Overzicht beoordelingen Dorfgastein

Hier leest u alle beoordelingen over Dorfgastein. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u Dorfgastein met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Dorfgastein achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2020

Door: Fam Mulders over Dorfgastein

We hebben een fijne vakantie gehad in een mooi gebied

In het dorp kun je een leuk wandelingetje maken langs de authentieke woningen. Helaas word er wel bijgebouwd en dat is in de nieuwe stijl. Wij houden van het "oude" oostenrijk dus dat is jammer. Het skigebied is erg mooi en overzichtelijk, onze kinderen konden er goed hun eigen gang gaan. Ben je deze pistes beu dan ben je vrij snel in Bad Gastein en Hofbad Gastein.

Veel kilometers pistes in de buurt
Om terug te komen in Dorfgastein moet je de 2 of 6 persoons lift pakken en die is dan ook steeds erg druk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 augustus 2018

Door: Merel Jansen over Dorfgastein

Leuke bestemming

In januari op wintersport geweest naar Gastein. We sliepen in een appartementje in Dorfgastein, een schattig en rustig plaatsje. De grote hoeveelheid sneeuw maakte het geheel naar mijn menig nog romantischer. Zowel vanuit Dorfgastein als Bad Hofgastein de pistes op gegaan. Kan heel makkelijk met de skibus. Lekkere lange afdalingen, echt heerlijk! Genoeg berghutten om ’s middags te gaan lunchen. Geen uitbundige après-ski, maar dat is wat ons betreft niet nodig. ’s Avonds heb je genoeg keus qua restaurants.

Schattig plaatsje met genoeg mogelijkheden.
Niet het hele skigebied is aaneengesloten dus je moet af en toe met de bus om overal te kunnen skiën

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen