Overzicht beoordelingen Mallnitz & Flattach

Hier leest u alle beoordelingen over skidorpen in Mallnitz & Flattach. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u de bestemming in Mallnitz & Flattach met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Mallnitz & Flattach achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 9 maart 2016

Door: Jannes Linda over Mallnitz

wij komen terug

Voor de 3de keer op rij verbleven wij in Mallnitz. Samen met ons petekind, 13 jaar.Dit jaar kozen we voor een hotel pal in het centrum van het kleine dorpje. Hoewel het dorp klein is, vind je er een mooi zwembad, een schaatspiste en zelfs een disco. Het dorp organiseert heel wat evenementen waarvoor je je moet inschrijven. Het hotel zelf droeg ook een steentje bij.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 20 februari 2014

Door: Keltjens over Mallnitz

Knus

Mallnitz is een knus skigebied. Zelf zijn we nog onervaren skiërs maar hebben hier veel bijgeleerd. Ze namen de tijd voor ons en het was prettig dat het niet zo druk was bij de liften en de pistes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 22 januari 2012

Door: Anoniem over Flattach

Heel rustig dorp. Weinig uitgaansmogelijkheden. Ideaal voor gezin met kinderen die niet in een disco-dorp willen zitten. Ligt onderaan de weg naar de Mölltaler Gletscher. Het gebied biedt voldoende mogelijkheden voor zowel gevordereden als beginners, hoewel het voor beginners soms wat pittig kan zijn. Het kan boven erg koud zijn en hard waaien, uitwijken naar een ander gebied (zelfde skipas) kan dan prettig zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 december 2007

Door: Leo over Mallnitz

Rustig dorp met prima mogelijkheden voor beginners en door de aanwezigheid van de gletscher (incl bij skipas) is de omgeving ook goed voor gevorderden. Apres ski is rustig zeker voor tieners. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Dit wellicht met uitzondering van hotel Albers en dependances (incl restaurant) met een zeer matige bediening en arrogant management.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 maart 2006

Door: sander over Mallnitz

Mallnitz is en klein familiair dorpje in een prachtige omgeving. Het skigebied is niet groot maar er zijn een aantal pistes waar het erg gaaf carven is. De wachttijden zijn zeer acceptabel bij de liften. Ik had af en toe niet in de gaten dat het de krokusvakantie was. Het gebied is ideaal voor gezinnen met kinderen. De Jamnig skischule is erg goed en de 3/4/5/ jarigen beginnen onderaan de gondel waar een speeltuintje, 1 panliftje en een ankerliftje is.(o)pa en (o)ma kunnen heerlijk toekijken vanaf het terras van het restaurant. De prijzen zijn zeer acceptabel in vergelijking met de rest van Oostenrijk. Wandelen is zelfs voor de meest fervente skiër een aanrader in dit prachtige natuurgebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 januari 2006

Door: tobias over Mallnitz

Bij deze even een reactie op Harry Plender. Ik ging tot en met 2004 elk jaar een weekje naar mallnitz in de krokusvakantie. Als je dan de bus uitkwam ( waar je jezelf echt in moest proppen) moest je ook nog 20 minuten wachten voor gondel. Voor de oefenlift Köfele genaamd moest men regelmatig 25 minuten wachten ofzo. vorig jaar bad kleinkirchheim, en komende krokus St.michael in Lungau :D

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 18 december 2005

Door: harry plender over Mallnitz

mallnitz is een klein maar gezellig skigebied, maar zeg dat niet tegen teveel mensen. Het is er nu nog heel gezellig en je hooft nooit op de lift te wachten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 december 2005

Door: Anoniem over Mallnitz

Mallnitz is een rustig en gezellig dorp. Het weer is vaak zonnig en je kunt er goed skieën. Het skigebied is klein maar biedt toch veel mogelijkheden. Het verblijf in haus Ranacher is altijd weer geweldig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Mallnitz & Flattach

Berg150 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Mölltaler Gletscher. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd.

Toestand pistes griffig
Km pistes open 11.4
Liften open7 van 14
Rodelbaan open
Snowpark gesloten

Pakketreizen
mallnitz-en-flattach