Overzicht beoordelingen St. Christina

Hier leest u alle beoordelingen over St. Christina. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u St. Christina met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over St. Christina achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Roger Vroemen over St. Christina

Heerlijk skidorp met goede verbinding naar anderen skigebieden

St. Cristina hoort bij Val Gardena-Super Dolomiti Ski. Supergroot skigebied met veel mogelijkheden; uitdagende afdalingen, makkelijke afdalingen, lange tochten, gezellige eetgelegenheden.

Groot gebied, gezellige restaurants, prettige prijzen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 12 oktober 2016

Door: Leny van Driel over St. Christina

Leuk centraal dorp van waaruit je elke dag ergens anders kunt skiën of tochten kunt maken

Elk jaar nieuwe liften en leuke tentjes op en onderaan de pistes. Super sneeuwzeker dankzij goede faciliteiten

Voor elk wat wils
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 6 oktober 2016

Door: Caroline over St. Christina

Gezellig dorp met lekkere restaurantjes.

Vanuit St. Christina kun je verschillende kanten op. Via Secede naar Otisei en seiser alm of naar de sela rond.

Mooie pistes met altijd goede sneeuw.
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 18 maart 2013

Door: Hans over St. Christina

Goed, maar niet geweldig...

Prima skigebied, behulpzame bevolking, lekker rustig. We hadden goeie sneeuw, wel 's middags warm waardoor de sneeuw erg papperig en zwaar werd. Voor de apres-ski hoef je niet te gaan, daarvoor moet je dan toch naar Oostenrijk ;-)

Groot skigebied, aardige mensen
Gezelligheid is wat minder, na het skiën vroeg naar bed...

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 mei 2011

Door: jansenpraha over St. Christina

De ski school van St Christina is een ramp tijdens de krokus vakantie. Eerste dag een chaos bij het indelen van de ski lessen. Ook de dagen daarna geen verzamelpunt per klas. Honderd vijftig kinderen op een kluitje en dan maar de leraar zien te vinden. Onze zoon van 5 had in week 3 verschillende ski leraren. Prima dorp, super ski gebied, iedere piste wel een restaurantje. Geen grote self service fabrieken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 maart 2010

Door: PC Verduin over St. Christina

januari 2010 geweest heel mooi gebied prima-prima piste's keurig vezorg ging altijd naar Oostenrijk maar ze doen er apreski wel minder maar ga je voor het skieen dan het top vooral de piste's mogelijkheden en natuurlijk de tour Selle Ronda perfect ga zeker nog een keer heen. Piet & Marja Verduin

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 februari 2008

Door: Prima denk over St. Christina

Dolemitie superskitie!!!! Was weer een feest dit jaar..

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 oktober 2007

Door: Jessica over St. Christina

Wij zijn vorige winter, in januari 2007, voor de tweede keer naar dit fantstische gebied geweest. Hotel Kristiania is een aanrader: vriendelijk en hulpvaardig personeel, zeer goed eten met heerlijke wijn (voor ons een belangrijk criterium). Ook een lekkere wellness met bubbelbad, sauna, etc. Ondanks de weinige sneeuw en het (te) mooie weer slaagt dit gebied er in om nagenoeg alle pistekilometers uitstekend besneeuwd te houden. Wij waren met zowel beginners als gevorderden en iedereen heeft het naar z'n zin gehad. Goede verbindingen, de nieuwe en moderne ondergrondse trein onder het dorp is een fantastische aanwinst. Kortom, wij gaan in januari 2008 weer naar dit gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 oktober 2006

Door: Anoniem over St. Christina

Nog een kleine 2 maanden en het is weer zover. Al voor de 5de keer richting dit skigebied (2 keer Ortissei en 3 keer St-Christina) en telkens met meer en meer zin ;-).

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 6 februari 2006

Door: nadia over St. Christina

Februari 2005 in dit dorp geweest, nauwelijks apres ski mogelijkheden. Wel een leuk ski gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 1 februari 2006

Door: Anoniem over St. Christina

Ik ben twee jaar geleden voor het eerst in italie geweest, en toen heb ik de skihuttentocht gedaan. Dus ik een groot gebied gezien van de dolomieten. Ik kan hier heel kort over zijn, niet allemaal naar toe gaan. De prijzen zijn nu nog redelijk maar als we allemaal gaan, wordt het hier misschien ook weer te duur. St Christina vond ik toen een hele leuke en gezellige paats. Ik ga dit jaar weer hoor !!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 27 januari 2006

Door: wijnand over St. Christina

Het is een fantastisch gebied ,we hebben vorig jaar een Wenschalets gehuurd geweldig ,gaan we dit jaar weer doen in februari. groet wijnand

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 januari 2006

Door: Anoniem over St. Christina

Vriendelijke mensen die klaar staan voor je bij de liften, betaalbare pizza's, normale prijs voor een bier, leuk skigebied. Maar wat hier een zwarte piste is, is in frankrijk een rode piste.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen