Overzicht beoordelingen Fügen

Hier leest u alle beoordelingen over Fügen. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u Fügen met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Fügen achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 maart 2018

Door: Romy spruit over Fügen

Klein maar fijn

Fügen is een klein en rustig dorpje. Wat zo fijn is dat je even kunt ontspannen na een lange dag skiën en apres-skiën. Plek om te eten is er genoeg en als je in de ochtend volledig opgeladen weer op pad wil, ben je binnen 20 minuten in Hochfügen of Kaltenbach ideaal dus.

Dichtbij pistes
Weinig andere activiteiten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 maart 2018

Door: Anoniem over Fügen

Heerlijk skigebied

De pistes worden erg goed onderhouden. Mooie nieuwe gondel, vanaf 2018 ook een nieuwe verbinding, waardoor het gebied wordt uitgebreid naar Hochfügen en Kaltenbach. Hierdoor ontstaat eindeloos wintersportplezier. In Hochfügen zijn er veel routes voor het freeriden, zelfs de mogelijkheid om in het weekend gratis een begeleide tour te doen met SkiFriends (echt een aanrader!). Het skigebied bij de Spieljoch in Fügen is erg geschikt voor gezinnen met kinderen, er is een leuke funslope en een klein funparkje waar ook de beginners de eerste stappen van het freestyle skiën/snowboarden kunnen zetten.

Prachtig nieuwe gondel met binnenkort nieuwe verbinding

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2018

Door: Thomas over Fügen

Klein gebied geschikt voor jonge kinderen

Prima gebied voor gezinnen met jonge kinderen. Goede skischool aanwezig. Nieuwe ruime gondel met bijna geen wachtrij brengt je in 15min naar boven. Gevorderden zijn na 1 dagje wel uitgekeken, die kunnen beter de bus pakken naar Hochfügen, Kaltenbach of de rest van het Zillertal.

Geen "echte" après-ski, daarvoor moet je naar Hochfügen of Kaltenbach.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 maart 2018

Door: Jans Hebels over Fügen

Overzichtelijk skigebied. Goede uitvalbasis. Gezellig.

Fügen is gezellig. Gemoedelijk. De nieuwe lift brengt je naar de Spieljoch wat een fijn en overzichtelijk skigebied is. Het nieuwe bergstation is erg mooi. Ook de nieuwe pistes zijn goed. Funslope. Dalafdaling is ook mooi. Verder voor de familie mooie rodelbaan naar het middenstation. Super gebied.

Overzichtelijk, gemoedelijk. Niet te druk. Vanuit Fügen zo in de grotere gebieden van het Zillertal.
Voor beginners misschien niet ideaal.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 26 februari 2018

Door: Madeleine over Fügen

Fugen is prijs kwaliteit gezien gewoon okee. Verwacht geen après-ski tot in de late uurtjes, is een rustig dorpje.

Het skigebied van Fügen zelf is klein en voor beginners moeizaam. Hochfügen is een mooi gebied en zoals de berichten doorgaven volgend jaar met lift / gondel bereikbaar vanaf Fügen. Dat is nu niet mogelijk, wel rijden er gratis bussen. Advies is wel voor gevorderden om sowieso de grote skipas te nemen dan kan je vanaf Hochfügen naar t Zillertal via een gondel. Mooi groot gebied heb je dan en iedere dag wat anders.

Mooi gebied, goede sfeer op de pistes, mooie brede pistes, op en top genieten voor de echte wintersporter
In Fügen zelf weinig mogelijkheid tot après-ski, in Hochfügen en Zillertall wel meer dan genoeg opties

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 26 februari 2018

Door: Eric Jansen over Fügen

Mooi skigebied!

Super skigebied voor zowel de ouders als de kinderen! Gemoedelijke sfeer met voldoende en gevarieerde piste's.

Gevarieerde piste's.
Weinig après-ski mogelijkheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 december 2016

Door: Anoniem over Fügen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 6 april 2016

Door: Inez over Fügen

Klein, relatief gezellig winterdorpje

Niet erg veel te doen, zeker met weinig sneeuw. Altijd met de gondelbaan Spieljoch naar boven (+/- 20 minuten per traject) en bij weinig sneeuw ook naar beneden. Beginner-skilessen voor kinderen waren in het dal, en zonder middagopvang, dus telkens terug naar beneden voor de jongste dochter. Boven op Spieljoch wel goede sneeuwcondities, superbrede blauwe piste, en enkele uitvalsmogelijkheden (weliswaar rood en niet altijd zo makkelijk voor beginners). Lastig aanschuiven aan enige sleeplift, die door bijna iedereen gebruikt wordt en een bottle neck vormt aan de uitgang van de gondelbaan. Ga zeker ook eens naar Hochfügen waar veel meer pistemogelijkheden zijn, en meer ook voor beginners én gevorderden. In het dorp valt weinig te beleven, dus kies zeker een hotel met voldoende faciliteiten en/of activiteiten als je graag nog wat anders doet naast het skiën.

Brede piste op Spieljoch is ideaal voor beginners, goed hotel (Kohlerhof) met zwembad en wellness
Slechts 1 dalafdaling en zeer weersafhankelijk, weinig te doen in het dorp

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 maart 2015

Door: Hanneke van den Broek-Vermeulen over Fügen

Familiair dorp en leuk skigebied

Al vele malen in Fügen en omgeving geweest. Fügen ligt vrij vooraan in het dal van Zillertal. Relatief kort in de file staan dus, mocht men in de drukste weken van het jaar op vakantie gaan. Verder biedt Fügen voor de kleintjes die nog niet op skiles mogen ivm de leeftijd of niet willen een kinderweide midden in het dorp aan. Rondom deze kinderweide liggen enkele gezellige (zon)terrassen (hotel Kohlerhof) en de gondel voor het skigebied Spieljoch. Dit skigebied is niet al te groot, maar voor de beginnende skier/boarder onder ons, biedt het genoeg uitdaging. Ook de gevorderden kunnen hier prima uit de voeten, maar zullen zich wellicht al snel 'vervelen'. Ook is er een mooie dalafdaling. Voor meer km piste is de tip om met de auto of gratis skibus 12 km omhoog te slingeren richting het gebied Hochfügen-Kaltenbach. Uitgebreid gebied voor alle niveau's, moderne liften en heerlijk terrassen. Kortom: Fügen-Hochfügen-Kaltenbach biedt voor iedereen wat wils en het is er heerlijk genieten!

Gezellig en levendig dorp met een aantal leuke après-skitenten
Goede restaurantjes
Bereikbaarheid skigebieden is via gratis skibus, gratis trein of auto

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 31 oktober 2012

Door: giovanny gosselink over Fügen

SUPER TOLL

Hallo, Vorig jaar in Fügen geweest en was er echt top, ben toen met vrienden geweest en ga dit jaar zelfs alleen. Super gezellige apres-ski mogelijkheden en de pistes zijn super te doen. Ik ga ook dit jaar weer, hierbij even een verzoekje, omdat ik alleen ga. Ik ben een vrij gezette en gezellige jonge, 1,63 en op zoek naar apres-ski vrienden in januari 07-01-13.

gezellige apres ski, leuk dorp en rustige en brede pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 mei 2012

Door: Peter over Fügen

Gezelligheid in Fügen, wintersportmogelijkheden in Hochfügen

Afgelopen winter met een stel vrienden op wintersport geweest naar Fügen. Vooraf hadden we al vernomen dat het een gezellige plaats is en dat bleek ook zo te zijn. Een groot aantal bars en enkele discotheken zorgen voor voldoende vermaak in de avond. Maar er moet natuurlijk ook geskied worden. De Spieljoch vonden wij, als ervaren skiërs, enigszins tegenvallen. Voor meer pisteplezier zijn wij enkele keren uitgeweken naar Hochfügen en Kaltenbach.

Gezellige après-ski
Snelle liften
Goed bereikbaar
Ervaren skiers moeten uitwijken naar Hochfugen
Spieljoch te klein voor ervaren skier

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 januari 2012

Door: Johan de graaf over Fügen

Fügen-Fügenberg rules!!! Pistes altijd top, 1e skigebied vanaf de snelweg en genoeg te beleven! Overal geweest maar hier is het gewoon goed! :-) Tot snel weer

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 27 december 2011

Door: Fam. de Korte over Fügen

Net weer terug uit Fügen (Chalet Alte Mühle, echt een aanrader!!) en we hebben wederom een heerlijke tijd gehad. Er lag weer voldoende sneeuw en skieen vanaf de deur was mogelijk. De spieljochbahn (langste afdaling van het Zillertal) lag er weer goed bij en de bussen reden alweer af en aan naar Hochfügen. Zelf ook een paar keer met de auto naar Kaltenbach gereden (Je bent er in ongeveer 8 minuutjes) waar je perfect gratis overdekt kunt parkeren naast de Lift. Kaltenbach en Hochfügen zijn aan elkaar verbonden waardoor je meer dan 180 km piste tot je beschikking hebt. In het dorp Fügen was de Aprés-ski weer in volle gang, disco's en restaurants waren ook al goed bezet. Al met al....GEWELDIG!! Tot de volgende keer!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 21 februari 2009

Door: wilco laconi over Fügen

Van 14 t/m 21 februari in Fügen geweest. Het was geweldig. Pistes waren zeer goed. Geweldige afdaling naar het dal en veel sneeuw. Fugen is relaxt en geweldig voor gezinnen. (Bijna) geen wachttijden voor de liften. Centrum is wel klein.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 21 februari 2008

Door: Serge over Fügen

We zijn 15 feb geweest voor 3 dagen, als er veel sneeuw ligt is het er geweldig. Heel veel off piste mogelijkheden. Je moet dan wel naar Hochfügen, met de auto is dat een half uur rijden.We hebben een leuke tijd gehad, alleen als je voor de apres- ski gaat moet je hier niet heen gaan. Er is maar 1 leuke tent.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 februari 2008

Door: Anoniem over Fügen

Wij zijn hier begin februari geweest. Heel veel sneeuw! Onder in Hochfügen 1 meter en boven 1.40 meter. De pistes zijn meestal goed geprepareerd. Het is vooral fijn dat je er met je eigen auto kunt komen. Dit in tegenstelling tot de Zillertal Arena (in Zell) of in Mayrhofen. Het is bijna altijd rustig en je hebt geen echte lange wachttijden. Wij zijn ook een dag naar Zell geweest, maar dit was niks! Liften waren daar dicht, slechte pistes en geen dalafdaling. Kortom: veels te druk en je wordt er chagrijnig van. Dit geld ook voor Mayrhofen, alhoewel daar de apres-ski wel erg goed is!! Kortom: Hochfügen heeft altijd goed pistes, niet te druk en het heeft zelfs meer pistes dan Mayrhofen!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 20 januari 2008

Door: Kaascroissant over Fügen

Eind februari 2007 in Fugen geweest. Zoals overal in die periode lag er weinig sneeuw, het dal was helemaal groen en de dalafdaling van de Spieljoch was ondanks de sneeuwinstallatie niet mogelijk. In het Spieljochgebied zelf was het wel goed skiën, maar de gevorderde skiër/ snowboarder is daar na een dagje wel uitgekeken. Wij zijn iedere dag met de gratis skibus naar HochFugen gegaan, een ritje van een half uur. Zelf met de auto gaan is goed te doen, alhoewel het een vrij smalle bochtige weg is waar inhalen bijna niet mogelijk is. In Hochfugen zijn veel meer mogelijkheden. Ondanks het hoogseizoen hebben we nooit lang moeten wachten bij de liften, de pistes worden goed geprepareerd. Voor zowel beginners als gevorderden is er genoeg te doen en er is een aansluiting met het skigebied HochZillertal boven Kaltenbach. Daar vond ik het trouwens een stuk drukker, zowel op de pistes als bij de liften. Het dorp Fugen zelf vond ik niet heel bijzonder. Als je voor het skiën gaat, ga dan naar Hochfugen, dan stap je zo de pistes op. Maar omdat er alleen maar wat hotels staan is er 's avonds waarschijnlijk weinig te doen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 11 november 2007

Door: Anoniem over Fügen

Als je naar fugen gaat moet je naar hoch-fugen gaan. Is de MAX!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 januari 2007

Door: Jety over Fügen

Bedankt Wilemijn voor je bericht (bloos er helemaal van!). Vind persoonlijk (Hoch)Fügen helemaal top, goede off piste mogelijkheden voor de boarders en de skiers kunnen met name in Hochfügen lekker kilometers maken. Wat de kids betreft is het zowel in Hochfügen en Spieljoch wel lekker overzichtelijk. En Antoinette, wat die lopende band betreft, dat bevriezen klopt helemaal, maar iemand die weet hoe dat ding werkt heeft vaak dat probleem zo verholpen! Komt er dus ook op neer dat die band alleen aanstaat als er een bevoegd iemand bij is (dus vaak een skileraar of lerares), dit vanwege veiligheidsmaatregelen!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 18 januari 2007

Door: ingrid over Fügen

Wij zijn met z'n 15-en naar fugen geweest. Wat een aanfluiting als je saalbach hinterglemm gewend bent. Apres-ski kennen ze niet. Een paar koeienboeren uit oostenrijk aan de bar kijken hun ogen uit of ze nog nooit vrouwen hebben gezien. Om te skien is Hoch fugen wel aardig maar voor ons was het 1 keer maar dan ook nooit meer. Geef ons maar mayrhofen of saalbach hinterglemm daar gebeurt wat. Daar gaan ze 's morgens los. De hele dag skien en in de avond los met het zuipie.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 januari 2007

Door: willemijn odekerken over Fügen

Eind december 2006 t/m eerste week 2007 in fugen. Met de auto is Hoch-fugen zeer goed bereikbaar. Je parkeert de auto aan de piste (er gaat ook een gratis bus naar boven). De eerste dagen weinig sneeuw, maar de pisten waren goed. Sinds 2 januari volop sneeuw. Hoch-fugen is geschikt voor zowel de gevorderden als beginners. Se skischool heeft uitstekende leraren (met dank aan Jetro!) Wij zullen volgend jaar weer terug komen!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 11 december 2006

Door: antoinette over Fügen

Fugen is een gezellig dorp. Je kunt er leuk wandelen. Echter, ik kom hier al 5 jaar en de voorzieningen voor kinderen die aanvangen met skiën zijn erg slecht. Ze zeggen dat ze een lopende band hebben en dat klopt. Alleen die is nooit aan. Als hij wel aan is dan doet hij het niet wegens bevriezing. Niets is zo erg als lopend te leren skiën. Kost die kleintjes teveel energie. Skiliften zijn erg ouderwets. De langste lift is een stoel van 3 en open. Deze is megakoud, je bent bevroren voordat je boven bent. Wel 1 voordeel: we hebben tot nu toe met de kerst altijd sneeuw gehad en ZON!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 17 maart 2006

Door: Leendert Scheel over Fügen

Ik ben net terug van een week Hochfugen. Als je alleen voor het skiën gaat, dan ben je daar aan het juiste adres. Mooie pistes, goed geprepareerd, voldoende liften en schitterende afdalingen. Vooral de verbinding met Kaltenbach is fantastisch om te doen. Zowel voor de gevorderden als voor de beginners is het een goed gebied. Als je ook grotendeels gaat voor de après-ski dan kun je beter niet naar Hochfugen gaan. Met een grotere groep is het er wel gezellig maar je zult het er dan wel zelf moeten maken. Kortom, voor de skiër perfect, voor de après-skiër wordt veel van de eigen gezelligheid gevraagd.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 24 februari 2006

Door: Sandy ten Hoopen over Fügen

Wij komen nu voor de 3e maal achtereen met onze 2 kinderen in Fugen en vinden het er echt geweldig! Lekker kneuterig Oostenrijks nog, vinden wij. Natuurlijk moet je je wel realisren dat de echte skifanaat hier niet aan z'n trekken komt een hele week, maar ja dan pak je de auto en ga je een dagje naar Mayerhofen of je gaat de andere kant op richting Gerlos. Dat is echt geweldig groot. Vroeger gingen wij veel in Frankrijk skien, qua skien was dat natuurlijk veel groter en geweldiger, maar je zag dan gedurende 10 dagen niet 1 boom of gezellig winkeltje. Nee doe voor mij maar lekker kneuterig, Oostenrijks dus! Wat ik wel erg jammer vind, is de skipas die je aanschaft voor het hele gebied van ongeveer euro 190,-, terwijl je met kleine kinderen toch echt niet veel verder komt dan die ene berg in Fugen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 februari 2006

Door: Jelle over Fügen

Afgelopen zaterdag teruggekomen uit Fugen. Skigebied Spieljoch is klein, maar voor een dagje prima, zeker als het mooi weer is. Er is een gezellige berghut met prima terras. Hoch-Fugen is 20/25 minuten met de auto, maar ook Zell is goed te bereiken. Het skigebied bij Hoghfugen is ook niet heel groot, maar de koppeling met skigebied Kaltenbach is een goede aanvulling. Prima plek kortom.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 februari 2006

Door: frans.v.d.Hulst. over Fügen

het is werelds in fugen wij komen er al 15 jaar voor het skien en snowborden,we zijn verknogt aan het doro zowel de eethuiszen en apreski is er leuk en gezellig,in Januari zijn wij geweest en 10 maart gaan we weer ,dit jaar is het voor het eerst dat wij zoveel sneeuw hebben,dit is werkelijk fantasties. gaan en niet twijfelen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 februari 2006

Door: Rene de Jong over Fügen

Wij zijn met een groep van 40 personen in dit gebied geweest (21 /1 t/m 26/1) Fugen is mooi maar met een groep is kaltenbach perfect. Schitterende pistes en de aansluiting met Hoch fugen (erg rustig) is mooi. Liften zijn modern en er komt in kaltenbach een 2e gondel bij dus de wachttijden onder aan de berg worden minder...Wij logeerden in Schlittens maar de zillertal express (treintje) brengt je overal (perfect). De apres ski in Kaltenbach is leuk en gezellig. Ook de mensen zijn erg vriendelijk!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 januari 2006

Door: marijke over Fügen

Wij zijn net terug van een skiweekje in fugen. Wij vinden het er ontzettend mooi skieen daar en je kunt een skibus pakken naar hochfugen waar je toch best snel bent. De auto kun je gewoon de hele week laten staan die heb je niet nodig. Vanuit hochfugen kun je weer door naar kaltenbach skieen enz. enz. Wij hebben het als zeer goed ervaren allemaal en het was er zeker niet druk. We willen er zeer zeker nog wel een keer terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 januari 2006

Door: pc verduin over Fügen

fugen zillertall heerlijk gebied mooie piste's breed en gevarieerd pluspunt de verschillende gebieden onder een skipas te gebruiken en dat je verschillende gebieden met de liften kan bereiken bv kaltenbach/hochfugen maryhofen\gerlos gerlos\koningsleiten endit alles met een pas super week gehad volgend jaar zeker weer ook een pluspunt vind ik dicht bij de snelweg ongeveer 12 km vandaan dus super snel te bereiken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 januari 2006

Door: Anoniem over Fügen

Het verhaal wat op deze site staat is wat mij betreft niet helemaal kloppend. Hochfügen is erg mooi om te skiën, mooie pistes, leuke plekken om wat apfelstrudel en gluhwein te nuttigen op en rond de piste en redelijk rustig. Wel vind ik het eigenlijk jammer dat het gebied sinds afgelopen seizoen gekoppeld is met Kaltenbach, dit gebied heeft namelijk een lage toegevoegde waarde (is nl. veel te druk, met óók nog eens veel te veel Nederlanders en zorgt ervoor dat Hochfügen ook veel drukker wordt). Wat ook een nadeel aan Hochfügen is dat wanneer je in Fügen verblijft het wel een redelijk eind rijden is, ca. 30 m. Ook moet je een pas voor het gehele Zillertall kopen, à 170 euro?. Het aantal après-ski voorzieningen, waar op deze site naar gerefereerd wordt, is mij totaal onbekend, terwijl ik hier wel meerdere malen op vakantie ben geweest. Ondanks dat mijn verhaal overheersend negatief overkomt moet ik toch zeggen dat ik Fügen/Hochfügen echt een aanrader vind. Voor gezinnen, voor actieve wintersporters en gedeeltelijk voor jongeren, die makkelijk voor après-ski een keer naar een ander dorp in het Zillertal kunnen gaan (lees Mayrhofen).

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 23 november 2005

Door: Arjen over Fügen

Wij zijn vorrig jaar voor het eerst in hotel kohlerhof geweest en dat is prima bevallen het is wel wat duurder dan de rest maar daar krijg je ook wel wat voor voor de rest is het supermakkelijk met de skipassen geen gedoe met laten zien dat je je handschoenen uit moet doen en zo alleen maar electronische passen echt super voor beginnende snowboarders is het vaak te moeilijk omdat er ook rechte stukken in ziten en voor de off pisters is het echt geweldig je moet alleen wel oogkleppen opzetten en gaan. Vorrig jaar ben ik zelf door de lawinevangers heen gegaan wat echt een hele aparte ervaring was. je kunt er goede trips maken en lekker je gang gaan ik zie er al weer naar uit want over 7 weken kom ik de boel weer lekker onveilig maken groeten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen