, elke keer als ik terugkom is er weer wat nieuws en is het gebied nóg beter geworden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 3 juli 2014

Door: Willem over Serfaus

Een van m'n favoriete bestemmingen

Serfaus is echt een locatie om van te genieten. Geen auto's in het dorp en gemakkelijk met de metro naar de lift. Het skidepot is ook erg handig! In het dorp zijn leuke en goede restaurants en barretjes te vinden. Jammer dat de bussen tussen Fiss en Serfaus niet heel goed georganiseerd zijn. Maar ondanks dit ga ik hier zeker nog terugkomen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 17 juni 2014

Door: Emma & Koen over Fiss

Goed georganiseerd gebied en heerlijk dorp!

Komen al jaren in Fiss, wat een heerlijk dorp en fantastisch skigebied! De sfeer in het dorp is heel fijn en er zijn meerdere restaurantjes en een aantal barretjes. Après-ski is niet heel uitgebreid maar als je dat niet erg vindt is het top. Het skigebied biedt veel mogelijkheden en is goed georganiseerd. Wel gaan we altijd voor de klasjes naar de lift want anders sta je lang te wachten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 juni 2014

Door: Babette Schrijver over Fiss

Fantastisch dorp en geweldig skigebied!

Fiss is een gemoedelijk dorp met een fijne sfeer. Met onze kinderen op vakantie, maar zij zijn nog te jong voor après-ski, waar je overigens in Fiss vrij weinig van merkt. Veel leuke kinderpistes en funparken! Het is een groot skigebied met fantastische pistes! Voor de echte beginners wellicht iets minder geschikt want het zijn met name rode pistes. De kinderen kunnen gelukkig al goed meekomen en de jongste krijgt nog les. De wandelingen in de omgeving zijn ook erg mooi.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 februari 2014

Door: Norbert over Ladis

Volgende keer naar een ander gebied

Eerder wel eens in Fiss gelogeerd, maar door uitbreiding van het gezelschap geen geschikte accommodatie kunnen vinden en in Ladis terechtgekomen. Appartement wat we hadden was prima en dicht bij de lift. Volgens de algemene info moeten er 8 restaurants in Ladis zijn, maar wij hebben ze niet kunnen vinden(wel restaurants verbonden aan hotels); dus uit eten gaan was behelpen. Ladis is authentiek maar allesbehalve rustig. Wij vinden 07:30 uur opstaan geen probleem maar kerkklokken om 06.00 uur; Radio Tirol vanaf 06.15 uur bij de buren met een soort buitenradio en 's nachts allerlei diesel aangedreven voertuigen die onder je raam iets aan het doen zijn (en niet alleen als er sneeuw gevallen is). Al met al te weinig nachtrust gehad. Supermarkt in het dorp is prima. Skigebied is bekend. We waren hier van 15-22 februari 2014 en het was erg erg druk. Het lijkt wel of de populariteit van het gebied zichzelf de das om doet. Er worden zowel in Fiss als in Ladis nog steeds accommodaties bijgebouwd. Grote parkeerplaatsen voor mensen die vanuit het dal komen. Het lijkt mij dat de grens voor de capaciteit van de skipistes en liften allang bereikt is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 17 februari 2014

Door: Jurgen Elshof over Serfaus

Kost iets meer maar je krijgt ook meer!

Mooi autoluw dorp met prima faciliteiten. De kinderen worden in het hoogseizoen al bij het begin van het dorp ontvangen door de mascotte Murmli. Sjieke hotels maar ook goede appartementen. Prima skischool die ondanks de vele klasjes prima les geeft. Het skigebied is prima van de Bärenpiste voor kinderen vanaf de Alpkopf tot het gebied Masner, hoog en lekker ver weg van alles. Overgang vanaf Fiss is vooral glijden naar Ladis.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 14 december 2013

Door: Charlotte over Fiss

Kortom: GEWELDIG

Toen ik 2 jaar was kwam ik al in Fiss met mijn ouders. Inmiddels ben ik 22 en we hebben nog nooit een jaar overgeslagen. Gaan elk jaar met Kerst/oud op nieuw en in de carnavalsvakantie. Tegenwoordig gaan we elk jaar met familie, vrienden en mijn vriend gaat sinds 3 jaar mee. Heb er 6 jaar skiles gegeven, ook dit was geweldig om te doen. De aprés-ski is elk jaar weer super! Flink feesten en drinken, daarna naar het appartement rollen, geluk dat ons appartement aan de piste ligt (Haus Martin). Na het aprés-skiën allemaal even opfrissen en douchen en daarna lekker uiteten, aanraders zijn Dorfalm en Montana, ook de pizzeria's zijn goed! 's Avonds is er ook een uitgaansgelegenheid, Hackl's. Maar meestal zijn we zo moe van de dag dat alleen de jeugd onder ons daar verder gaat feesten. Het skiën is super, ontzettend mooie pistes die je nooit in 1 dag gezien hebt (kun je nagaan hoe groot het gebied is). Ze worden de hele dag door geprepareerd dus er is nooit sneeuw die minder is van kwaliteit. Ook voor families met kinderen is het een paradijs, er is veel voor kinderen te doen en de skischool is super. De mensen uit Fiss zijn ontzettend vriendelijk, algemeen vind ik Oostenrijkers vriendelijk! Over 2 weken zit ik er weer! Dit jaar begint mijn zusje met het geven van skilessen in Fiss, zij vertrekt vrijdag al!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 17 oktober 2013

Door: JW over Serfaus

Prima skidorp, zeker voor kinderen

Serfaus is een heel leuk skidorp. Overdag gebeurt er weinig in het dorp omdat het op de berg zeer goed toeven is. Prachtige hutten met goed eten en drinken. Voor mij is het nu ruim 8 jaar geleden dat ik er geweest ben, maar hoor uit mijn omgeving dat het wel steeds duurder is geworden. Eigenlijk is het met een gezin onbetaalbaar geworden. Maar ik ga zeker eens terug met de vriendengroep waar we 7 jaar lang de George Pub overvallen hebben....

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 maart 2013

Door: Anoniem over Fiss

mooi

heel mooi en groot skigebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 12 februari 2013

Door: Colin over Serfaus

Amazing

Prachtig gebied, al meer dan 10 jaar onwijs naar mijn zin! De sfeer in het dorp is top!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 4 februari 2013

Door: Rob over Serfaus

Vriendelijke mensen, maar het blijft belachelijk duur

Als je geen geld hebt kun je het niet uitgeven, maar heb je het geld ervoor over dan kun je in Oostenrijk je geld ruimschoots uitgeven. Serfaus is een gemoedelijk dorpje, met de metro word je naar de skilift gebracht. Deze metro is opzich een leuk vervoermiddel al duurt het wat lang voor die aankomt/stilstaat en vertrekt. In de ochtend en late middag zit ie prop vol en hij rijdt gewoon weg met de ski's tussen de deuren(waar gebeurt). Als je van après-ski houd dan stelt Serfaus je waarschijnlijk teleur. De blauwe pistes zijn helaas wat aan de korte kant in vergelijking met bijvoorbeeld Solden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 juni 2012

Door: Familie Sturm over Fiss

Fantastisch dorp waar iedereen, van jong tot oud, zich vermaakt

Onze vakantie in Fiss is zeer goed bevallen afgelopen winter. Het is een gezellig dorp waar iedereen zich thuis voelt. Voor de apres-ski liefhebbers zijn er enkele bars maar die hebben wij gemeden. Het klonk in ieder geval zeer gezellig! Wij zaten in een appartement vlak bij de lift wat met kinderen ideaal is. De kinderen zijn zeer enthousiast over het skigebied mede door de vele 'Kinderlanden' waar zij heerlijk kunnen spelen en spelenderwijs leren skien. Ook voor ons, twee redelijke skiers, was er genoeg afwisseling in het pisteaanbod. Als we toch een minpunt moeten noemen dan zijn het de prijzen en de rij bij de lift in de morgen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 19 maart 2012

Door: Elin over Serfaus

Modern skigebied met goede liftverbindingen

Zeer kindvriendelijk. Wij zijn hier geweest in de voorjaarsvakantie van 2010 en 2012. We komen volgend jaar zeker terug. We zijn een gezin met inmiddels 4 kinderen (1-3-5-7 jaar) Skiles is hier mogelijk vanaf 3 jaar, dit kan voor halve of hele dagen. Voor onze dochter waren de halve dagen voldoende. De kinderschneealm is zeer geschikt voor de beginnende skiër. Ook wanneer de kinderen even niet willen skiën, dan kunnen ze spelen op het speeltoestel, op de luchtkussen, glijbaan, schommels etc. De mensen in de sportwinkel, bij de liften zijn erg vriendelijk. Het lijkt mij stiekem ook wel wat om in Serfaus geboren te zijn. Alles is er goed georganiseerd. Top, Top Top!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 februari 2012

Door: Peter Bok over Ladis

Wat ik van Ladis vind is dat het een dorp is wat de wereld opent van een schitterend ski gebied wat erg veel mogelijkheden heeft om op alle niveaus nog uitdagingen te hebben. Ik heb samen met mijn ouders dit ski gebied leren kennen in de jaren 70. Toen was het nog niet aangesloten via de gondels met Serfaus/Fiss, maar nu dit wel het geval is kent Ladis een toegevoegde waarde. Het gebied is voor beginnende skiërs een mooi begin om de techniek onder de knie te krijgen. Voor allrounders kan Ladis een mogelijkheid zijn om in dit mooie dorp te overnachten, daar waar Serfaus en Fiss hierin niet meer kunnen voorzien. Je kunt, via Ladis, toch gebruik maken van de faciliteiten van het grote geheel en 's-avonds kent Ladis vele mogelijkheden om lekker uit eten te gaan. Kortom is Ladis voor ons in al die jaren nog steeds in beeld als dorp waar het goed skiën is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 januari 2012

Door: Jeroen over Fiss

Net terug uit Fiss. Wat een geweldig skiegebied. Met een groep van 17 collega's hebben we ons uitstekend vermaakt. Voor alle niveaus wat wils. Skiën tot aan de voordeur en het "wens chalet" team heeft ons heerlijk culinair verzorgd. Iedere dag feest in de Hexenalm natuurlijk. Mooie pistes, goede liften, en vooral vriendelijke mensen. Een verademing.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 28 november 2011

Door: Anoniem over Serfaus

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 oktober 2011

Door: Paul over Fiss

Ik ga al bijna 10 jaar met de familie naar Fiss in het Fisserhof Hotel. Fiss is echt een familie familie bestemming waar voor de kinderen echt alles goed geregeld is. De apres-ski is wat beperkt met 's middags eigenlijk maar 1 tent: de Hexenhutte! Maar hier kan je je eigenlijk wel een week vermaken. 's Avonds en 's nachts moet je in de Hackl’s Keller zijn. Het skigebied is wel redelijk groot en wordt ieder jaar nog vernieuwd en verbeterd. Alle sleepliften zijn bijna allemaal gondels of verwarmde stoeltjesliften geworden wat het voor mij als snowboarder ook ideaal maakt

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 oktober 2010

Door: Maaike over Fiss

Fiss is een super gezellig dorp! Ik kom er nu 6 jaar en wil er nooit meer weg!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 september 2010

Door: Norbert over Fiss

feb. 2009 voor het eerst in Fiss (ruim 25 jaar uitsluitend in CH en F geskied) en eigenlijk wel goed bevallen. mooie pistes, goed geprepareerd. jammer dat er in Fiss maar 2 opstappunten voor de lift zijn, waardoor de wachttijden wel erg oplopen zodra de skiklassen naar boven gaan (waarom niet een gedeelte van de skiklassen bij de Möseralm laten verzamelen). Dorp Fiss is best wel leuk. genoeg horeca. goedkoop is het allemaal niet. (Men zegt altijd dat CH en F zo duur zijn; in Fiss kunnen ze er ook wat van)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 februari 2010

Door: ALEX over Serfaus

We waren er weer voor de zoveelste keer,iedere keer weer super,ook dit keer ondanks de matige sneeuw,heerlijk leren boarden en mijn vrouw leren skien,alweer geboekt voor 2011

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 februari 2010

Door: alexANDER EVERS over Serfaus

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 14 februari 2010

Door: Opa en Oma over Serfaus

Reeds 3 maal geweest als niet skieers, laatse keer kerst 2009 voordelig in de liften zijn 65 + maken gebruik van alle liften Fiss Ladiz Serfaus praatje maken in de lift, borreltje eten. Passen op de kleinzoon heel klant vriendelijk, zeer zeker voor de kinderen al met al ook voor de niet skieers genoeg te doen Metro onder het dorp door geheel gratis. 2010 weer met de Kerstdagen. ECHT EEN AAN RADER.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 januari 2010

Door: Anoniem over Serfaus

Serfaus is een zeer confortabel dorp. Alles is op loopafstand, de straten zijn autoluw, skies en schoenen kunnen voor ca E12 per week worden opgelsagen bij de gondel en de apreski is sfeervol. Ik ben een keer of 15 geweest en blijf terug komen zoals de meeste mensen die eenmaal geweest zijn. Echt een aanrader!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 januari 2010

Door: Rob Heijnen over Serfaus

Na 4 jaar weer terug in Serfaus (Kerst 2009). Gezellig dorp, mooie pisten. Vriendelijke mensen. Kortom we hebben weer genoten. De après-ski is ook niet verkeerd (George). Voldoende restaurants, autoluw en dus witte straten, schitterend. Helaas heeft het Masnergebied nog steeds die lange, lange sleeplift. De verbinding met Fiss is ook weer uitgebreid.Naast de Sunliner kun je nu ook met een Sesselllift naar Fiss( Königsleithebahn). Kerst 2010 gaan we weer naar Serfaus. Er werd alle moeite gedaan om de pistes te onderhouden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 december 2009

Door: L.A. Hamelink over Serfaus

Wij komen sinds 1999 ieder jaar in Serfaus. Met name de kinderen vinden het geweldig. Komt ook omdat Serfaus de norm is wat betreft het kindvriendelijk zijn. Kortom: ieder jaar weer volop genieten. En als de kinderen het goed hebben, is de vakantie voor volwassenen ook een feest.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 oktober 2009

Door: mario over Serfaus

gezellig dorp,vooral omdat het autovrij is

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 31 maart 2009

Door: hans over Fiss

Wat een skigebied. Na vele gebieden bezocht te hebben kan ik wel zeggen dat fiss, serfaus, ladis een echte topper is. Overal is rekening mee gehouden. Vooral voor kinderen is dit een waar eldorado. Ook de hotels zijn hier op ingesteld. De pistes zijn zeer goed onderhouden. De liftfaciliteiten zijn subliem. Allemaal gondels en verwarmde stoeltjesliften. Het prijsniveau is zeer acceptabel. Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Puur vakantiegenot!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 maart 2009

Door: Hans over Fiss

Pluspunten Fiss: gevarieerd skigebied met snelle liften,afwisselende afdalingen voor beginners en gevorderden genoeg keuze. Eetgelegenheden op de piste zijn er genoeg, leuke knusse eettentjes en gelukkig weinig "freetschuren". Gezellige apresskitent onderaan de piste. Goede skihuurmogelijkheden en skischool leuk voor kinderen. Minpunten: Omdat er veel ontbijtpension's zijn moet je reserveren wil je zeker zijn van een plaats in een van de restaurant's in het dorp. Vooral na de apresski moeilijk om spontaan ergens te gaan eten. Verder is het dorp erg heuvelachtig wat niet altijd makkelijk is voor kleine kinderen en oudere gasten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 februari 2009

Door: theo over Serfaus

Geweldig skigebied: voor elk wat wils, mooie pistes, echt een aanrader! Restaurants ook prima.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 januari 2009

Door: Ineke over Fiss

Het is een dorp met verschillende mogelijkheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 januari 2009

Door: Henk over Fiss

Al bijna 5 jaar in Fiss. Bijna elk jaar zijn er weer nieuwe afdalingen gemaakt. Afdalingen worden zeer goed geprepareerd. Veel keus en afwisseling in afdalingen en alles heel goed te bereiken met de vele liften. Zo goed als geen enkele sleepjeslift (belangrijk voor de meeste beginnende snowboarderds). Uitstekende funparken. Verder erg gezellig dorp, apres-ski is wat beperkt in 1 hele grote tent onder aan de afdaling, dit is wel gelijk 1 van de betere die ik in Oostenrijk heb meegemaakt. Restaurants prima kwaliteit. Vriendelijke mensen in het dorp. Kortom een echte aanrader. Wel een waarschuwing, de voorjaarsvakanties worden elk jaar steeds drukker en voller waardoor de rijen bij de pistes en eetgelegenheden steeds langer worden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 17 januari 2009

Door: cvdkaaij over Serfaus

Super gebied giga lange afdalingen. Perfecte liften en gondels. Echt een aanrader voor de liefhebber zowel ski als snowboard.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 december 2008

Door: Pieter over Fiss

Mooi skigebied, alleen relatief weinig après-ski. Maar 1 tent voor de après-ski zelf en 1 tent waar je 's avonds kan uitgaan. En dat voor zo'n groot dorp. Mooie pistes veel restaurants. Goed is ook de verbinding met Serfausch.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 december 2008

Door: Wouter over Fiss

Ik ben al 6x in Fiss geweest en het is altijd leuk. De hexenalm, hackl´s altijd gezellig en alles is op loop afstand, Ski´s kun je bij Intersport huren en stallen, alleen let op soms voor een lange rij i.v.m. medehuurders, maar als je voor de lessen en na de lessen komt dan staan er nauwlijks rijen. Zelfde geld voor de liften in Fiss. Het is super!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 18 november 2008

Door: Mirjam over Serfaus

Kom nu een aantal jaren in Serfaus met een grote vriendenclub en de daarbij behorende kinderen. Wat opvalt is dat de lessen voor de kinderen waanzinnig zijn en alles ook in het teken van het kind staat. Persoonlijk vind ik het heel goed dat de kinderen een eigen ingang in de liften hebben en daardoor ook altijd met volwassenen in de skilift zitten. Prijsklasse is wel iets hoger dan in andere gebieden in Oostenrijk. Skigebied is heel groot en voor de minder geoefende skieer is Fiss een uitkomst!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 oktober 2008

Door: Anoniem over Serfaus

Als je er 1 keer bent geweest ben je verkocht!!!! Gebied is erg mooi, grote liften, korte wachttijden, sneeuwconditie erg goed en wordt goed onderhouden!!! Het murmli dorp voor de kids is supermooi. Dus kortom, plezier voor iedereen!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 29 maart 2008

Door: Monique over Serfaus

Serfaus heeft een superskigebied! Het is er erg sneeuwzeker en geweldig voor beginners t/m gevorderden. Brede pistes en vriendelijke afdalingen. Goede restaurants, die ik soms wel wat massaal vind. Soms zie je nog een gezellig berghutje. Er zijn gezellige kroegjes in het dorp waar je, zonder dat je hoeft te hossen, gezellig na kunt kletsen en wat kunt drinken. Kortom: wij gaan volgende winter weer terug naar Serfaus!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 maart 2008

Door: Sander over Serfaus

Kom hier al 5 jaar. Een top dorp dat mooi hoog ligt, bijna altijd sneeuw. Een aanrader! Groeten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 februari 2008

Door: Nicole Baas over Fiss

Wij komen al vele jaren in Fiss, het is een heerlijk skigebied, zeer geschikt voor iedereen. Hebben het de laatste jaren zien groeien, de liftcapaciteiten zijn ruim voldoende. Enige nadeel is de ruimte bij de liften waar je je skies en schoenen plaatst, veel te druk, te weinig ruimte en dit levert veel stress en irritaties op. Verder een fantastisch gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 18 december 2007

Door: Nicole Heugen over Serfaus

Hallo!! Serfaus is geweldig voor kinderen, maar ook het gebied met Fiss....Super. Nicole

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 december 2007

Door: Jasper Kettering over Fiss

Wij gaan al 5 jaar naar Fiss, maar overnachten dan in Ried (onder aan de berg). Het bevalt ons heel goed. 's Ochtends voor de deur van het appartement de bus in stappen en met een kwartier voor de skiverhuur. Dan is het nog zo'n 30 a 40 meter "klunen". Voor sommige zelf met de ski’s op de nek en maar rond kijken, haha!! Als de skiles begint is het onder even een half uur druk, maar daarna zijn de wachttijden minimaal. Het zijn mooie, moderne en snelle liften. Behalve de sonnenbahn naar ladis, deze gaat wel traag... De pistes liggen er altijd mooi bij en bieden voor iedereen wat. De restaurants, zowel op de berg als onder bij de dalstations zijn gezellig en klantvriendelijk. En je kunt ook goed ergens onderweg gaan eten, de prijzen verschillen niet zo gek veel. Als je zoals wij het skigebied al kent kun je heel veel kilometers maken op een dag. Lekker even naar Serfaus, of zelfs naar de Masner. Een echte aanrader is toch wel de Frommes abfahrt, met de Frommes extrem. De Frommes is een afdaling vanaf de Schönjoch tot het dalstation, zonder enige lift. Na een kilometer of 7 kun je ook voor een stukje Frommes extrem kiezen, een zwarte "sluitroute" met een percentage van 72%!!! De skischool is 1 van de grootste en beste skischolen van Oostenrijk. In topweken werken er 350 leraren. Toch is altijd wel heel druk in de groepjes(10-12 kinderen), maar daar tegenover staat dan ook weer dat er veel Nederlandstalige skileraren zijn. Als de kinderen al wat groter zijn is het nou niet bepaald prettig om naar het verzamelpunt te gaan. Dit ligt zo’n 20-30m boven het dalstation op de piste! En als de kinderen mee willen eten tussen de middag, is dat belachelijk duur, 12 euro. Het zou nog wel gaan als je dan ook wat fatsoenlijks kreeg, maar het lijkt nergens op. Het menu wat je krijgt is klein, en je krijgt altijd hetzelfde Oostenrijkse drankje, ook als je het niet lust… Dat is dus wel jammer. Maar het skiën, waar het allemaal om draait, wordt je goed bijgebracht. Wij gaan dit jaar weer!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 november 2007

Door: Harry over Serfaus

Serfaus ist ja riesen toll. Leuk durpie, gezellige apres-ski en de pistes zijn super.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 november 2007

Door: Joop Verhoef over Serfaus

wij komen reeds 7 jaar in Serfaus en om heel eerlijk te zijn, zijn wij helemaal niet zo honkvast! Dit jaar leek het mij dan ook tijd om eens om te kijken naar een ander gebied. Maar mijn vrouw en kinderen sloegen helemaal op tilt. Waar haalde ik de moed vandaan om dit te opperen! Dus zal onze vakantie in Serfaus nog wel een heleboel jaren gaan plaats vinden!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 19 oktober 2007

Door: Anoniem over Fiss

Veel goede ski-mogelijkheden, zowel voor beginners als voor gevorderden! Goed weer, veel mooie pistes en ook voor de wandelaars is het mooi! Het dorp zelf is ontzettend gezellig! Vooral de Hexenalm is geweldig voor de apres-ski en 's avonds door naar Hackls Kellar! Hotels/ appartementen niet echt goedkoop, maar je krijgt er veel voor terug! Wel veel Nederlanders.. maar iedereen loopt er met een lach op z'n gezicht rond! Fantastisch!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 april 2007

Door: Anoniem over Ladis

Depot in Ladis was geregeld door het hotel. Leuk dorp, nog volop sneeuw gehad. We gaan zeker terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 4 april 2007

Door: Anoniem over Ladis

Schijnbaar had Hotel Goies geen depot voor haar gasten, bij de lift. Bij ons wel, was heel fijn.Als ik lees over de reactie van 7 maart ben ik blij dat we niet in de schoolvakantie zitten. Je ziet dat de prijzen net zo liggen als in Frankrijk en dan zeggen mensen vaak Frankrijk is duur. Wij gaan altijd 2 keer op wintersport 1x naar Frankrijk en keer Oostenrijk, wat de prijzen betreft maken ze elkaar niet veel.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 1 april 2007

Door: Anoniem over Ladis

Half maart naar Ladis geweest. Klein, leuk dorpje, nog lekker zo het hoort te zijn. Niet overspoeld door al dat après-ski, nog landelijk. Het skigebied is heerlijk. Mooie liften veel rode piste"s. Depot aanwezig bij de lift. Nog veel sneeuw gehad. Voor kleine kinderen veel te doen. Veel berg hutten en ook heel modern. Een erg goed gebied voor iedereen wat goed aaneengesloten. We gaan zeker nog een keertje terug. Hotel Bad Ladis is erg oud, maar zeer vriendelijke mensen die alles over hebben voor hun gasten en ook voor de kinderen. Eten: 4-gangen vrij eenvoudig maar lekker wel heel snel achter elkaar opgediend, wat wij niet gewend zijn. Maar dat mag de pret niet drukken het was er heerlijk rustig onze kamer keek uit op de oude Burcht en de vijver. Veel wat ouder publiek in het gebied. Dat zal in de vakantie wel anders zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 januari 2007

Door: Wil Roemen over Fiss

Fiss is een schitterend skidorp. Eigenlijk altijd perfecte sneeuw. Wij waren er in de week21 tot 28 januari en vanaf dinsdag was er volop sneeuw. Schitterende pistes en alles perfect be-skibaar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 6 januari 2007

Door: Anoniem over Fiss

Zijn voor het eerst naar Fiss geweest met Kerst en Oud en Nieuw. Net als bijna overal in Europa was er ook hier te weinig sneeuw. Het was geweldig dat er 90km aan pistes geprepareerd kon worden. Wat wij minder aantrekkelijk vinden aan deze plaats is dat er geen hotels direct aan de pistes liggen, dus je moet je ski iedere dag in het drukke en zweterige ski-depot halen en brengen. Daarnaast veel gondels (dus iedere keer die ski's weer aan en uit) en heeeeel veeeel Nederlanders met kinderen en ja wij zijn toch minder beleefd in vergelijking met andere Europeanen. Prima gebied om te skien.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 december 2006

Door: Daan over Serfaus

Kom hier al een jaar of 8 en in die tijd is er veel verbeterd. Neem bijvoorbeeld de verwarmde stoeltjeslift. Echt toppie!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 4 december 2006

Door: Laura over Serfaus

Halloo allemaal. Ik kom al 3 jaar in serfaus het is helemaal top! Leuke skileraressen en ook goede après-ski. Bijvoorbeeld café George is helemaal top. Echt mijn kroeg! Vrienden van ons gaan ook elk jaar. Heel erge gezellie. Dit jaar gaan we voor het eerst vliegen op innsbruck. Wel spannend, maar super leuk! Vorig jaar gingen we oud en nieuwe vieren in de lounge bar en toen gingen we terug met een piste bullie. Vet leuk wij gaan 23 decemer weer 2 weekjes!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 22 november 2006

Door: Anoniem over Fiss

Fiss was toppie! Schitterend skigebied. Wij waren er de eerste week van maart (2006) en hadden erg veel (bijna te veel) sneeuw, ongekend! Après-ski bij Hexenalm perfect! Je kunt je ski's en schoenen bij de lift achterlaten in verwarmde kastjes. Perfecte uitvinding! Ook goede off piste mogelijkheden. Kortom in één woord: geweldig!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 oktober 2006

Door: Anoniem over Serfaus

Serfaus is voor mij echt hèt wintersport dorp. Mijn 2e thuis. Ik kom er al sinds ik kan lopen. Het is echt zó gezellig en knus, vooral ook omdat het centrum autovrij is. Dat scheelt echt. Het skigebied is super, ikzelf board. Er zijn op zich wel vette parken, niet veel legale off-piste mogelijkheden, maar wel veel illegale ;). Voor de après-ski massaal naar de patschi en daarna naar george! Gek!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 september 2006

Door: hans hof over Serfaus

Serfaus, Fiss en Ladis vormen 1 groot skiegebied en zijn op skies kriskras vanuit alle opstapplaatsen goed te bereiken. Wij zijn in jan. 2005 met elf vrienden 4 dagen gaan skien. Liftpassen, maar vooral accomodatie aldaar is duurder dan gemiddeld, zodat wij in het dorpje Prutz 3 appartementen hadden gehuurd voor elf euro per dag pp. Een heerlijke tijd in een heerlijk skiegebied voor beginners, gevorederden en vergevorderden; met voldoende apres-ski mogelijkheden. Kortom een herhaling waard.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 juli 2006

Door: Nienke over Serfaus

Ik kom al vanaf mij 6e in Serfaus, ben nu bijna 17 en skilerares in dit geweldige dorp.. ik heb me opgeven omdat dat mijn droom was, les geven in serfaus, niet alleen de vakanties die ook er ook nog steeds houd met mn ouders is het lesgeven ook echt SUPER! mensen zijn zo vriendelijk, het is super modern.. wat zijn er veranderingen aangebracht die laatste 10 jaar zeg! pff! nieuwe liften, skidepot, gondels, restaurants, je kunt het zo gek niet bedenken alles voor de tourist, het dorp is helemaal ingericht voor kinderen van speciale kinderhotels tot de perfecte nederlandse skiles, gondel voor de kinderen, het geweldige animatieteam, ik zeg dit niet omdat ik er les geef maar omdat ik zelf ook zo begonnen ben in een skiklasje, en als lerares zie je het natuurlijk wel alemaal extra goed! Ook de apres ski is erg gezellig vooral als je met het hele team bij elkaar bent, je kunt overal lekker eten ook op de piste zijn gezellige eetgelegenheden! kortom, ik ben hier nog lang niet weg en hoop er later ook weer met mijn kinderen te gaan skien!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 mei 2006

Door: Nienke over Serfaus

Ik kom al vanaf mijn 2e in serfaus, en ben er nu skilerares voor de kleintjes (nu 16 jaar) ik ga nog wel ieder jaar met mijn ouders 2 weken skien in serfaus! ik vind het een super leuk gebied! gezellig apres ski, en met de skischool is het goed geregeld, dat merk je pas als je er zelf werkt! voor de skileraren is het allemaal goed geregeld, goed onderkomen en tussen de middag eet je met de kinderen mee! met de kerst ga ik weer 1 week lesgeven en de 2e week met mn ouders vrij skien! de piste's zijn super! genoeg voor de mensen die uitdaging zoeken, en ook voor de beginners! Kortom; ik ben hier nog lang niet weg! ik kan geen negatief punt bedenken, het dorp is in de laatste 10 jaar echt een luxe dorp geworden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 mei 2006

Door: ski cl oisterwijk over Fiss

Jaar 2006 met skiclub weer terug geweest naar Fiss dus nog niet zo lang geleden super sneeuw en perfect weer gehad We zijn een club van plus minus 30 pers die al jaren in fiss op wintersport gaat en elk jaar in het zelfde pension verblijven.Dat wil al genoeg zeggen over de mogelijkheden die je vindt in dit mooie dorp. Lekker eten, skien goede apres-ski, maar niet alleen in de hekssealm meerdere plaatsen waar je je echt kan vermaken. Zelf uitproberen is de beste remedie. Verder staan wij er als skiclub er al jaren versteld van dat er nooit geen wachttijden zijn bij de liften. Lekkker meters maken elke dag. Fiss tot 2007 we komen zeker terug!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 maart 2006

Door: G. Wolterink over Serfaus

Ik ben samen met mijn vrouw, zoontje, broertje en zijn vrouw naar Serfaus geweest. De jaren ervoor zijn we naar Ischgl geweest. Eerlijk gezegd is dat geen vergelijkbaar. Toch heeft Serfaus ons verrast met z'n vriendelijke uitstraling en uitgebreide mogelijkheden. Persoonlijk ben ik echt door het dorp verleid en ben zeker van plan er vaker te gaan boeken. Vooral voor familie aangelegenheden is het een uitermate vriendelijk gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 maart 2006

Door: Wil Drissen over Fiss

Een perfect gebied Fiss, Serfaus en Ladis met alle mogelijkheden voor beginners en zeer gevorderden. Uitstekende pistes en liftvoorzieningen, bijna geen wachttijden (ook niet tijdens HS). Gezellige en vriendelijke atmosfeer. Fiss is een te gek dorp waar je graag weer terug komt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 13 maart 2006

Door: Liza over Serfaus

Serfaus is mooi gelegen in een sneeuwzeker gebied. Wij gingen met z'n 5-en. Mijn man, zoontje (1,5), mijn moeder en haar man en ik zelf. Qua skiën is het helemaal dik in orde. Ski en schoenen depot is super, mooie brede pistes en ook voor de wat minder geoefende skiër, zoals ik, is de afdaling naar het dorp heel goed te doen. Er zit 1 stijl stukje in, maar daar kom je desnoods wel roetschend vanaf. Wat wij tegen vonden vallen was het gemis aan gezelligheid. Weinig terassen, restaurants op de piste zeer modern en groot en het dorp ook zeer modern. Het ziet er van buiten allemaal wel authentiek uit, maar van binnen is het allemaal zeer strak en efficient. Voor kinderen is het allemaal overigens zeer goed geregeld. Ook voor de hele kleintjes, die nog niet kunnen skiën. Ondanks alle positieve punten zullen wij waarschijnlijk niet terug gaan naar Serfaus, met name door het gemis aan het 'authentieke'.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 7 maart 2006

Door: Lilian over Ladis

Ladis is een gezellig dorpje alleen is er niks loos. De piste is blauw naar het dorp maar het is erg druk in de carnavalsweek. Wij logeerden in hotel Goies****. Waarschijnlijk 1 ster te veel. Mooi wellnessbereik en lekker eten. Minpuntje : kleine kamers en geen skidepot aan de liften dus flink klimmen. Het hotel organiseert s"avonds helemaal niets. Eigenaares is zeer vriendelijk. Kinderen komen er maar weinig. Het skigebied Fiis/Ladis is heel uitgebreidt en heel druk. Serfaus is de duurste van de drie dorpen. Daarna Fiss. Een capucino kost 2,60 euro. Al met al toch wel een leuke week gehad ondanks dat het weer niet geweldig was.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 maart 2006

Door: W.C.Paul van der Maas over Serfaus

"Serfaus, the WS-place to be" Het Dorp Serfaus kenmerkt zich door goede ligging, inperking van het verkeer en een gelzellige dorpskern met schaatsbaan. Sterk punt is de goed georganiseerde skischool en zeker op gebied van kinderopvang en begeleiding is deze school toonaangevend voor heel Oostenrijk. Eetgelegenheden genoeg en ook voor aprés-ski is er voor ieders wat wils. Is er ook iets negatiefs ? Jazeker, een enkele hoteleigenaar vergeet dat men afhankelijk is van het toerisme en biedt alleen maar service als er fors in de buidel getast wordt. Waar is dan de Oostenrijkse gastvrijheid en vriendelijkheid ?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 maart 2006

Door: Anoniem over Serfaus

Wat een gewldig dorp! Het blijft elk jaar maar beter worden. Ik kom er nu zo'n 20 jaar en het voelt elke keer weer als thuiskomen. Autovrij, geen gesjouw met ski's en schoenen, meerder dalabfahrten (groen, blauw en rood) mogelijk, sneeuwzeker (door hoogte skigebiet en heel veel sneeuwkannonen), een paar grote, drukke kroegen maar ook wat kleinere, knusse barretjes....Voor ieder wat wils! Absolute aanrader

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 27 februari 2006

Door: Anoniem over Fiss

Ik vind Fiss echt een heerlijk skigebied. Ik ben er nu voor de 3e keer geweest. Het was weer super gezellig! De apres-ski in de Hexenalm was ook geweldig. Echt een aanrader! Het skigebiied is erg sneeuwzeker. De pistes zijn ook heerlijk! Ik hoop echt volgend jaar weer te gaan!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2006

Door: F.G.Benschop-Ottens over Fiss

Het dorp Fiss is gewoon geweldig.Vanaf 1992 kom ik al in Fiss.Wel een paar keer overgeslagen maar ik trek er iedere keer weer naar toe.Ook in de zomer.In de winter is het gewoon geweldig,goed afdaal mogelijkheden ,voor zowel klein als groot,zowel met minder ski ervaring als zwarte piste afdaling.De mensen van het dorp zijn heel aardig,doen hun uiterste best om voor de gasten het zo aangenaam mogelijk te maken.Het onderkomen is goed,voor zowel een kleine als grote portomonee.Er zijn veel restauranten waar je lekker kunt eten.In appartementen kun je zelf heel goed koken.Er is ook een grote supermakt,waar je alles kun kopen.De keijzerbrödjes zijn erg lekker.Wandelen kun je ook in de winter.De kinderskischool is geweldig.Mijn dochter heeft er een paar jaar gewerkt,toen waren er nog twee kinderkartnes,dat hebben ze al een aantal jaren niet meer gewoon één.De liften zijn goed en overdekt. In der zomer is het ook geweldig.Veel wilde bloemen,mooie routes voor wandelen.Je kunt met liften naar boven en dan gewoon naar beneden lopen geweldig gewoon.Je kunt zowel in de winter als in de zomer naar Serfhaus .wij waren altijd in huis bij mevrouw Schranz, Anna en Jozef. Echt een aanrading.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 februari 2006

Door: Annita over Fiss

Het was voor ons de eerste keer in Fiss. We gaan meestal naar Val Thorens, maar het is ons hier zo goed bevallen dar we volgend jaar hier weer naar toe willen. Het is heel erg leuk voor kinderen en de pistes voor volwassenen zijn ook erg leuk. Er zijn leuke restaurants en de sfeer is overal erg gezellig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 februari 2006

Door: Anoniem over Serfaus

Dorp ligt mooi aan de zonnige kant van de bergen, is voor skieers een uitstekende plaats, maar voor langlaufen moet je hier niet meer zijn, in Serfaus zelf 3 kleine loipes, totaal 9 km en een echte zwarte hoogte loipe die per gondelbaan (met leuk prijskaartje) kan worden gebruikt. De Sonnenloipe is gesloten naar Ladis. Er zijn wel mooie wandelpaden en de sfeer in het dorp is ook prima met leuke tentjes. Kortom wel een prima plaats maar niet meer voor langlaufers.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 14 februari 2006

Door: Carolina over Fiss

Binnenkort gaan wij voor de 7e keer naar Fiss samen met onze 3 kinderen in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar. Wij voelen ons hier helemaal thuis. Heerlijk genieten van de sneeuw, van de apres ski in de Hexenalm (leuk voor iedereen!) en van de heerlijke restaurantjes. Via het wandelpad ben je in een paar minuten bij het skiparadijs, alleen het laatste kluftje blijft zweten! Wij gaan ook elk jaar rond de kerst naar Frankrijk om te wintersporten, maar Fiss is voor ons de nummer 1. Inderdaad geen drukke winkelstraat met cafeetjes en barretjes. Maar wel een heerlijk vrij gevoel daar boven op die berg. Kom maar op Fiss!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 12 februari 2006

Door: Ellen over Serfaus

Het was voor ons het eerste jaar in Serfaus en voor onze meereizende vrienden de 6e maal. Leuk, vriendelijk dorpje, maar wel erg prijzig. Wat helemaal top is, is het skidepot bij de lift. Geen geschouw meer met skies en schoenen en dat voor maar een paar euries per week. Erg goed gegeten bij Haus Claudia en het Steakhouse Bonderosa (nieuw). Enige minpunt van Serfaus: geen makkelijke piste naar beneden voor de beginnende skiër, ook al is het een blauwe, dus terug met de lift. Sommige rode pistes boven waren makkelijker. Voor de echte beginner zou ik Fiss adviseren. Goed restaurant in Fiss is Montana. Erg kindvriendelijk met een ballenbak enzo. We komen zeker nog terug in dit gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 februari 2006

Door: Anoniem over Fiss

ik ben er meerderemalen geweest maar ik blijf het een fantastisch dorp en ski gebied vinden

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 7 februari 2006

Door: Hetty Zuurmond over Fiss

nader bericht over de plaatsing van ons bericht van Jan en Hetty Zuurmond. De beoordeling voor de kinderen staat op 2 sterren maar dat moeten er wel zeker 5 of nog meer zijn. Nog nooit zo een goed en verzorgt kinderland gezien. Dit is dus nog een extra toevoeging.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 februari 2006

Door: ali over Fiss

Zo voor de 1e keer na serfaus/friss/ladies(kerst) geweest en we vonden het super, zowel de liften,pistes, apres ski.Allen was het hier erg rustig weinig mensen aanwezig voor de apresski bij de hexenhalm!!! Wat erg fijn was je hoefde niet zolang te wachten voor de liften!!! eEn de pistes zijn erg mooi lekker breed weinig ijsplekken duss het is een echte aanrader ook vooral voor kinderen!!! erg super zoawel in sefaus al fiss is het kinderdorp fantasties!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 februari 2006

Door: fam. de Vries over Fiss

Wij zijn al meer dan 20 keer naar Fiss geweest. Dat doen we dus ieder jaar. Daarnaast gaan we de laatste tien jaar altijd een 2e en soms een 3e keer op wintersport naar een andere plaats. Maar Fiss is het voor ons helemaal. Hoge ligging op het zonneterras van Oostenrijk. Alle soorten pistes evenwichtig verdeeld. Een noordzijde voor een groot gedeelte in de bomen met altijd goede sneeuw achter de hand, als het aan de zuidzijde iets tegen zou zitten. We hebben al zo vaak gehad dat familie en vrienden gelijktijdig ergens anders vertoefden, het daar tegenviel en wij nog steeds fantastisch konden skien aan die noordkant. Ook door de piste preparatie de hele nacht door: de volgende dag alle pistes weer als een biljartlaken. Alle fasciliteiten voor kinderen. De apres ski is iets bescheiden (wel degelijk aanwezig: Anton, Anton, de vlieger, Unterberg und bier, etc.etc. ) maar dat trekt als bijkomend voordeel ook minder de zuipende jeugd aan. Toch wel grappig is de herinnering. Zoals de 1 persoons stoeltjeslift van Ladis naar Fiss, en ook de 1 peroons stoeltjeslift naar de Moseralm. Daar zat je vroeger tijden in en bij iedere paal: ta, ta, ta, ta. De vroegere rivaliteit tussen Fiss en Serfaus. Er is sowieso heel veel geinvesteerd in dit gebied in de afgelopen 20 jaar (overigens ook door ons). Nee, het blijft altijd persoonlijk. Maar hoewel wij inmiddels met circa 15 andere gebieden kunnen vergelijken. Dit gebied is voor het gebied om te wintersporten (inclusief de kinderen).

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 februari 2006

Door: Hetty Zuurmond over Fiss

Hallo, wij Jan en Hetty zijn dit jaar voor het eerst in Fiss geweest. Een prachtig skigebied. Mooie pistes en afdalingen. Het weer was prachtig. Wij zijn geweest 21 tot 28 januari. Het was koud, wel zon en ook bewolking. Alleen sneeuw van zaterdag op zondag. Alle dagen kunnen skieen. Het dorp Fiss valt opzich wel erg tegen, je hebt geen leuke straat waar alle restaurants en barretjes op uitkomen. We hebben gegeten bij Weissen Lamm, geen aanrader. Maar bij Fassli kun ontzettend goed eten, leuk, gezellig en veel aandacht voor het eten. Het lopen viel niet mee naar de pistes toe, gelukkig stonden de skies en schoenen bij het depot van Intersport. Goed verzorgd.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 januari 2006

Door: Anoniem over Serfaus

Ik kom nu al 7 jaar in serfaus en het is mij elke jaar nog beter bevallen. Er komen bijna elk jaar liften bij, en de sleepjes liften worden vervangen door stoeltjes liften. Er zijn mooie LANGE tochten te maken zowel op de skie's als op een snowboard. Wij verblijven ieder jaar in het geweldige hotel Servosa, hier blijft niks te wensen over. Echt een aanrader! In het hele dorp is een goede sfeer, mensen zijn oprecht vriendelijk en vrolijk. Kortom een ideale wintersport bestemming!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 17 januari 2006

Door: Jeurissen over Serfaus

prima skigebied, voldoende blauw en rode pistes wij verbleven in hotel gabriella aan de dorfbahnstrasse, geweldig hotel, goede verzorging , dicht bij de liften , s avonds weinig vertier voor diegene die daar behoefte aan heeft,

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 januari 2006

Door: Plien over Serfaus

Ik kom hier zal sinds mijn vierde. Ik ben nu 31 en heb sindsdien nog geen jaar overgeslagen. Het is gewoon thuiskomen als ik Serfaus binnenrijd!!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 december 2005

Door: Koen Beckers over Serfaus

super gebied, super vriendelijke bediening in restaurants, liften etc. Het super ski gebied ook als was Ischgl voor mij jarenlang de place to be voor luxe, mooie pistes en goede organizatie. Serfaus heeft dit met het volledige gebied verslagen. Normaal gaan we per winterseizoen naar meerdere gebieden per jaar maar hier ga ik zeker nog een paar keer naar toe. Gewoon fantastisch ook al waren alle pistes nog niet open vanwege het pre-seizoen. Ps: de nieuwe hutten zijn gewoon super perfect en luxe afgewerkt. Klasse !

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 7 december 2005

Door: Ed.de.Vries. over Ladis

Vaak in Ladis geweest,38 jaar geleden eerste keer,daarna per herhaling,winter en zomers.mijn Ski roots ligt eigenlijk in Fiss,maar het terugkeren naar dit geweldige gebied is dank zij Ladis=eenvoudiger en knusser. mijn steeds weer bezoek.aan Ladis. Niet zo veel hecktiek,en nog enigzins betaalbaar gebleven. Ed.de.Vries, van grupo sportievo uit Limburg.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 december 2005

Door: Tom Ameloot over Ladis

al 3x in ladis gelogeerd,heel lekker eten in het gezellige dorpje!! Zeker een aanrader voor gezinnen, heel kindvriendelijk ingericht!!! Qua sneeuw vrij zeker en natuurlijk een heel gezellige après-ski!! have fun!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 december 2005

Door: Peter Pos over Fiss

De afgelopen jaren ben ik drie keer naar Fiss geweest voor een heerlijke wintersport. Het gebied Serfaus-Fiss-Ladis is zeker voor de 'gewone'skieër geweldig. Je kan echt alle kanten op en komt elkaar ook weer overal tegen (als je dat wil). Zelfs in de voorjaarsvakantie als het enorm druk is, hoef je zelden ergens lang te wachten. Het gebied is zo uitgestrekt en de verbindingen (liften) werken zo goed dat iedereen zijn weg makkelijk vindt. Après-ski bij de Heksenalm is een aanrader, net als het avondskieën. Dat moet je echt een keer gedaan hebben. Met de sleetjes de berg af vond ik minder, best wel een beetje gevaarlijk. Maar dat had ook met mijn matige remkwaliteiten te maken en bovendien heb ik in al die jaren nooit ongelukken gezien. Ik had dit jaar graag weer naar Fiss willen gaan, maar merkte dat de prijzen voor dit seizoen omhoog geschoten zijn. Daarom gaan we nu een keer naar Kirchberg. Toch weet ik zeker dat ik (als ik weer iets vind dat goed betaalbaar is) de komende jaren weer terugkeer naar Fiss.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 november 2005

Door: Anoniem over Serfaus

Serfaus is te gek! Luxe te over, je hoeft niet te lopen, slepen met ski's en stokken behoort ook tot de verleden tijd. Serfaus vernieuwt veel liften en maakt het de toerist wel heel gemakkelijk. Waar je vroeger nog een bergje op moest lopen of trappen om bij een lift te komen, hebben ze het jaar erop gewoon het station naar een lager instappunt verplaats. De pistes zijn prima onderhouden, de apres ski is heel gezellig. Kortom geweldig!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 november 2005

Door: Annemieke en Cor over Ladis

Pistes zijn zeer goed. Zij bevatten het gebied Ladis-Fiss-Serfaus. Ladis is een rustig gemoedelijk dorp, niet geschikt voor feestgangers. Ik zelf ben al 10x in Ladis geweest. Vorig wintersportseizoen hebben we in Fiss gelogeerd, maar dit jaar gaan we toch weer naar Ladis. Werkelijk een aanrader!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 oktober 2005

Door: Jonna over Fiss

Al vanaf mijn 1e jaar ga ik elk jaar naar Fiss! Dit jaar wordt mijn 13e jaar. Ik heb het er altijd naar m'n zin. Het is een prachtig skigebied met vele mogelijkheden. Er is een nieuwe 8-persoons stoeltjeslift bij de Waldabfahrt (zwarte piste). Mijn vraag was of er toevallig nog (jonge) snowboard(st)ers naar Fiss gaan met Kerst en/of nieuwjaar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 oktober 2005

Door: Anoniem over Serfaus

Voor kinderen hebben ze hier een aparte speciale gondel. Ideaal voor iedereen: geen kinderklasjes bij de volwassen gondel rijen, en de kinderen kunnen als een groep apart omhoog. Onderaan de piste hebben ze hier een groot skicentrum met eindstation van de dorpsmetro, en een groot depot voor de skischoenen en ski's. Dit depot werkt snel en goed, 's morgens skischoenen halen en aantrekken, daarna schoenen terug brengen naar rek waar de skischoenen stonden, en uiteindelijk ski en stokken bij ander rek halen. Ook 's avonds sta je hier binnen 10 minuten buiten, werkt perfect en veilig! Heel leuke aprèsski in dit dorp, voor mensen die niet voor middernacht naar huis willen is hier niks. Wat op valt in Serfaus is dat de mensen van een beter nivo zijn, en je hoeft hier niet kort bij de piste te liggen met je hotel etc., met de metro bij je binnen 9 minuten bij de gondels.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 oktober 2005

Door: Hanny over Fiss

Wij gaan al 10 jaar met onze kids (16 en 18) en vrienden naar Fiss. Wij vinden het iedere keer weer op en top genieten. Elk jaar is er wel weer iets vernieuwd cq verbeterd. Mooie pistes, gezellige sfeer, zeer kindvriendelijk. Onze kids gaan dit jaar met school op ski/snowboardvakantie naar een ander ski-gebied..........ben benieuwd. Maar wij gaan met onze vrienden in Februari weer lekker genieten in en van Fiss. Enne Marco, Geweldig je filmpje, ik kreeg ff kippenvel bij het zien van de mij zo bekende beelden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 4 oktober 2005

Door: Marco over Fiss

30 jaar geleden zijn wij voor het eerst in Fiss aanbeland. Als jochie van 12 jaar daar de grondbeginselen van het skiën geleerd. Er moest toen nog voor 2 weken worden geboekt, 1 week was in die tijd niet mogelijk. In die tijd waren er nog geen cabineliften naar de Moseralm en van de Nordseite droomde men alleen maar. Verkleumd kwam je boven met een dekentje om je middel. Als ik terugdenk hoe het was en nu uiteindelijk geworden is, is er erg veel veranderd. Aan de ene kant heeft men nu fantastische skimogelijkheden gerealiseerd, aan de andere kant is het autentieke boerendorpje, waar je 's avonds de heerlijke koeienstrontlucht rook als je van het eten terugkeerde in het appartement, gedeeltelijk opgegaan in een commercieel skioord. Maar zoals aangegeven de skimogelijkheden zijn fantastisch. Zoals ik destijds met mijn ouders daarna nog vele jaren in Fiss ben geweest zo gaan we nu met het eigen gezinnetje ook wederom graag weer naar Fiss. Dit jaar weer iets nieuws. De ouwe vertrouwde Waldlift is vernieuwd door een 8-zitter stoeltjeslift. Dus nog comfortabeler naar boven zonder deken om je middel. Tip: avondskiën moet je een keertje gedaan hebben. GRANDIOOS. Het dopje Fiss ligt zoals bekend op een zonnenplateau met als middelpunt de schitterende kerk. Vanuit het centrum van het dorp naar de liften is een behoorlijke klim echter het went. Als gast van Fiss heb je de beschikking over een kluis onderin het liftgebouw waar je verwarmd de ski's en schoenen in op kunt bergen dus geen gesjouw met de skispullen. Nog een voordeel als je in Fiss verblijft zijn de aangepaste liftprijzen die je op vertoon van je gastenkaart krijgt (niet vergeten je gastenkaart mee te nemen bij het aanschaffen van liftpassen). Alle liften vanuit het dalstation zijn cabineliften of zoals hierboven aangegeven een 8-persoons stoeltjeslift. Voor kinderen zijn er vele mogelijkheden. Een creche, kinderparadijs waar de beginselen worden bijgebracht van het skiën. Voor geinteresseerden heb ik een filmpje op internet staan vanuit Fiss: klik hier. Met de Kerst zijn we er weer. De familie kijkt er nu al naar uit.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 september 2005

Door: groetjes Dirk over Fiss

Wij zijn vorig winter voor het eerst naar Fiss geweest. We zijn helemaal verliefd op dit dorp en vooral ook op de skipistes . Je hebt er zoveel mooie afdalingen en vooral ook voor mensen die niet als kamikazies de berg af willen gaan. Niet dat die er niet zijn, ook voor de ervaren skier is het perfect!! En zoveel liften dat je zelfs in het hoogseizoen geen wachttijden hebt. Wij gaan dit jaar zeker weer!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 september 2005

Door: Anoniem over Serfaus

Knus dorpje, redelijk autovrij. Was nog nooit in een kindvriendelijker skidorp.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Serfaus-Fiss-Ladis

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Serfaus - Fiss - Ladis. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd.

Toestand pistes geen info
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark gesloten