Overzicht beoordelingen Diedamskopf

Hier leest u alle beoordelingen over skidorpen in Diedamskopf. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u de bestemming in Diedamskopf met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Diedamskopf achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 maart 2019

Door: Arjen Strijdveen over Au

Een prachtig rustig plaatsje

Kom hier al jaren, geweldig genieten door de besneeuwde bossen, open vlakte en rivieren. Schitterend!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 december 2017

Door: Agatha van Baalen over Diedamskopf

Familie skidorp

Schitterend skigebied voor skiërs en boarders van beginnend tot expert.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2015

Door: Marc Nagelkerke over Schoppernau

Perfect gebied voor gezinnen met startende kinderen

Op nog geen 900km van Vlissingen ligt dit perfecte skigebied voor startende kinderen. Voor de ouders is genoeg te doen op de Diedamskopf of Breitneralp terwijl de kinderen op een unieke manier leren skiën. Door de berg op 2020m redelijk sneeuwzeker.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 januari 2015

Door: wilma over Au

Leuk gebied, goed aan te rijden

Een heel leuk, gezellig skigebied, welke steeds groter wordt. We komen er al een jaar of 20. Eerst 2 jaar in Schwarzenberg, daarna een jaar of 10 in Bezau, met de caravan (heel leuk!!!) en nu al een jaar of 6 in Au, eerst in een pension en nu in een appartement.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 november 2011

Door: MEGA over Schoppernau

Sinds een aantal jaren zijn wij in de voorjaarsvakantie in Schoppernau of Au te vinden. Hoewel de ski-gebieden van Damüls en Warth meer te bieden hebben, is het tweelingdorp Au-Schoppernau vanwege de grote hoeveelheid (betaalbare) verblijfsaccommodaties de beste uitvalsbasis in dit gebied. De "huisberg" Diedamskopf heeft enkele prachtige afdalingen. Vooral de zwarte 1 en 2 (eigenlijk alleen in het begin echt zwart) zijn een uitdaging en ook de rood/zwarte 4 is favoriet. Omdat de meeste pistes zich aan de zuidkant bevinden, wordt de sneeuw bij (te) hoge temperaturen 's middag snel papperig. Dan is de op het westen gelegen Breitenalpe een goed alternatief. Minpuntje is het feit dat de dalafdaling vaak gesloten is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 26 december 2010

Door: C.Flierman over Au

Wij komen er al meer dan 30 jaar. Altijd op hetzelfde adres.Enorme fijne tijd als we er zijn. Zijn er al met de gehele familie geweest. Deze waren zeer entausiast .Veel van onze vrienden komen daar ook geregeld, de meesten al jarenlang. Het uitgaan eten doen we meestal bij restaurant Schiff. Eten wat je maar wenst. Bediening uitstekend. Leuk personeel. In een woord samengevat een heerlijk fijn en rustig dorp met zeer goede faciliteiten. Kan volgens mij haast niet beter. 20 Febr.2011 zijn we er weer .

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 januari 2008

Door: Lisa over Schoppernau

Het was voor mij de eerste keer skien, maar ik vond het er echt super! Ik vond het goed te doen voor een beginner. Dit dorp is prima geschikt voor kinderen en die gaan toch zonder vrees van de berg af, de meeste dan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 februari 2007

Door: Ellen Bennink over Au

Wij komen al 18 jaar in het dorpje Au en ieder jaar is het alsof we thuis komen. Iedereen is zeer gastvrij. Het skigebied in Schoppernau is perfect voor goede en minder goede skiers. Ook Warth en Damuls die met de skibus prima te bereiken zijn hebben mooie pistes. Wij komen zeker nog 18 jaar naar Au.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 december 2006

Door: Martijn over Schoppernau

Ben in mijn kinderjaren veel in Au/Schoppernau geweest. Heb daar fijne herinneringen aan. Nu, na 20 jaar ga ik met mijn eigen kinderen in Schoppernau skien. Na een aantal jaar drukke gebieden als kirchberg en Solden is dit voor beginners en gevorderde skiers toereikend. Verwacht geen lange afdalingen of tochten, maar voor de afwisseling kan je naar Warth of Damuls gaan met de bus om een heerlijk dagje te skien.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 maart 2006

Door: E. Walst over Schoppernau

ik ben er heel heen geweest en ik vond het echt heel erg leuk dit is nu me tweede jaar en ik vind het nog steeds leuk ik ga er meestal skienen met 47 andere mensen dat was dit jaar dat is altijd heel erg gezellig ikvind het heel leuk afz. A Walst E Walst

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 februari 2006

Door: sabien carton over Schoppernau

Voor ons is het een droom !!! Het is er fantastisch om te gaan skieën : voor elk wat wils, zowel voor beginners als voor gevorderden. Goede accomodaties aan de skipistes, zowel naar drank en voedsel toe, als naar verhuur van materiaal, shopping, toiletten,... Overal vriendelijke bediening. Tip voor après-ski : het gezellige hotel "Gasthof Adler" !!! Daar valt altijd wel iets te beleven. Denk bijvoorbeeld aan hun wekelijks winterbuffet (met veel te veel heerlijke gerechten aan een supervoordelige prijs) met live muziek.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 26 december 2005

Door: PJMulder over Schoppernau

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 27 november 2005

Door: Toon over Schoppernau

Schoppernau en niet vergeten AU die tegen elkaar aanliggen is een familievriendelijk gebied met Diedamskopf als huisberg met moderne liftanlage. Ook zit je hier centraal tussen Damuls en Warth met de gratis skibus op dezelfde skipas, dus afwisseling voldoende. Het gebied biedt samen ca 140 km piste. Belangrijk men vindt in AU-Schoppernau nog keurige appartementen voor ca € 15 pp. p.dag. Afstand ca 850 km en uitermate sneeuwzeker!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Diedamskopf

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Diedamskopf. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd.

Toestand pistes geen info
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark gesloten