Overzicht beoordelingen Klaffer am Hochficht

Hier leest u alle beoordelingen over Klaffer am Hochficht. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u Klaffer am Hochficht met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Klaffer am Hochficht achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 januari 2018

Door: Sjaak over Klaffer am Hochficht

Super skigebied voor jong en oud beginner en gevorderden (nog) rustig

Niet heel groot maar wel inmiddels van alle gemakken voorzien. Prima eet- en drinkgelegenheden. Goeie liften en nooit druk.

Betaalbaar, rustig en mooie vergezichten
Niet heel hoog

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 21 februari 2012

Door: Michel over Klaffer am Hochficht

Het gebied ligt buiten de reguliere skigebieden wat ervoor zorgt dat je het zonder al te veel files kunt bereiken. Doordat het gebied niet al te hoog en steil is, is de kans op lawines erg klein tot geen. Ook zijn er geen hoge afgronden waar eventueel kinderen in kunnen vallen. Het gebied heeft een paar mooie blauwe en rode afdalingen waardoor het leuk is voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër. Helaas is het te klein om leuke dagtochten te maken. Voor de kinderen is het daarentegen wel leuk omdat ze snel het gebied leren kennen. De kinderlessen zijn helaas niet in het Nederlands, maar door goed op te letten lukt het dmv gebaren en bewegingen toch wel goed. Echte apre ski mogelijkheden zijn er niet echt. Ditzelfde geldt voor eventuele huisjes aan de piste. Meestal moet je een stukje rijden naar je hotel of appartement. Kortom ik vindt het een zeer leuk skigebieden om met je gezin heen te gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen

Pakketreizen
Klaffer am Hochficht