Skip to navigation Skip to main content
Afbeelding - Filzmoos
© Filzmoos Tourismus
Oostenrijk

Sneeuwhoogte Filzmoos

Gebaseerd op 46 reviews

Benieuwd naar de actuele sneeuwhoogte in Filzmoos in Oostenrijk? Op deze pagina kun je zien hoeveel sneeuw er ligt in het dal en op de berg. Ligt er een dik pak sneeuw of is een vers laagje meer dan welkom? Naast de sneeuwhoogte van Filzmoos vind je hier ook informatie over de kwaliteit van de sneeuw en hoeveel liften en pistes er geopend zijn in het skigebied Salzburger Sportwelt.

Actuele sneeuwhoogte in Filzmoos

Iedere wintersporter droomt van een dik pak sneeuw. Zowel in het dorp als op de berg. Een laagje op de daken van huizen, accommodaties en restaurants, maar ook bomen die net in slagroom gedoopt lijken te zijn. Winterwonderland! Op hoogte valt de eerste sneeuw van betekenis in de herfst en snel daarna komen ook de lager gelegen gebieden aan de beurt. Sneeuw valt in Filzmoos gedurende de herfst en de winter, maar ook in het voorjaar, bijvoorbeeld in maart en april. Tijdens het skiseizoen zie je de hoeveelheid sneeuw op de pistes groeien, maar bij milde condities ook weer afnemen. Blijf hier op de hoogte van de actuele sneeuwhoogte in Filzmoos in Oostenrijk.

Ga direct naar:

Hoeveel sneeuw ligt er in Filzmoos?

In onderstaande tabel valt af te lezen hoeveel sneeuw er op dit moment in Filzmoos ligt. Daarbij is onderscheid gemaakt tussen de sneeuwhoogte in het dal en de sneeuwhoogte op de berg. Daarnaast vind je hier ook informatie over het aantal geopende loipes en winterwandelroutes, of de dalafdaling open is en hoe het zit met de kwaliteit van de sneeuw. Benieuwd wanneer er voor het laatst sneeuw gevallen is?

Sneeuwhoogte op de berg en in het dal

Berg: 0 cm

Dal: 0 cm

  • Sneeuwhoogte dal 0
  • Loipes open (km) 0
  • Dalafdaling open Gesloten
  • Wandelroutes open (km) 0

Pistes Filzmoos

Sneeuwhoogte dal 0
Aantal km 0
Sneeuwhoogte berg 0
Aantal liften open 0
Soort sneeuw keine Angabe
Funpark Gesloten
Laatste sneeuwval
Rodelbaan Gesloten

Weerbericht en webcams

Benieuwd of de sneeuwhoogte de komende dagen wordt aangevuld? In het weerbericht lees je de 48-uurs weersverwachting, maar ook wat het weer en de sneeuwhoogte de komende 14 dagen doet. Hoe hoog ligt de vorstgrens? Hoeveel centimeter sneeuw of millimeter regen wordt er verwacht? Of gaat de zon schijnen en kun je de komende dagen volop genieten van Kaiserwetter? Klik op ‘meer weer’ voor een uitgebreid weerbericht of lees de voorspellingen in het Alpenweer. In onderstaand overzicht ook een aantal webcams waarop je de sneeuwhoogte van Filzmoos kunt bekijken.

Weer in Filzmoos

Vandaag

Buien met regen, maar soms ook zon

Buien met regen, maar soms ook zon
12 / 21

Vorstgrens

3736 meter

Regen

7 mm

Morgen

Buien met regen, maar soms ook zon

Buien met regen, maar soms ook zon
11 / 24

Vorstgrens

3986 meter

Regen

3 mm
Papageno-Gondelbahn Tal
Papageno-Gondelbahn Berg
Sixpack Mooslehen Berg

Blijf op de hoogte van verse sneeuw in Filzmoos

Wordt de sneeuwhoogte in Filzmoos binnenkort aangevuld? Blijf op de hoogte van verse sneeuw en schrijf je in voor het snowalert!

Snowalert voor Filzmoos aanvragen

Snowalert voor Filzmoos aanvragen

Ontvang bij verse sneeuw maximaal 3 keer per week een update van de sneeuwhoogte.