Overzicht beoordelingen Schoppernau

Hier leest u alle beoordelingen over Schoppernau. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u Schoppernau met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Schoppernau achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2015

Door: Marc Nagelkerke over Schoppernau

Perfect gebied voor gezinnen met startende kinderen

Op nog geen 900km van Vlissingen ligt dit perfecte skigebied voor startende kinderen. Voor de ouders is genoeg te doen op de Diedamskopf of Breitneralp terwijl de kinderen op een unieke manier leren skiën. Door de berg op 2020m redelijk sneeuwzeker.

Skischool met uniek lessysteem voor kinderen, leuke activiteiten tussendoor en afsluitende wedstrijd
Relatief dichtbij Nederland
Alle voorzieningen in het dorp
Terrassen aan de piste in het dorp zijn relatief klein

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 november 2011

Door: MEGA over Schoppernau

Sinds een aantal jaren zijn wij in de voorjaarsvakantie in Schoppernau of Au te vinden. Hoewel de ski-gebieden van Damüls en Warth meer te bieden hebben, is het tweelingdorp Au-Schoppernau vanwege de grote hoeveelheid (betaalbare) verblijfsaccommodaties de beste uitvalsbasis in dit gebied. De "huisberg" Diedamskopf heeft enkele prachtige afdalingen. Vooral de zwarte 1 en 2 (eigenlijk alleen in het begin echt zwart) zijn een uitdaging en ook de rood/zwarte 4 is favoriet. Omdat de meeste pistes zich aan de zuidkant bevinden, wordt de sneeuw bij (te) hoge temperaturen 's middag snel papperig. Dan is de op het westen gelegen Breitenalpe een goed alternatief. Minpuntje is het feit dat de dalafdaling vaak gesloten is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 januari 2008

Door: Lisa over Schoppernau

Het was voor mij de eerste keer skien, maar ik vond het er echt super! Ik vond het goed te doen voor een beginner. Dit dorp is prima geschikt voor kinderen en die gaan toch zonder vrees van de berg af, de meeste dan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 december 2006

Door: Martijn over Schoppernau

Ben in mijn kinderjaren veel in Au/Schoppernau geweest. Heb daar fijne herinneringen aan. Nu, na 20 jaar ga ik met mijn eigen kinderen in Schoppernau skien. Na een aantal jaar drukke gebieden als kirchberg en Solden is dit voor beginners en gevorderde skiers toereikend. Verwacht geen lange afdalingen of tochten, maar voor de afwisseling kan je naar Warth of Damuls gaan met de bus om een heerlijk dagje te skien.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 maart 2006

Door: E. Walst over Schoppernau

ik ben er heel heen geweest en ik vond het echt heel erg leuk dit is nu me tweede jaar en ik vind het nog steeds leuk ik ga er meestal skienen met 47 andere mensen dat was dit jaar dat is altijd heel erg gezellig ikvind het heel leuk afz. A Walst E Walst

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 februari 2006

Door: sabien carton over Schoppernau

Voor ons is het een droom !!! Het is er fantastisch om te gaan skieën : voor elk wat wils, zowel voor beginners als voor gevorderden. Goede accomodaties aan de skipistes, zowel naar drank en voedsel toe, als naar verhuur van materiaal, shopping, toiletten,... Overal vriendelijke bediening. Tip voor après-ski : het gezellige hotel "Gasthof Adler" !!! Daar valt altijd wel iets te beleven. Denk bijvoorbeeld aan hun wekelijks winterbuffet (met veel te veel heerlijke gerechten aan een supervoordelige prijs) met live muziek.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 26 december 2005

Door: PJMulder over Schoppernau

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 27 november 2005

Door: Toon over Schoppernau

Schoppernau en niet vergeten AU die tegen elkaar aanliggen is een familievriendelijk gebied met Diedamskopf als huisberg met moderne liftanlage. Ook zit je hier centraal tussen Damuls en Warth met de gratis skibus op dezelfde skipas, dus afwisseling voldoende. Het gebied biedt samen ca 140 km piste. Belangrijk men vindt in AU-Schoppernau nog keurige appartementen voor ca € 15 pp. p.dag. Afstand ca 850 km en uitermate sneeuwzeker!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen