Overzicht beoordelingen St. Michael im Lungau

Hier leest u alle beoordelingen over St. Michael im Lungau. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u St. Michael im Lungau met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over St. Michael im Lungau achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 oktober 2017

Door: Anoniem over St. Michael im Lungau

Heel leuk gezellig plaatsje

Ik ben hier al meerdere keren geweest en ik vind het er nog steeds leuk. Veel leuke makkelijke pistes (als je meer gevorderd bent kan het een beetje saai zijn). Alles leuk in de buurt.

Makkelijke pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 oktober 2016

Door: Lineke Eerkens over St. Michael im Lungau

Gemoedelijk en rustig

Wij gaan al jaren naar dit gebied, vroeger was het lekker rustig en overzichtelijk voor de kinderen, zodat we ze al vrij snel alleen konden laten gaan. Na al die jaren verveelt het nog steeds niet, ook de kinderen vinden het nog steeds geweldig. Mooie afdalingen en geen wachttijden voor de liften.

Rustig, goed geprepareerde pistes en mooie afdalingen
Voor ons is die er niet

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 31 mei 2013

Door: M. Van Loo over St. Michael im Lungau

Nieuwe gondel fantastisch

Wij zijn met oud en nieuw 2011/2012 wezen skiën en boarden in St. Michael. De nieuwe gondel brengt je snel naar het skigebied met leuke dalafdaling. De sneeuw was prima in deze periode en in het skigebied vind je nog echte Oostenrijkse hutten waar je lekker kunt eten. Ook leuk om de dalafdaling naar Mauterndorf te doen. Ook zijn we nog een dag in St. Margarethen geweest, met de auto ben je er zo. Al met al leuk skigebied, genoeg winkels/supermarkten en eettentjes in het dorp, wij hebben er een heel leuke vakantie gehad!

Leuk skigebied, de authentieke berghutten waar je lekker kunt eten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 oktober 2011

Door: Nico van der Linden over St. Michael im Lungau

Wij komen inmiddels al 6 jaar meerdere weken per jaar in St. Michael nemen hier dan ook een jaarpas voor alle gebieden van Lungau, maar het gebied Grosseck Speiereck is voor ons toch wel heel speciaal door de ligging en de rustige pistes. Wachttijden bij de liften hebben we nog niet meegemaakt en dat is toch heel bijzonder. Off-Piste is hier ook heel goed, dat is helemaal rustig, maar ik vraag me af of dit wel zo blijft, nu er in St. Michael dit jaar een nieuwe gondel komt in plaats van de 2 persoons stoeltjeslift, want nu zal de afdaling een stuk drukker worden naar St. Michael.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 oktober 2010

Door: Hans over St. Michael im Lungau

Wat een heerlijke rust in St.Michael. Wij komen er nu inmiddels al weer vijf jaar, en het is er geweldig. Gastvrij, gemoedelijk, rustig, schoon, "Oostenrijks", en prima sneeuw. Als je komt om te feesten, Apres-ski en uitgaan, dan zit je hier gelukkig helemaal verkeerd. Sneeuw en rust, dat is alles wat je hier vindt. Jammer van de tunnel. denk je dat je er bijna bent, sta je nog even drie uur vast in de file. Maar,.....dat heb je ook wat!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 16 maart 2009

Door: Anoniem over St. Michael im Lungau

Klein dorp maar alles is aanwezig. Ski school Smarty een aanrader voor (kleine) kinderen. Zeer vriendelijke mensen in alle restaurants, winkels en ski liften. Wij gaan zeker terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 21 januari 2009

Door: Jan uit Duiven over St. Michael im Lungau

Prima skigebied voor beginners en gevorderden. Ook voor kinderen uitstekend.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 16 maart 2008

Door: Anoniem over St. Michael im Lungau

Een dalafdaling is mogelijk bij St Michael en bij Mauterndorf. Allebei leuk om te doen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 16 maart 2008

Door: Anoniem over St. Michael im Lungau

Begin maart 2008 zijn we in St Michael im Lungau op wintersport geweest. We hebben overnacht in een appartement, we waren met skiers en snowboarders en hebben op de Grosseck/Speiereck en in Obertauern geskied. Busverbindingen zijn er de hele dag door naar alle delen van het skigebied. De route (en daarmee de tijd die de bus erover doet) wisselt per tijdstip. Je kunt niet op skies van het ene deel van het skigebied naar het andere, hiervoor heb je de bus (of een auto) nodig. Het gebied Grosseck/Speiereck is rustig, zeer gemoedeljk, met leuke pistes en ook leuke plaatsen voor wat te eten of drinken. Het gebied Obertauern is drukker, heeft meer pistes en heeft ook apres-ski. In Obertauern bestaat de Obertauernrunde. Hiermee kun je een rondje door het gebied skien. Best leuk, maar we vonden dat je dan op veel pistes komt die eigenlijk vooral verbindingsstukken zijn van de ene piste of lift naar de volgende. Het dorp St Michael is rustig, maar alles wat je nodig hebt voor een wintersport is er aanwezig. Op zondag kun je 's ochtends nog je skispullen regelen, maar daarna is inderdaad alles gesloten. Wij hebben hier een prima vakantie gehad.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 januari 2008

Door: Alberto Tomba de Bomba over St. Michael im Lungau

Goede pistes, niet overdreven toerischtisch, gemoedelijke sfeer en geen wachtrijen bij de liften. Skigebied Aineck is mooi, nieuwe piste a1, leuke skischool firn sepp. Kortom de moeite waard, voor gezinnen is het appartementencomplex Stofflerwirt aan te raden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 10 februari 2007

Door: Anoniem over St. Michael im Lungau

Net terug uit st. Michael im Lungau, leuke tijd gehad vanwege de rust en gemoedelijke sfeer. Piste/liften liggen echter buiten het dorp en vragen om bus of eigen vervoer. Daarnaast gaat het wel om een redelijk groot gebied maar is het niet goed met elkaar verbonden. Je bent afhankelijk van bus of wederom eigen vervoer. Katchberg was een leuke plaats en een waar paradijs voor jonge gezinnen en kinderen die graag willen leren boarden of skien. Ligt ook redelijk hoog (1600) waardoor de sneeuw daar goed was! Met kleine kinderen vonden wij dit dorp niet zo handig en adviseren we iets in Katschberg te zoeken, ook voor de gevorderden is het mogelijk wat teleurstellend als je van lange tochten maken houdt zonder bus of auto tussendoor.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 januari 2007

Door: Anoniem over St. Michael im Lungau

In week 4 waren wij in Sankt-Michael waar wij diverse skipistes hebben bezocht. Sneeuw meer dan voldoende. Leuke dorp, beslist de moeite waard om hier eens naar toe te gaan. Wij gaan dit dorp vast en zeker een keer in de zomer bezoeken. Verder waren hier goede voorzieningen wat het eten betreft. Ook het zwembad in Tamsweg - zo'n 20 minuten rijden - was een bezoek zeer de moeite waard.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 maart 2006

Door: tobias over St. Michael im Lungau

De gevorderde skiër komt in Grosseck-Speiereck nauwelijks aan zijn trekken. Ik moest dus uitwijken naar Obertauern, 45 minuten in de bus zitten tot gevolg hebbend. Maar dat skigebied is echt geweldig! Het dorp St.Michael is dodelijk saai, we konden zondag niet eens boodschappen doen of in een restaurant ontbijten, ALLES was dicht voor de zondagsrust....dus mensen, als ik u 1 goede tip mag geven, als U van stille saaie oorden houdt komt u hier aan uw trekken, maar houdt U van een beetje levendigheid, zoek dan appartementje in het redelijk mondaine Obertauern.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 maart 2006

Door: Arno over St. Michael im Lungau

Afgelopen week in Katschberg geweest (via Landal). Erg mooi park en mooi ski-gebied. Vooral voor kinderen een ideaal gebied. Niet duur (waar kan je met vijf personen nog voor €50,-- totaal uit eten gaan?), erg veel sneeuw en veel diversiteit in pistes. Kortom toplocatie welke niet al te druk is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen

Pakketreizen
St. Michael im Lungau